niby wszystko z nimi ok, ale w 90% niesłuchalne dla mnie... chyba przez Planta.
Led Zeppelin
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Led Zeppelin
ja też nie lubie
Kea pisze:prawie jak emo
Nie no miałem nadzieję że nie brałaś moich słów na poważnie. ;]Kea pisze:chodzi o to, że drażni mnie, jak nagle robi się halo, jak ktoś powie, że nie lubie wielce legendy. nudno by było, jakby się wszystkim podobało to samo :]
no lajcik. ogólnie tak mówię, o tym, że się robi jakieś dziwne i niepotrzebne zamieszanie.M@ti pisze:Nie no miałem nadzieję że nie brałaś moich słów na poważnie. ;]
looz, w sumie wisi mi czy się komuś podoba czy nie, ale na pewien respekt ta muza zasługuje, i myślę że tak jest.
ja nie powiedziałam, że nie zasługuje, tylko, że ja jej nie lubię. a to jednak różnicaM@ti pisze:ale na pewien respekt ta muza zasługuje
A ja nie powiedziałem że Ty tak powiedziałaś.Kea pisze:ja nie powiedziałam, że nie zasługuje,
Kocham, jeden z najwazniejszych zespolow w historii.
HTWWW 3CD - wszystkim niedowiarkom polecam. zreszta, nie ma do czego namawiac, kto nie rozumie tego, nie czuje bluesa po prostu
HTWWW 3CD - wszystkim niedowiarkom polecam. zreszta, nie ma do czego namawiac, kto nie rozumie tego, nie czuje bluesa po prostu
Jazz is not dead, it just smells funny.
no właśnie ten koncert to jedyna rzecz, która mi się podoba w ich twórczości.slayer pisze:HTWWW 3CD - wszystkim niedowiarkom polecam.
dokładnie dokładnieslayer pisze:wszystkim niedowiarkom polecam. zreszta, nie ma do czego namawiac, kto nie rozumie tego, nie czuje bluesa po prostu
nic dodaćMatek pisze:plant i page to chyba najlepszy duet na świecie.
już nie mam tu najwięcej postów

a jednak. trzeba było dodać, bo posta dodałeś
-
The Burczax
- -#Moonchild

Jego post nic nie wniósł. Także nic nie dodał.miki pisze:a jednak. trzeba było dodać, bo posta dodałeś
Jak nic nie dodał to znaczy że zabrał....miejsce na forum.
szajba nie nerwuj sie
szajba nie nerwuj sie
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Macie wersje 5.1 How The West....... ??? Fajny bajer :beer 
Wielki zespół, którego słucham bardzo mało (za mało, to pewne).
Nie wiem skąd się to bierze, ale mam naprawdę przeogromny szacunek dla nich.
Z tej wielkiej trójki brytyjskiego hard rocka cenię ich na równi z Sabbath, których przecież słucham duuuużo więcej i jakoś tak wyżej niż Deep Purple.
Trzeba będzie wkrótce nadrobić zaległości. W sumie tato teraz kompletuje większość dyskografii na tych vinyl replicach (miałem też w tym swój udział, nie powiem
), więć pewnie w końcu przewałkuję to wszystko ;]
Póki co przede wszystkim SzacuN \m/
Nie wiem skąd się to bierze, ale mam naprawdę przeogromny szacunek dla nich.
Z tej wielkiej trójki brytyjskiego hard rocka cenię ich na równi z Sabbath, których przecież słucham duuuużo więcej i jakoś tak wyżej niż Deep Purple.
Trzeba będzie wkrótce nadrobić zaległości. W sumie tato teraz kompletuje większość dyskografii na tych vinyl replicach (miałem też w tym swój udział, nie powiem
Póki co przede wszystkim SzacuN \m/
Imigrant Song ,uwielbiam ten utwór ,i jeszcze parę np.Dazed and Confused albo Black Dog, mają pare takich mocnych hiciorów i wiele dobrych kompozycji.
Zdecydowanie jednak częsciej słuchałem Deep Purple i Black Sabbath, a nawet Uriah Heep czy Budgie. Led Zeppelin to taki zespół ,który bardziej szanuje niż lubię.
Zdecydowanie jednak częsciej słuchałem Deep Purple i Black Sabbath, a nawet Uriah Heep czy Budgie. Led Zeppelin to taki zespół ,który bardziej szanuje niż lubię.
-
Deleted User 622
Wolę Badlands, ale wiadomo że gdyby nie Zeppelini, Badlands nie brzmiało by tak jak brzmiało ;]
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Wielki zespół. Uwielbiam śpiew Planta, a jeszcze bardziej gitarę Page'a. Chociaż Jones także świetnie grał na basie, a Bonham nieźle dawał po garach jak na tamte lata
Klasyka, trzeba szanować 
- Damian1993
- -#Charlotte

Led Zeppelin, mój ulubiony zespół Hard Rock'owy, poprostu kocham ich. Podziwiam bardzo gitarę Jimmy'iego Page'a, który jest moim ulubionym gitarzystą, Robert'a Plant'a, ten jego wspaniały głos i oczywiście mocną sekcję rytmiczną bas John'a Paul'a Jones'a i moim zdaniem najlepszego perkusistę w historii John'a Bonham'a. Każda płyta jest super, a zwłaszcza "I", "II", "III", "IV", "Houses Of The Holy", "Physical Graffiti" i "Presence". Wielkie widowisko, dobre show na koncertach które zostały utrwalone na "taśmie" np. Royal Albert Hall 1970, Madison Square Garden 1973 (występ z filmu "The Song Remains The Same"), albo Seattle 1977 lub Earls Court 1975. Godne podziwu jest oczywiście że skończenie kariery zespołu po tragicznej śmierci perkusisty... Led Zeppelin pozostanie w moim sercu zawsze jako numer 1, na równi z Iron Maiden