Bootlegi Riverside
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Bootlegi Riverside
dotyczy innego zespolu, a wiec nie pakuje tego do ogolnego tematu dotyczacego wymian coby szanownych szatanistow (\m/) nie klulo w czerwone oczy. Anyway -
posiadam koncert Riverside z Progresji z 2004 roku, jakosc - dobry+. Chetnie wymienie sie na inny bootleg tegoz zespolu, najchetniej przez neta.
posiadam koncert Riverside z Progresji z 2004 roku, jakosc - dobry+. Chetnie wymienie sie na inny bootleg tegoz zespolu, najchetniej przez neta.
Re: Bootlegi Riverside
Skontaktuj się z eulogy, wiem, że on ma jakieś booty, może będzie chciał się wymienić.
tylko pytanie czy on tu jeszcze zaglada
ale dzieki za cynk.
A ostatnio nawet go tu widziałam, ale nic nie pisał. Mam do niego gg ale nie wiem czy by chciał je rozpowszechniać.
luz, wlasnie zauwazylem ze to gg ma nawet w profilu podane, nie bedzie potrzeby wkrecania Cie w pokatny obrot danymi osobowymi

Uff, jestem czysta :]
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Przez net czyli w MP3 czy loosless (to się chyba jakoś inaczej pisałokobi pisze: posiadam koncert Riverside z Progresji z 2004 roku, jakosc - dobry+. Chetnie wymienie sie na inny bootleg tegoz zespolu, najchetniej przez neta.
-
karol karolus fanklub
- -#Charlotte

Ja jestem w posiadaniu Riverside – “WillemII, Den Bosch, NL (Shine On)” 20.04.2006
wiec jak kobi chcesz to mozesz wrzuci gdzies tam ten z pro i sie wymienimy tak
wiec jak kobi chcesz to mozesz wrzuci gdzies tam ten z pro i sie wymienimy tak
Jazz is not dead, it just smells funny.
kurde, zdaje mi sie ze juz mi to ktos podeslal, ale chyba bylo niesluchalne ... jaka tam jest jakosc ? mozliwe ze mam na mysli co innego