Lars Ulrich czy Nicko Mc' Brain?|
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Lars Ulrich czy Nicko Mc' Brain?|
nie mam pojecia po co tyle tego ma. kurde pomalu tyle co ma portnoy . ja na takim secie nie wiedzialbym w co jebac hehhe
Ważne że Nicko wie.Stoneman pisze:nie mam pojecia po co tyle tego ma
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
on też nie wie
Ale używa wszystkiego więc jak może nie widzieć 
Dyers Eve byl grany na poprzedniej trasie w 2004 roku min. w Chorzowie, i wyszlo to IMO zajebiscie, natomiast calego Mastera grali nie na jakims koncercie tylko na calej trasie "Escape From The Studio 2006", takze w Berlinie gdzie mialem przyjemnosc tego sluchac. Caly album byl grany po koleji, wlasciwie bez zadnej przerwy i to chyba jednak jakos swiadczy o umiejetnosciach Larsa.Stoneman pisze:hehe ja mety nie widzialem ja zywo. ale zeby Dyers Eve zagrac to jednak SKILLZ trza miec...a swoja droga ani Damage , Phantom Lorda , czy wlasnie dyers eve zbytnio juz nie graja. chociaz ostatnio grali (SIC !!! ) calego MAstera na jakims koncercie...
No more can they keep us in, listen DAMN IT, we will win
Nicko też gra AMOLAD PO KOLEI
A o umiejętnościah świadczy to czy potrafi wszystko ze studia powtórzyć na koncercie
ciekawy wyznacznikA o umiejętnościah świadczy to czy potrafi wszystko ze studia powtórzyć na koncercie
Qba666 pisze:Cytat:
A o umiejętnościah świadczy to czy potrafi wszystko ze studia powtórzyć na koncercie
ciekawy wyznacznik
Tzn ze sie zemną zgadzasz
-
Deleted User 1499
No a w przypadku Nicka zazwyczaj utwory na koncertach gra jeszcze lepiej niz w studio.
a jak w studio jest nagrane zle i na koncercie jest to powtarzane?vyrus pisze:A o umiejętnościah świadczy to czy potrafi wszystko ze studia powtórzyć na koncercie
najlepeiej jak jest zagrane dobrzew studio i dwa razy szybciej na koncercie. Kiedyś to Larsowi wychodziło - porównując koncerty np. z trasy damage justice z np. trasą angerową to widać wyraznie, że nie jest już tak szybki jak kiedyś (chociarz ubiegłoroczna trasa pokazała małą poprawę)
Co za debil nagrywa zle w studio i wiedząc o tym powtarz to na koncerciebenedykt pisze:a jak w studio jest nagrane zle i na koncercie jest to powtarzane?
:beersekcjazwlok pisze:No a w przypadku Nicka zazwyczaj utwory na koncertach gra jeszcze lepiej niz w studio.
Co za debil nagrywa zle w studio i wiedząc o tym powtarz to na koncerciebenedykt pisze:a jak w studio jest nagrane zle i na koncercie jest to powtarzane?
:beersekcjazwlok pisze:No a w przypadku Nicka zazwyczaj utwory na koncertach gra jeszcze lepiej niz w studio.
I porównaj to sobie z jakimkolwiek koncertem z trasy AJFA. To przejście w Masterze (dziś Ulrich gra go na dwóch tom tomach), brzmiało ultra gniotliwie, aż ciarki chodziły po plecach. A teraz ? Nie wiem, czy mam się śmiać czy płakać.Stoneman pisze:hehe ja mety nie widzialem ja zywo. ale zeby Dyers Eve zagrac to jednak SKILLZ trza miec...a swoja droga ani Damage , Phantom Lorda , czy wlasnie dyers eve zbytnio juz nie graja. chociaz ostatnio grali (SIC !!! ) calego MAstera na jakims koncercie...
Skill skillem, ale po prostu Ulrich nie wyrabia w Dyers Eve. Chociaż w Chorzowie zagrał.
True, a jak potężnie :beerNo a w przypadku Nicka zazwyczaj utwory na koncertach gra jeszcze lepiej niz w studio.
Moim zdaniem, wysiadał w połowie utworu. Nóżki już nie te same co kiedyś, browarek i balladki odkładają się na łydeczkach i udach ;]Dyers Eve byl grany na poprzedniej trasie w 2004 roku min. w Chorzowie, i wyszlo to IMO zajebiscie
no ale nie porownujmy Mastera do AMLOADvyrus pisze:Nicko też gra AMOLAD PO KOLEI![]()
a ja wolę brata kolesne. jest lepszy od obu w temacie na raz.
a igor to nawet nie musi na takie pionki patrzeć jak niko czy lars
a igor to nawet nie musi na takie pionki patrzeć jak niko czy lars
hehe ja wole naszego Daraya i paru innych zioms ;p hehe..a Dyers eve coz ...no nie wiem jak wypada teraz na zywo. Wiem za to ze na st.anger lars jeszcze pokazal ze te cobry do czegos mu sluza. Wlasnie chocby w st.anger. co prawda...latwiej mi sie juz gra Conquer All niz st.anger ale to taki szczegolik. wogole to Master przy lepiej na twinie ( sprawdzam co jakis czas
. Zreszta wielu perkusistow z ubolewaniem patrzy na larsa czy nicko. A czy nicko wie po co tyle tego ma...hm nie wiem. a czy portnoy wie ????? A wiecie co spora ilosc muzykow death grind i black metalowych nagrywa rzeczy w studio ktorych nie mozna zagrac na koncercie....np marduk tak lubi..
http://www.youtube.com/watch?v=6gmBBdVYpKI
Lars w najwyższej formie.
http://www.youtube.com/watch?v=CgrquMycHGU
Nicko bodaj z Powerslave.
Lars w najwyższej formie.
http://www.youtube.com/watch?v=CgrquMycHGU
Nicko bodaj z Powerslave.
-
Deleted User 1499
Hi-Hat ciagle chodzi - szacun. :beer
Lars i wogole cala Metaliica w najwyzszej formie
http://youtube.com/watch?v=8FkJIlCBoZI
a teraz wyobrazcie sobie ze bebni tam Nicko

http://youtube.com/watch?v=8FkJIlCBoZI
a teraz wyobrazcie sobie ze bebni tam Nicko
-
Stormshield
- -#Moonchild

Że co???Stoneman pisze:A wiecie co spora ilosc muzykow death grind i black metalowych nagrywa rzeczy w studio ktorych nie mozna zagrac na koncercie....np marduk tak lubi..