Manowar
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Manowar
fascynujące. pisz jeszcze
Mi sie nie podobalo, nie pisz , jak masz w ten sposob krytykowac mowy na czesc odyna
Jazz is not dead, it just smells funny.
jakby manowar chwalił nicka lachey, albo backstreet boys to bym ich kochał, a tak to niech się grzmocą nawzajem
jesteś super, tak trzymać.miki pisze:fascynujące. pisz jeszcze
niestety nie za bardzo
Yo
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Nowa płytka, jak cały Manowar mi się nie podoba. Nawet bardzo.
http://youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY
Oficjalny klip do Die for metal. Ile oni mieli klipów? 3? To jest bodaj drugi z (nędzną bo nędzną, ale zawsze) jakąś fabułą. Osobiście myslę, że krzywo pocięli utwór.
Oficjalny klip do Die for metal. Ile oni mieli klipów? 3? To jest bodaj drugi z (nędzną bo nędzną, ale zawsze) jakąś fabułą. Osobiście myslę, że krzywo pocięli utwór.
http://www.youtube.com/watch?v=gIqAVm5R_vM badajcie to. krieg. \m/ 

ale to musi byc bania żeby takie coś nagrywać
też tak chce :laugh
Album jest niezły, kompozycje takie jak Overture To Hymn Of The Immortal Warriors, Ascension, King Of Kings, Sleipnir, Loki God Of Fire, Sons of Odin, Gods Of War i Die For Metal są bardzo dobre, trzymają klasę Królów.
Gadania na płycie jest zdecydowanie za dużo, dlatego słuchając płytę odnoszę wrażenia czytania książki lub też opowieści, która nawet jeśli jest dobra, to nie jest muzyką.
Gods Of War zawiera ponad połowę utworów w formie opowieści, co przemawia na jej niekorzyść. jednak kompozycji zawartych w tym albumie jest 16 i wycinając większość gadanin mamy pełnometrażowy, dobry acz nie za długi, z lekkim klasycznym polotem metalowy album.
Runy sa ciekawe, acz wątpie bym miał czas je dłumaczyć, dlatego też są niepraktyczne.
Okładka pasuje do albumu, jest dość standardowa, laseczki na okładce są seski więc mi sie podoba!
Denerwuje mnie nadmierna częstotliwość powtarzających się, śpiewanych czy też gadanych "Odin" "Valhalla" "Valkries" , zaletą literacką jest stosowane odpowiednich synonimów, co by się tu mogło przydać, no chyba że alles są już wyczerpane.
To dobrze że Manowar podąża w kierunku muzyki klasycznej, a nie np new metalu tak jak Metallica.
Gadania na płycie jest zdecydowanie za dużo, dlatego słuchając płytę odnoszę wrażenia czytania książki lub też opowieści, która nawet jeśli jest dobra, to nie jest muzyką.
Gods Of War zawiera ponad połowę utworów w formie opowieści, co przemawia na jej niekorzyść. jednak kompozycji zawartych w tym albumie jest 16 i wycinając większość gadanin mamy pełnometrażowy, dobry acz nie za długi, z lekkim klasycznym polotem metalowy album.
Runy sa ciekawe, acz wątpie bym miał czas je dłumaczyć, dlatego też są niepraktyczne.
Okładka pasuje do albumu, jest dość standardowa, laseczki na okładce są seski więc mi sie podoba!
Denerwuje mnie nadmierna częstotliwość powtarzających się, śpiewanych czy też gadanych "Odin" "Valhalla" "Valkries" , zaletą literacką jest stosowane odpowiednich synonimów, co by się tu mogło przydać, no chyba że alles są już wyczerpane.
To dobrze że Manowar podąża w kierunku muzyki klasycznej, a nie np new metalu tak jak Metallica.
oj wdałbym się w polemikę, która płyta to większy badziewMidian pisze:To dobrze że Manowar podąża w kierunku muzyki klasycznej, a nie np new metalu tak jak Metallica.
już nie mam tu najwięcej postów

"St. Anger" skręca w new metal ? CiekaweMidian pisze:a nie np new metalu tak jak Metallica.
wiesz dobrze o co mu chodzi, więc się nie zgrywaj, chodź z tego co pamietam to Tobie się ta płyta podobaArtur pisze:"St. Anger" skręca w new metal ? Ciekawe

Tylko że to całe gadanie o tym, że "St. Anger" skręca w nu metal (jeszcze bym chciał wiedzieć co to w ogóle jest nu metal, bo dla mnie taki gatunek nie istnieje w ogóle) to jakaś czcza gadanina bez pokrycia w faktach, dlatego nie ma tutaj żadnej zgrywy.
I to, że w miarę lubię ten album nie ma tutaj nic do rzeczy, bo lubię niektóre kapele wrzucane do tego dziwnego wora z napisame "nu".
I to, że w miarę lubię ten album nie ma tutaj nic do rzeczy, bo lubię niektóre kapele wrzucane do tego dziwnego wora z napisame "nu".
no ok ok, wiem do czego zmierzasz, chodź z tym "stanger jest nu" ja sie rrelatywnie moge zgodzić, ale tu by sie przydała duga wypowiedź. ale to nie zmienia faktu ze st.anger jak kolwiek w mojej opinii badziewny i nudny, łyka na sniadanie nowego szybkowara

GODS OF METAL>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Ogień>>>>>Stal>>>>>>>>>>Metal>>>>Nu Metal>>>>st.anger 
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 357
wszystko>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>gods of war>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>st.anger :laugh
Dulli>>>>>>>>>>wszystkoŻelazny pisze:wszystko>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>gods of war>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>st.anger