Wyższość Di`Anno nad Dickinsonem ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Wyższość Di`Anno nad Dickinsonem ?
Jak dla mnie to Bruce robi ten specyficzny klimat w utworach.Zobaczcie prosty przyklad Sign Of The Cross w wykonaniu Blaze i Bruce , wyrazne slychac w tym drugim ze Bruce spiewa calym soba.Podobnie ma sie sprawa do Paula mimo ze ma (mial) fajny wojs to te utwory byly troche na jedno kopyto.
wykreowal go jedynie w Brytyjskich klubach, a za granica jako zespol supportujacy.Phantom22 pisze:to Paul był na początku zMaiden to on wykreował ten zespół.
Na ktorej Paul nie zawsze byl w dyspozycjiPhantom22 pisze:Jednak mieli oni przecież już światową trasę Killers
:beer za to wlasnie lubie pierwsze plyty. Jednak wole pozniejsze bo na nich mozna poczuc jak jasno swieci ta gwiazda, jasniej niz 1 000 słońc :rocxPhantom22 pisze:ale czuć w nich moc młodego zespołu, który chce się wybić i stać się gwiazdą.
- Elevatorman
- -#Clansman

sekcja zmien ava na litośc boską 
-
Deleted User 1499
hihihihihiElevatorman pisze:sekcja zmien ava na litośc boską
Czemu ma zmienić?:> Windek raczki na kołderke 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

sekcja chce wygrać nagrodę za najlepszego ava w kolejnych Sanktuariankach.
Koniec off-topa. 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dobry av.
Di anno lepszy od Dicka? :laugh X 1000
Dla mnie nadal nikt nie jest lepszy od Brusia, żadne tam Maynardy, Dio czy Barlowy
Dla mnie nadal nikt nie jest lepszy od Brusia, żadne tam Maynardy, Dio czy Barlowy
to jest konkretny czlowiek ! Sluchajcie go a daleko zajdzieciesyzygy pisze:Di anno lepszy od Dicka? X 1000
Dla mnie nadal nikt nie jest lepszy od Brusia, żadne tam Maynardy, Dio czy Barlowy Razz
-
farmer1990
- -#Invader

bo jeszcze nie mieli takiej renomy jak to juz ktos kiedys powiedzial i to jest swieta p[rawda...Phantom22 pisze:W czasie, gdy Paul śpiewał, był to tylko klubowy zespół, a ne stadionowy i Paul do tego fantastycznie pasował.
jesli teraz trabil by Paul to myslisz ze nie graliby na stadionach??
brednie
Niefarmer1990 pisze:hmmm,a czemu to tak podkreslasz?Phantom22 pisze:farmer1990 napisał:
ale Bruce i tak lepszy,co zrobic
w pianiu jak kura na pewno
czy to nie za to pianie wszyscy tak kochaja maiden?
Jakbym chciał posłuchać koguta, pojechałbym na wieś
Wyjdźsyzyg pisze:Di anno lepszy od Dicka? X 1000
O`rly ? Trasa Killers była trasa, gdzie Maiden było supportem ? Cieeeeekawe.wykreowal go jedynie w Brytyjskich klubach, a za granica jako zespol supportujacy.
Już dzieci mają radość ?farmer pisze:Zaiste...
<lol2>
ale sie usmialem
No to do pola
-
farmer1990
- -#Invader

Cham.......;>BeBe pisze: Już dzieci mają radość ?
No to do pola Dorky
Hm akurat Dio chyba jest lepszy. Gość jest starszy od Brusia o 10 lat i nadal lepiej od niego śpiewa. Ma też moim zdaniem potężniejszy głos. Oczywiście Dio nigdy nie było dane śpiewać w tylu fantastyucznych kawałkach co Bruce, ale wokalnie jest lepszy od Dicka.syzygy pisze:Di anno lepszy od Dicka? :laugh X 1000
Wedlug mnie nie ma co dalej ciagnac tego tematu wszystko wiadomo BRUCE wymiata :rocx
How long on this longest day...
plyty z di'anno bardzo lubie, jego glos tez, ale Bruce przewyzsza go w kazdym aspekcie. pozatym Bruce sie nie stoczył
już nie mam tu najwięcej postów

Bruce się raczej "wtoczył" na wyżynySzajba pisze:pozatym Bruce sie nie stoczył
Przeciętnym bym go nie nazwał. Miał swój styl, miał osobowość. I talent wokalny też.
Jaki Di`Anno, co, gdzie. Bruce to jedyny słuszny głos Maiden. Kropka.
Każdy kto śpiewa to ma "talent" tylko że dla mnie nie był on taki szczególny u Di'Anno. Myślę że z nim Maiden napewno by nie osiągnęło przynajmniej połowy tego co osiągnęło z Dickinsonem.
chciałbym posiadać taki "przeciętny" talentO Di'Anno nawet szkoda gadać, "przeciętny" talent i tyle.