ALE ALE ALE nawet jakby koniki faktycznie wykupili, to też nie jest źle - pamiętam jak w '98, kiedy w Spodku grał Sabbath z Ozzym koniki rzucili się i wykupili bilety, co oczywiste, licząc na zysk i sprzedaż za o wiele wyższą cenę. Nawet mój kumpel kupił wtedy w pociągu bilet od takiego jednego figo-fago za podwójną cenę, że to niby jeszcze jest tanio, bo przed Spodkiem będą o wiele droższe! O fuck, pomyśleliśmy... I co? Tóż przed koncertem koniki zostali z plikami biletów w łapach, chodzi i prosil się żeby wziąć bilet za.... 10 zł!!!!
03/07/07 - Red Hot Chili Peppers - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/07 - Red Hot Chili Peppers - Chorzów @ Stadion Śląski
Spoko, zawsze przed większym koncertem jest taki moment, że wszyscy krzyczą, że już niby kończą się bilety, że już nie ma itp., po czym po paru dniach okazuje się, że bileciki jeszcze wszędzie są, i to bynajmniej nie z dodruku! Słowem - luzik....
ALE ALE ALE nawet jakby koniki faktycznie wykupili, to też nie jest źle - pamiętam jak w '98, kiedy w Spodku grał Sabbath z Ozzym koniki rzucili się i wykupili bilety, co oczywiste, licząc na zysk i sprzedaż za o wiele wyższą cenę. Nawet mój kumpel kupił wtedy w pociągu bilet od takiego jednego figo-fago za podwójną cenę, że to niby jeszcze jest tanio, bo przed Spodkiem będą o wiele droższe! O fuck, pomyśleliśmy... I co? Tóż przed koncertem koniki zostali z plikami biletów w łapach, chodzi i prosil się żeby wziąć bilet za.... 10 zł!!!!
Po prostu kto nie miał biletu, ten w większości po prostu nie przyjechał. Od tamtego czasu nigdy już nie byłem świadkiem podobnej "akcji".
jasne ...kazdy mial po 100 biletow w rece...przeciez ten koncert BS zgromadzil najwieksza publike w Spodku ever chyba...no moze tylko Page&Plant mogli dorownac...przeciez ludzie z wejsciem na plyte mieli problemy..schodzy wprowadzajace na plyte byly cale zajete, bo plyta byla tak wypelniona...wygladalo to tak,jakby zrobili dodruk poza limit miejsc
Całkiem możliwe że tak było.
Byłem wtedy na płycie przy samych barkierkach i pamiętam co się działo.
Największym błędem organizatora było to, że na płycie nie było drugich barierek! To cud, że nikomu wtedy nic poważnego się nie stało!!!
Nawet Torwar (jeszcze sprzed remontu!) miał drugie barierki, więc czemu nie było ich wtedy w Spodku, gdzie płyta jest o wiele większa???
Byłem wtedy na płycie przy samych barkierkach i pamiętam co się działo.
Największym błędem organizatora było to, że na płycie nie było drugich barierek! To cud, że nikomu wtedy nic poważnego się nie stało!!!
Nawet Torwar (jeszcze sprzed remontu!) miał drugie barierki, więc czemu nie było ich wtedy w Spodku, gdzie płyta jest o wiele większa???
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czy ktoś z Was dostał już bilety zamawiane przez stronę Live Nation?
Ja nie , a niby mialo byc 2 tygodnie...
Jazz is not dead, it just smells funny.
zamówiłam bilet. teraz pozostaje czekać, aż go dostarczą :]
będzie party na płycie, i haaa
będzie party na płycie, i haaa
-
Deleted User 1309
Wicker , Slaja macie już ? Bo ja tez zamawiałem przez Live Nation i przyszły chyba wczoraj albo w czwartek .
-
El Dorado
Dlatego ja wolę kupić bilet w sklepie. 
Ja już dawno mam bilet, zamawiałem na stronie Live Nation. 
u mnie pusto....Mareq555 pisze:Wicker , Slaja macie już ? Bo ja tez zamawiałem przez Live Nation i przyszły chyba wczoraj albo w czwartek .
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niby siedzibe maja w Warszawie, wiec Wick Ty jako pierwszy powinienes dostac 
Jazz is not dead, it just smells funny.
Oni wysyłają jakieś 2 tygodnie po zamówieniu. W każdym razie ociągają się straszliwie. 
jak już będę miał fundusze na bilet to się przejdę bezpośrednio do shortcut, daleko nie mam
mam nadzieje że sprzedają tak 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wczoraj dostałem bilety z LN. 
ja jeszcze nie zamowiłem............ale na danich pewnie tak zrobie bo na płyte pewnie jzu niedługo zabraknie....
przyszedł :] ale ticket pro to gópcy są. i brzydkie bilety robią. no ale trudno. ważne, że mnie na stadion wpuszczą za okazaniem tego śmiecia 
mam bileta! Ale tak jakby za 115zł nie szło wypuścić jakiś normalnych biletów... Toć to nawet nie będzie na pamiątke czego schować...
Ważne że zadziała, jak to Kea mówi. Może znacie przykładową setlistę RHCP z tego bądź poprzedniego roku?
Wracając do biletu, to są one jakoś numerowane? Czy to REDcośtam014498 to znaczy że mam 14498 bilet?
Ważne że zadziała, jak to Kea mówi. Może znacie przykładową setlistę RHCP z tego bądź poprzedniego roku?
Wracając do biletu, to są one jakoś numerowane? Czy to REDcośtam014498 to znaczy że mam 14498 bilet?
zapewnejeżyk pisze: Wracając do biletu, to są one jakoś numerowane? Czy to REDcośtam014498 to znaczy że mam 14498 bilet?
- dostoevsky
- -#Assassin

Nie jadę, bo osoba z którą miałem jechać wyłamała się, a samemu na koncerty się nie jeździ. Nie jestem jakimś wielkim fanem RHCP, więc żałować nie będę.