to ze nie lubisz to moze bardziej świadczyć o tym ze ograniczony jesteś a nie że jest kiepska równie dobrze mozesz napisać że beatles grali słabą muzykę, albo queen, led zeppelin, pink floyd, u2... hahaha
Przesadziłeś...ja ograniczony nie jestem bo slucham wielu różnych wykonawców i różnej muzyki no ale jak ktoś nie słucha zespołu, który Ci się podoba to jest(może ) być ograniczony.
Szajba pisze:pod względem muzyczno-technicznym to RHCP są na b.wysokim poziomie
Muzyka ma się podobać Wielu jest na wysokim poziomie technicznym ale nic im to właściwie nie daje.
Wy zaraz robicie szum jak ktoś jest po drugiej stronie co w tym wypadku jest akurat bardzo głupie
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
vyrus pisze:Przesadziłeś...ja ograniczony nie jestem bo slucham wielu różnych wykonawców i różnej muzyki no ale jak ktoś nie słucha zespołu, który Ci się podoba to jest(może ) być ograniczony.
czytaj ze zrozumieniem bejbe nie napisałem że jesteś ograniczony napisałem tylko że to że oni Ci się niepodobają nie swiadczy o tym że grają kiepską muze
Napisałeś że to może świadczyć o tym iż jestem ogrniczony bejbe
No ale co z tego że grają kiepską czy dobrą muze skoro mi się nie podobają Jak muza mi się nie podoba to jest kiepska
Szajba pisze:basista Papryczek jest magikiem 4 strun
Nie ma bata trzeba jechać
nie zrozumiałeś poprostu też z takim impetem i przekonaniem o własnej nieomylności wparowałem na forum, o głupoty poklucilem sie z 3/4 ludzi np z Keą (a teraz z nia wódke pije ), bo miałem swoje "ZAWSZE NAJWŁĄŚCIWSZE" zdanie.... prawda Matku ? forum zmienia ludzi
nie zrozumiałeś poprostu też z takim impetem i przekonaniem o własnej nieomylności wparowałem na forum, o głupoty poklucilem sie z 3/4 ludzi np z Keą (a teraz z nia wódke pije ), bo miałem swoje "ZAWSZE NAJWŁĄŚCIWSZE" zdanie.... prawda Matku ? forum zmienia ludzi
Może za kolejne 5000 postów nauczysz się też poprawnie pisać :>
Chyba w tym wypadku vodka zmienia ludzi
Szajba pisze:herki napisał:
Może za kolejne 5000 postów nauczysz się też poprawnie pisać :>
a wyślesz mi swojąfotke z kupką ? EO
A mówił że już nie pisze w tym stylu.