Masz 100% racji. Jednak jest pewna różnica. Nowotwór możesz mieć nie mając na to wpływu. Po alkohol i narkotyki sięgasz sam, mając pewną świadomość popadnięcia w nałóg.BeBe pisze:Uzależnienie od narkotyków i alkoholu to choroba
Wyższość Di`Anno nad Dickinsonem ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Wyższość Di`Anno nad Dickinsonem ?
yy...heh...dzięki za życzenia. po prostu myślałam, że był chory na coś innego, a o chorobie alkoholowej to mi nie musisz nic tłumaczyć bo dobrze wiem co to jest....BeBe pisze:Uzależnienie od narkotyków i alkoholu to choroba.
Jeżeli podchodzisz tak do tego, życzę Ci, żebyś kiedyś zetknął się z tą chorobą bliżej. To jest gorsze nawet niż choroby nowotworowe.
BeBe pisze:zetknął
wcale nie negujęStormshield pisze:Uzależnienie to też choroba.
Ostatnio zmieniony śr sty 24, 2007 8:21 pm przez Żabka, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja myśle że Transylvanie Bruce śpiewa lepiej. Szczególnie refren.
Trudno ich dwóch porównać, bo myśle że jeśliby dwie pierwsze płyty były nagrane z Bruce'em, brzmiałyby zupełnie inaczej, bo byłyby pisane bardziej pod jego głos, zupełnie inaczej by to mogło brzmieć. Osobiście wole Bruce'a, chociaż faktycznie większość kawałków Paul'a śpiewa gorzej.
Trudno ich dwóch porównać, bo myśle że jeśliby dwie pierwsze płyty były nagrane z Bruce'em, brzmiałyby zupełnie inaczej, bo byłyby pisane bardziej pod jego głos, zupełnie inaczej by to mogło brzmieć. Osobiście wole Bruce'a, chociaż faktycznie większość kawałków Paul'a śpiewa gorzej.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Dałem się nabrać, ale ze mnie lolmichi pisze:Ja myśle że Transylvanie Bruce śpiewa lepiej. Szczególnie refren.
No to żem ci racje przyznal. Piłes coś?:>herki pisze:Akurat to ja nie żartowałem. IMO Brus nigdy nie zaśpiewał żadnego kawałka tak dobrze jak zrobił to Paul na Iron Maiden.Chudy pisze:Ktoś chyba żartu nie rozpoznałherki pisze:Nie. Brus nie umie zaśpiewać żadnego Pałlowego kawałka tak dobrze jak oryginał. No może wychodzi mu Remember Tommorrow.
Jak tu już kiedyś gdzieś pisałem wole piosenki w oryginalnym wykonaniu, IM, Killers Pola a Virtual Blejza
Jeynym kawałkiem ,który wolę w wykoaniu Paula jest Prowler. Gdby Brcue jest na wokalu ten kawałek traci całą magię początku lat 80-tych
To akurat nie było do ciebie ;]maidenka pisze:yy...heh...dzięki za życzenia. po prostu myślałam, że był chory na coś innego, a o chorobie alkoholowej to mi nie musisz nic tłumaczyć bo dobrze wiem co to jest....
Czy do końca ? Na nowotwór masz wpływ min. paląc papierosy doprowadzasz do jego powstania.Masz 100% racji. Jednak jest pewna różnica. Nowotwór możesz mieć nie mając na to wpływu. Po alkohol i narkotyki sięgasz sam, mając pewną świadomość popadnięcia w nałóg.
Czy osoba sięgająca po narkotyki ma świadomość popadniecia w nałóg ? Bardzo rzadko.
O.o ?maidenka pisze: Laughing
Prowler to kicha
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
The Burczax
- -#Moonchild

WTF??Prowler to kicha
a sorry Bebe pochrzaniło mi sie.
Ok Angus solówka jest Ok ale reszta to nic nadzwyczajnego jak dlamnie.Angus pisze:WTF??
-
The Burczax
- -#Moonchild

Dla mnie genialny utwór. Ta płacząca gitara na początku 
Rozumiem - każdy ma swój genialny utwór 
-
The Burczax
- -#Moonchild

Dokładnie :beer .Rozumiem - każdy ma swój genialny utwór Smile
BTW: Ale dziś idą mądre sentencje na forum
Dziś jest TEN DZIEŃ 
No problemo komandoMaidenka pisze:a sorry Bebe pochrzaniło mi sie.
Masz okres ?vyrus pisze:Dziś jest TEN DZIEŃ
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak najbardziej. Nie paląc papierosów też przecież można mieć raka. Nawet dziesięciolatek wie, że sięgając po narkotyki, występuje duże prawdopodobieństo popadnięcia w nałóg. Nie pisz głupot, że tak nie jest.BeBe pisze:Czy do końca
Paul odszedł, bo zawalił sprawę i jak dla mnie dobrze się stało. Bruce ma zdecydowanie lepszy głos i w ogóle jest lepszym frontmanem. Pewnie gdyby nie przyjście Bruca, połowa z nas nawet by o Maiden nie słyszała.
Racja! Bo to z Brucem jest prawdziwe Iron Maiden ! :solo :rocxŁuki pisze:Pewnie gdyby nie przyjście Bruca, połowa z nas nawet by o Maiden nie słyszała.
Nie. Gratuluje świetnego poczucia humoruBeBe pisze:vyrus pisze:vyrus napisał:
Dziś jest TEN DZIEŃ
Masz okres ?
-
Stormshield
- -#Moonchild

A ja gdybym miał pod pachą dwa jądra to bym miał takiego *****.Łuki pisze:Pewnie gdyby nie przyjście Bruca, połowa z nas nawet by o Maiden nie słyszała.