KAT & Roman Kostrzewski - trasa koncertowa w lutym!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KAT & Roman Kostrzewski - trasa koncertowa w lutym!
moze przeniosą niewiem..do Guga xD albo do strasznego dworu... oby ! a jak nie to pewnie Bravo (gliwice) lub Zabrzański Wiatraczek
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 357
O,do zabrza czy do krk na kota to ja na pewno nie będę popierdzielał
NiomSzajba pisze:hm... jeszcze sie zggadamy/zdzonimyWrath pisze:3 marca, w sobotę.
ja tam Szajba nigdzie nie idę. przeniosą koncert do Wiatraka to jak przyjedziesz to tam wpadnę Ci 'cześć' powiedziećSzajba pisze:dobra.ludzie bo trasa sie zaczyna. kto bedzie w katowicach ? Żelazny ? Kro ? Eve ? cała-reszta-śląskich-meneli ?
Nie mam kasy na coś, co tak lubię średnio
Szajba, to przyjeżdżasz czy jeszcze nie wiesz? :>
Raff...ja ci to powiem dzien wcześniej
bo ja 2 ide na urodziny kumpeli
Efka nie to nie
Efka nie to nie

Coś się mówi a propo zrobienu tego dnia koncertu w Wiatraku, ale nie jest to pewne i raczej ciężko będzie to zespołowi załatwić.
Byłem wczoraj na wrocławskim koncercie, mam mieszane uczucia. Grali dwie godziny, z kopem i energią, ale czegoś mi brakowało. Może to wynik stresu, lub małej ilości prób, ale zespół wydaje się średnio zgrany, pewnie za parę dni się to poprawi. W secie jak dla mnie brakowało takich rzeczy jak Diabelski dom 2, Odi profanum vulgus. Słabo słychać było Romana, ale to pewnie wina klubu. Dwa nowe kawałki, brzmiące dość nowocześnie ale i klasycznie (trzeba posłuchać:)). Drugi bardzo fajny, pierwszy raczej musi pójść na warsztatat jeszcze. Generalnie nie żaluje, zawsze fajnie Kata (z Romanem;)) zobaczyć, ale orgazmu nie było.
:0IgorW pisze:W secie jak dla mnie brakowało takich rzeczy jak Diabelski dom 2, Odi profanum vulgus.
A Bryłę zagrali? Co jescze z Bastarda poszło prócz Łezki? Powiedz coś więcej o nowych kawałkach. Jakie tytuły? Przypomina to starego Kata? Po polsku były?
nie było Odi Profanum ? to ja nawet nie ide 

Z Bastarda poszła jeszcze chyba Bryła właśnie. O nowych kawałkach wiele więcej właściwie nie powiem, ten drugi dynamiczny, fajne riffy, przypomina starego Kata. Pierwszy trochę za bardzo pokręcony, przekombinowany i sypali się:). Chyba niestety po angielsku, ale głowy nie dam bo wokalu prawie w ogóle nie było słychać. Pozdrawiamherki pisze: A Bryłę zagrali? Co jescze z Bastarda poszło prócz Łezki? Powiedz coś więcej o nowych kawałkach. Jakie tytuły? Przypomina to starego Kata? Po polsku były?
Mam nadzieję, że będzie podobnie jak w zeszłym roku. No tyle, że już Extreme'a nie ma, a to był dość wygodny klubik.
Ja nie idę na KATa dla "orgazmu muzycznego" ani wieszać się u sceny, tylko żeby się dobrze bawić. Poprzednio było luzacko, przy jakiejś balladzie sobie walca tańczyliśmy
wszyscy piwko pili, śpiewali ulubione teksty i podziwiali wężowe ruchy Romana na scenie 
Będzie przynajmniej pretekst żeby się zobaczyć :beer
Ja nie idę na KATa dla "orgazmu muzycznego" ani wieszać się u sceny, tylko żeby się dobrze bawić. Poprzednio było luzacko, przy jakiejś balladzie sobie walca tańczyliśmy
Będzie przynajmniej pretekst żeby się zobaczyć :beer
Kilka fotek z Wrocławia, co prawda jakosc nie jest idealna, ale zawsze cos;)
let the metal flow...
-
Szkieletor
- -#Invader

we Wrocławiu było całkiem fajnie tylko Romek faktycznie powinien byc lepiej nagłośniony, no i fajnie, że zagrali inne niż zwykle utwory 
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
Inne niż zwykle to co jeszcze?
-
Szkieletor
- -#Invader

jak to Romek sam powiedział "będziemy grali utwory mniej popularne" i tak oto pograli "masz mnie wampirze", "łoże wspólne", "ostatni tabor" i kurcze resztę zapomniałem
może ktoś ma setliste
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
Wszystkie te 3 grali i ostatnio. Mniej popularne to by było jakby przywalili z "Czemu mistrze...", "Stworzyłem piękną rzecz" (marzenie) czy chociażby "Odmieńców". Szkoda że na pewno żadnego z tych 3 nie zagrają...
Zajebiscie ze zagrali Wierzę! Bylem na koncrecie i w sumie bez specjalnej rewelacji, ale 150km warto bylo przejechac
mniej więcej:
Płaszcz skrytobójcy
śpisz jak kamień
masz mnie wampirze
wyrocznia
666
ostatni tabor
mag-sex
głos z ciemności
w bezkształtnej bryle uwięziony
łza dla cieniów minionych
purpurowe gody
wierzę
strzeż się plucia pod wiatr
cmok,cmok-mlask mlask
łoże wspólne lecz przytulne
dwa nowe utwory
mizerny koncert
Płaszcz skrytobójcy
śpisz jak kamień
masz mnie wampirze
wyrocznia
666
ostatni tabor
mag-sex
głos z ciemności
w bezkształtnej bryle uwięziony
łza dla cieniów minionych
purpurowe gody
wierzę
strzeż się plucia pod wiatr
cmok,cmok-mlask mlask
łoże wspólne lecz przytulne
dwa nowe utwory
mizerny koncert
Ostatni Tabor był w środku czy na bis?
Czemu mizerny koncert?
Czemu mizerny koncert?