Ja robot. Ty robot. Ty oddać smar. Ja chcieć wyżywić moja robocia rodzinaElevatorman pisze:no coraz więcej sie robi tych robocików :/
Frontside
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: Frontside
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

co dzieje sie? slucham kawalkow z absolutusa i mi sie podoba. trzeba bedzie poznac calosc. wczesniej (ze wzgledu na teksty) na nazwe Frontside reagowalem smiechem
- Elevatorman
- -#Clansman

why?Bloody Sabbath pisze:na nazwe Frontside reagowalem smiechem
całość może ci sie nie koniecznie tak b. spodobać... wokal było znacznie slabszy.... no i muzyka była też trroche inna może wolniej wchodzić niz absolutus bo imo absolutus jest ich najlepszą płytąBloody Sabbath pisze: slucham kawalkow z absolutusa i mi sie podoba. trzeba bedzie poznac calosc.
napisał - ze względu na tekstywhy?
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

calosc to znaczy calego absolutusaElevatorman pisze: całość może ci sie nie koniecznie tak b. spodobać... wokal było znacznie slabszy.... no i muzyka była też trroche inna może wolniej wchodzić niz absolutus bo imo absolutus jest ich najlepszą płytą
Yeah. Wspomnienia, Piekło Czeka i Nie Ma Chwały to najlepsze kawałki z Absolutusa.Bloody Sabbath pisze:jeszcze ze dwa razy przeslucham wspomnienia...
- Elevatorman
- -#Clansman

taaa ja bym dodal jeszcze martwe serca i wszystko oprócz 2 ostatnich intra i manifestuYaaqb pisze: Wspomnienia, Piekło Czeka i Nie Ma Chwały to najlepsze kawałki z Absolutusa.
-
Bloody Sabbath
- -#Invader

No dobra, plyta mnie kupila, wiec ja kupilem ją
Jest swietna, melodia, energia, agresja, wszystko na swoim miejscu. Tylo Demon moglby troche sposcic z moralizatorskiego tonu, bo teksty typu
"walcz! walcz! walcz! dla siebie!
walcz! walcz! do ostatniej kropli krwi!
zademonstruj swoja wolnosc! i rozpal w sobie ducha rewolucji! "
zalatuja banalem na odleglosc. Niech zostawia je dla pryszczatych, nastoletnich punkowcow-anarchistow
"walcz! walcz! walcz! dla siebie!
zalatuja banalem na odleglosc. Niech zostawia je dla pryszczatych, nastoletnich punkowcow-anarchistow
- Elevatorman
- -#Clansman

fajne napoczątku nie lubiłem manifestu ale mi sie teraz podoba a ten refren ma zajebistego poweraBloody Sabbath pisze:"walcz! walcz! walcz! dla siebie!
o to mi chodzi! niech zatrudnia jakies pisarskiego byka , niech pisze z powerem, ale bez pryszczyBloody Sabbath pisze: Niech zostawia je dla pryszczatych, nastoletnich
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

ja tam moje lubieslayer pisze:ale bez pryszczy
a manifest to świetny kawałek na koncerty imo
coraz wiecej slucham Absolutusa....i kurde...moze on faktycznie jest lepszy od Zmierzchu...
- Elevatorman
- -#Clansman

a ja odwrotnie...
coraz więcej zmierzchu słucham .... i teraz myślę że te płyty są tak samo absolutne 
Emo.Elevatorman pisze:na koncerty imo
Byłem na Mystic Tourze i jak 3 pozostałe zespoły, są po prostu genialne, to Frontside jest dla mnie bardzo, ale to bardzo tanią kopią Killswitch Engage.
Pozatym, nie polubiłem zbytnio ich fanów, którzy stali za mną i mówili coś o szatanie
Kiedy się odwróciłem, spostrzegłem iż nie mają włosów i zaczęli mnie brutalnie wyrywać od barierki ;<
Dziwna teoria. I stanowczo się z nią nie zgadzam. Frontside ma swój własny, zdecydowanie odbiegający od KSE styl.Sevalis pisze:to Frontside jest dla mnie bardzo, ale to bardzo tanią kopią Killswitch Engage.
a poza tym to 'absolutus' jest lepszy od ostatniego albumu kse
Chyba jednak nie
Na równi.
ok, zgadzam się z Tobą ziomku mój
A mi się ostatnio wkręcił kawałek Naszym przeznaczeniem jest płonąć. Zajebisty jest, szczególnie refren.
- Elevatorman
- -#Clansman

chcę z tobą przejść przez piekło ?? zajebiste ostatnio w kółko słuchałem na przemian z brzemię piekła:
Rozpadam Się i nie zatrzymasz mnie... spadam dół...rozpadam sie...
zajebiste:)
Rozpadam Się i nie zatrzymasz mnie... spadam dół...rozpadam sie...