Setlista 2006 - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista 2006 - dyskusja
Teraz zapowiada nam się ciekawa setlista bo odpadają numery do 88. Będą 3 kawałki z AMOLAD i reszta z lat 1990-2003. Chciałbym usłyszeć Be qucik...,BringYDTTS, może pokuszą się o Mothe Russia :rocx
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Owszem, zespół chce uniknąć numerów, które znajdą się na GY, ale to nie oznacza, że odpadają numery do 88 roku, bo Hallowed, Number, Run, Wrathchild i Trooper to jak zwykle pewniaki. Niestety 
Nie kracz Satch. Miejmy nadzieję, że je pominą. Czasem mam wrażenie, że od czasu kiedy mają 3 gitary to rozpracowali kilka numerów i się ich kurczowo trzymają jakby im się nie chciało ryszać innych
Jest tyle wspaniałych kawałków a oni muszą trzepać w kółko to samo 
Wcale nie są to takie pewniaki ten Trooper i spółka...
Możliwe, że Dave`owi i Gersowi się nie chce. Adrian po powrocie do zespołu uczył się od nowa praktycznie wszystkich numerów Maiden wykonywanych do tamtego czasu na żywo, grając je w innym stroju gitary tak aby nadać trochę ciężaru. Mówił o tym często w wywiadach.vyrus pisze:Czasem mam wrażenie, że od czasu kiedy mają 3 gitary to rozpracowali kilka numerów i się ich kurczowo trzymają jakby im się nie chciało ryszać innych
No fakt ale dla takich muzyków przerobić....chociaż 3 kawałki to chyba nie problem a dla fanów do byłby odlot. No ale zobaczymy za co się wezmą na GY. Może zagrają tytułowy z SSOASS.

Prędzej Marynarza chyba niż Synalka.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Oba bedą. Nie ma przecież nigdzie napisane, że będzie tylko jeden epik.
Nie ma też napisane, że będą dwa 
-
TheXFactor
no nie ma napisane:P
ale zawsze znajdzie sie ktos kto nie bedzie w pełni zadowolony, bo jeden chce SSOASS a drugi Alexandra. Nie ma co gdybac, przekonamy sie na koncercie, to bedzie niespodzianka;)
ale zawsze znajdzie sie ktos kto nie bedzie w pełni zadowolony, bo jeden chce SSOASS a drugi Alexandra. Nie ma co gdybac, przekonamy sie na koncercie, to bedzie niespodzianka;)
Jak można być niezadowolonym na koncercie Maiden

-
TheXFactor
no moze nie zadowolony bo to faktycznie nie mozliwe:D ale moze w pełni nie usatysfakcjonowany, to jest róznica:P
Ładniej brzmi 
Ale 2 za dużo czasu w secie zajmą...
-
TheXFactor
no wiadomo, za pewnie będa woleli zagrac jeden długi i reszta krotszych kawalków a zeby było ich więcej, w sumie to chyba nawet lepiej
No wg mnie to lepiej 
Trochę to nielogiczne ale zrobią tak jak mówicie.
Ja obstawiam Rime'a z epików, skoro mają się na LAD wzorować, w sumie mnie każdy z epików by satysfakcjonował
zakładając że pojade ofkors 
Właśnie?strangeworld pisze:czemu nielogiczne?:>