Chainsaw
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Chainsaw
ok juz daje:D
Kawał porządnego grania. Riffy wgniatają w ziemię. Tak jak się spodziewałem, album jest na bardzo wysokim poziomie. Tak trzymać.
Tyyyle płyt Chainsaw sprzedało na trasie a tak mało recek? 
Sir Saw wszyscy sa przez nia w takim transie, ze nie sa w stanie nic napisac tylko w kolko jej sluchaja 
no dokladnie ja slucham codziennie po przynajmniej jedna godzine...hehe codzienie slucham po 2-3 h chainsaw...hehe maniactwo totalne...prawde mowiac ta kapela duzo zmienila w tym moim daremnym zyciu ...heh: :rocx
Canton eyes, Doringen i Chainsaw Killer to moi faworyci z tej plyty 
już nie mam tu najwięcej postów

dla mnie najlepsze to my day, doringen i canton eyes..
w sumie to tylko Doringen i Canton Eyes mi pasuje...reszta nudna jak flaki z olejem :]
No No dla fana D.T to zapewne flaki z olejem i nuda
ale pewnie gdyby Chainsaw nagrał coś progresywnego bo ciągoty są czasami to zjechany by został przez ortodoksyjnych heavy maniaków :] nie ma bata żeby wszystkim zrobić dobrze <LOL>
i nie tylkoSir Saw pisze:ale pewnie gdyby Chainsaw nagrał coś progresywnego bo ciągoty są czasami to zjechany by został przez ortodoksyjnych heavy maniaków :]
-
Arsene Lupin 1971
- -#Charlotte

Chainsaw psuje tylko powiatrze swoimi nieświeżymi oddechami i smierdzącymi skarpetami
no to rzeczywiście wypowiedź na poziomieArsene Lupin 1971 pisze:Chainsaw psuje tylko powiatrze swoimi nieświeżymi oddechami i smierdzącymi skarpetami
-
Arsene Lupin 1971
- -#Charlotte

jakbyś był na koncertach to być czuł ten odór jaki bił na sali. Poza tym mają chyba wszyWIT666 pisze:no to rzeczywiście wypowiedź na poziomie
- Elevatorman
- -#Clansman

napewno sie od ciebie zaraziliArsene Lupin 1971 pisze:WIT666 napisał:
no to rzeczywiście wypowiedź na poziomie
jakbyś był na koncertach to być czuł ten odór jaki bił na sali. Poza tym mają chyba wszy
oj cos ci chlopie w zyciu chyba nie wyszloArsene Lupin 1971 pisze: jakbyś był na koncertach to być czuł ten odór jaki bił na sali. Poza tym mają chyba wszy
ojciec cie gwalcił, czy co?
-
Arsene Lupin 1971
- -#Charlotte

tak jak wino z nimi piłem przed klubemElevatorman pisze:napewno sie od ciebie zarazili
- Elevatorman
- -#Clansman

może wychowawczyni w zerówceWIT666 pisze:ojciec cie gwalcił, czy co?
Może i lubię DT, ale fan progresu ze mnie taki jak z Chainsaw death metal ;] tu nie chodzi o to, że grają heavy...po prostu kompozycje mi średnio pasują. No ale może się jeszcze wsłucham za jakiś czas, wszak 2 poprzednie płyty bardzo lubięSir Saw pisze:No No dla fana D.T to zapewne flaki z olejem i nudaale pewnie gdyby Chainsaw nagrał coś progresywnego bo ciągoty są czasami to zjechany by został przez ortodoksyjnych heavy maniaków :]
-
farmer1990
- -#Invader

hmmm,a mi jednak bardziej odpowiada to wydawnictwo 
nareszcie doczekalem sie tego,co przez tak dlugi czas chcialem uslyszec w wykonaniu zespou z polski
brawo !
nareszcie doczekalem sie tego,co przez tak dlugi czas chcialem uslyszec w wykonaniu zespou z polski
brawo !