jak znajde (w co wątpie bo mi 2 plyty dvd-r ostatnio pękły a na jednej z nich był właśnie QV i parę innych dobrociStoneman pisze:dajcie posluchac to sie dowiem czy najlepszy ;p
:closedStoneman pisze:a czytac....nie czytalem
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
jak znajde (w co wątpie bo mi 2 plyty dvd-r ostatnio pękły a na jednej z nich był właśnie QV i parę innych dobrociStoneman pisze:dajcie posluchac to sie dowiem czy najlepszy ;p
:closedStoneman pisze:a czytac....nie czytalem
No to widać spore zmiany, bo myślałęm, że Top3 to już zawsze bęzie Megadeth, AC/DC i Maidenobserwator pisze:1.megadeth-to już raczej nigdy się nie zmieni
2.dream theater
3.helloween
4.tool
5.soul asylum
6.marilyn manson
7.iron maiden
8.testament
9.ac/dc
10.bruce dickinson

Fajnie grają.Artur pisze:A już najbardziej to mnie wysoka pozycja Soul Asylum zaskoczyła :]

bardzo klimatyczna muzyka, powoli się z tym oswajam bo nie wszystko mi podchodzi narazie, póki co dogłębniej studiuje album "10000 days" ("vicarious" i "the pot"-bomba)Artur pisze:Za Toola to masz browar u mnie ;]
z testa to oczywiście "souls of black", a prócz tego debiut i "low"Artur pisze:I Testament wysoko, a przecież lubisz zdaje się ich 2 płyty chyba nie ??
heheh, no w sumie wielu ich za taki zespół właśnie uważaArtur pisze:Ja ich mam za zespół jednego przeboju jednak ;]

Hehe owszem, wrażliwe.Stormshield pisze:Łoż w morde, ale wrażliwe stworzonko nam się trafiło.
oobserwator pisze:6.marilyn manson
oobserwator pisze:10.bruce dickinson
to jest pan Bungle a nie panisyzygy pisze:Mrs. Bungle
oj tam. już naprawioneKea pisze:to jest pan Bungle a nie pani
syzygy pisze:oj tam. już naprawione

wcześniej EdGuyStoneman pisze:4. Rising Dream ( maideni ich wychwalaja...swoja droga ciekawe czemu kazdy nowy ciekawy power metalowy band jest przez nich chwalony... dla przykladu Dragonforce a teraz Rising Dream...)