Powinieneś sam sobie odpowiedzieć na to pytaniefarmer1990 pisze:Mam nadzieje ze ten temat to dla jaj... ;\
Gosia Andrzejewicz
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Gosia Andrzejewicz
ostatnio źle u Gosi. co prawda początkowo było ok, bo wydała Greatest Hits, mówiąc 'że jej dorobek artystyczny jest już tak bogaty, że nadszedł czas na wydanie tego typu albumu'. jednak płyta trafiła do kosztyków 'po 5,99' w Tesco.. potem doszły newsy, że koncerty Gosi nie odbywają się już w super miejscach, ale w miastach typu Pierdziniec Śmierdzący itp. .. do tego bardzo niefajne i nie bardzo mądre wywiady Gosia daje
<chlip_chlip_ojojoj>
więcej tutaj:
http://www.pudelek.pl/tag/Gosia+Andrzejewicz/
czytajcie i myślcie, jak pomóc naszej Gosi
<chlip_chlip_ojojoj>
więcej tutaj:
http://www.pudelek.pl/tag/Gosia+Andrzejewicz/
czytajcie i myślcie, jak pomóc naszej Gosi
caly power i szczescie byl w tym pieprzyku, ktorego juz chyba nie ma...
w poznaniu jest zlot fanów gosi niedługo 
to chyba jakiś żart? :laugh
oj oj ta sesja w ogrodniczkach to jest dopiero
kurcze, martwię się, bo Gosia ma chyba totalnie niezdrowo zaburzona samoocenę....
<czasem_każdemu_wyleje_się_herbata_z_filiżanki_a_szczególnie_niezdarnym_osobom>
kurcze, martwię się, bo Gosia ma chyba totalnie niezdrowo zaburzona samoocenę....
<czasem_każdemu_wyleje_się_herbata_z_filiżanki_a_szczególnie_niezdarnym_osobom>
Ostatnio zmieniony śr lut 13, 2008 3:12 pm przez Copycat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
farmer1990
- -#Invader

rotflsyzygy pisze:w poznaniu jest zlot fanów gosi niedługo
wogole,te cyce to napewno jej ? :closed
nie, Twoje :]
-
farmer1990
- -#Invader

ła,to dlatego takie kuszace 
<(sy)zygi>
:D:D
<(sy)zygi>
mimo, ze GA mam juz dawno za soba, uwazam, ze Maideni powinni sie od niej uczyc. Nikt nie robi takiego show.Thor pisze:http://video.interia.pl/o...cz_na_%C5%BCywo
ale jak juz wspomnialem, Gosie mam juz za soba... bo wiecie. kiedys bylem na kazdym koncercie, pod samiusienka scena, za kulisami, w przyczepie... nie zebym sie chwalil, ale bylem kiedys osobistym groupie Małgosi. Niestety, w miare zdobywania slawy, przestalem jej wystarczac...
wiele razy chcialem sie zabic. bylo nawet pare prob, calkiem udanych, niestety w ostatnim momencie zawsze mnie ktos uratowal...
po dlugotrwalej kuracji psychiatrycznej udalo mi sie zapomniec o Gosi. ten temat rozdrapal stare rany, dlatego musialem sie tutaj uwyzewnetrznic. mam nadzieje, ze moj przyklad bedzie dla was przestroga i nie dacie sie tak oszalec...
pozdrawiam
ByŁy_9oSi@ fAn
Slyszalam, ze Malgorzata A. zagra na Przystanku Łutstok 2010 
-
szatanista
- -#Long distance runner

link?
- Alkochochlik
- -#Trooper

Wiecie co, tak czytam i czytam, i nie wiem kto to w ogóle jest, uwierzycie? Wiem ze ktoś taki istnieje i śpiewa (a przynajmniej się domyślam że śpiewa) ale nie słyszałęm jej nic, nigdy, nie wiem też jak wygląda...czy ze mną jest coś nie tak?
WarlordTheGreat pisze:Wiecie co, tak czytam i czytam, i nie wiem kto to w ogóle jest, uwierzycie? Wiem ze ktoś taki istnieje i śpiewa (a przynajmniej się domyślam że śpiewa) ale nie słyszałęm jej nic, nigdy, nie wiem też jak wygląda...czy ze mną jest coś nie tak?
Ja do niedawna myślałem, że Lady Gaga to jakaś polska następczyni Dody i Mandaryny
Najwyższa pora zacząć czytać Pudelkasyzygy pisze:WarlordTheGreat pisze:Wiecie co, tak czytam i czytam, i nie wiem kto to w ogóle jest, uwierzycie? Wiem ze ktoś taki istnieje i śpiewa (a przynajmniej się domyślam że śpiewa) ale nie słyszałęm jej nic, nigdy, nie wiem też jak wygląda...czy ze mną jest coś nie tak?
Ja do niedawna myślałem, że Lady Gaga to jakaś polska następczyni Dody i Mandaryny![]()
![]()