Przeróbki klasycznych utworów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Przeróbki klasycznych utworów
nie chodzi o to,ze powiedziales, chodzi o to jak powiedziales.
Jazz is not dead, it just smells funny.
ale nie chodzi o Twój gust, tylko sposób wypowiedzi, który to zaprezentowałeś ponownie powyżej.Szajba pisze: wybacz ze glosno powiedzialem ze nie trawie lączenia pseduo ciezkiego grania z elementrami elektronicznymi i hip szitowymi
bez agrumentów i po szczeniacku. 5 latek lepiej się wypowiada.Szajba pisze:dobitnie, nie owijając w bawełnę
Vader zrobił "I Feel You"DM. Gdzieś tam kiedyś słyszałem "Frozen" Madonny zagrane na ostro. Wiem, że jakiś polski zespół metalowy nagrał kiedyś cover Backstreet Boys, bo im się ten kawałek z teledyskiem w stylu horror spodobał. Dla mnie covery to Garage Mety, ewentualnie lekceważący styl w przeróbkach dokonywanych przez Iron Maiden + jakieś rodzynki innych artystów np. "Blue Monday"(New Order) w wykonaniu Flunk.
Thy DiseaseReach out pisze:"Frozen" Madonny zagrane na ostro
Jazz is not dead, it just smells funny.
nie uwazam ze musze wyszukiwac jakis specjalnych argumentów na potwierdzenie moich gustów.
już nie mam tu najwięcej postów

Ściągnąłeś Fritzy'ego? Potrafiłbyś stworzyć taki hardkor bit jaki atakuje nas na początku w tym utworze? Dla mnie to poezja.Deep pisze:Wybacz ale zaden DJ nie jest genialny, oni nie tworza muzyki tylko chore dzwieki! Zreszta to nie oni tylko konsoletaherki pisze:To jest GENIUSZ Dj Fritzy o którym wcześniej wspominałem. Zasysać!
Szkoda prądu i miejsca na dyskuŚciągnąłeś Fritzy'ego?
I dlatego wyglądasz na forum jak infantylny dzieciak.Szajba pisze:nie uwazam ze musze wyszukiwac jakis specjalnych argumentów na potwierdzenie moich gustów.
whatever. eot.
uwielbiam dobre covery. ale jestem zdania że coverowanie kawałków w jednej stylistyce nie ma sensu bo zazwyczaj albo kupa albo nic ciekawego. najlepsze covery robi manson i to pewne jest. albo alien ant far - smooth criminal. pycha. albo guano apes - big in japain. o to chodzi. całkowicie inne podejśćie do kawałków, wtedy to ma sens.
Mało w sumie znam. Z tych takich bardziej prostackich (nie wiem czy prostych) podoba mi się Johnny B jakiś Judasów, te covery na ACOS Dreamów, Grechuta w wykonaniu K i pewnie coś tam. No i w sumie nie ma dla mnie znaczenia jak się coveruje numer - ma być dobrze :].
-
Szkieletor
- -#Invader

mnie się to wcale nie podoba :/herki pisze:http://emilcizem.azsfans.com/delirium/l ... 20Rave.mp3
To jest GENIUSZ Dj Fritzy o którym wcześniej wspominałem. Zasysać!
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
-
The Burczax
- -#Moonchild

Też tego nie trawie :beerSzajba pisze:wybacz ze glosno powiedzialem ze nie trawie lączenia pseduo ciezkiego grania z elementrami elektronicznymi i hip szitowymi
bo leszcze jesteście, wyrośniecie z tego
mam nadzieje 
-
The Burczax
- -#Moonchild

To wykonanie jest blee. Zarżnęli to piosenkę.zygfryd pisze:podoba mi się Johnny B jakiś Judasów
No i tu się zgodze :beer W coverach mysle chodzi o to żeny zrobić coś innego z utworu zamiast skopiować go tyle że z niewielkimi zmianami.Matek pisze:najlepsze covery robi manson i to pewne jest
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
dobre covery ma helloween a najlepsze children of bodom
hehe...
-
Beltrametix
- -#Invader

Dobry jest cover Cradle of Filth "Hallowed Be Thy Name" 
"Master Of Puppets" w wykonaniu Dreamów podoba mi się w sumie bardziej niż oryginał, no i "Garage Inc" Mety to z paroma wyjątkami świetna składanka.
A w sobotę widziałem młodego Cugowskiego jak śpiewał "We are the Champions" na Gali Mistrzów Sportu
"Master Of Puppets" w wykonaniu Dreamów podoba mi się w sumie bardziej niż oryginał, no i "Garage Inc" Mety to z paroma wyjątkami świetna składanka.
A w sobotę widziałem młodego Cugowskiego jak śpiewał "We are the Champions" na Gali Mistrzów Sportu
Final Countdown albo The TrooperStoneman pisze:najlepsze children of bodom
COF zrobili niezły cover Slayera kiedyś