Grzędi pisze:Właśnie, o co pytali was ludzie z VIVY i co odpowiadaliście? To samo z tą Niemką?
Tajemnica ;]
Nie no pytali czemu przychodzimy na taki koncert tak ubrani, czy widzimy związek pomiędzy Tokio Hotel i Slayerem, jak zdobyliśmy bilety i po ile itd. Ogólnie tak na luzaku.
A ta Niemka pytała ile mamy lat, czy serio lubimy muzykę Tokio Hotel, jak zdobyliśmy bilety, po ile i jakies tam inne gupoty
Grzędi pisze:Właśnie, o co pytali was ludzie z VIVY i co odpowiadaliście? To samo z tą Niemką?
Tajemnica ;]
Nie no pytali czemu przychodzimy na taki koncert tak ubrani, czy widzimy związek pomiędzy Tokio Hotel i Slayerem, jak zdobyliśmy bilety i po ile itd. Ogólnie tak na luzaku.
A ta Niemka pytała ile mamy lat, czy serio lubimy muzykę Tokio Hotel, jak zdobyliśmy bilety, po ile i jakies tam inne gupoty
Elevatorman pisze:herki ale jak sprzedasz kostke to ci sie zwróci kasa wystawisz na forach ogłoszenia to sie bedą bić o nią
E-e, to najcenniejsza kostka w mojej kolekcji. Dla mnie jest więcej warta niż kostka Lemmy'ego i Kerry'ego Kinga...
jak już skończyli grać i zapalili światła to herki był jakieś 2-3 metry ode mnie. i mówi że ma kostkę równocześnie wyjmując ją z ramoneski. no i na kilka chwil straciłem go z oczu tak się na niego rzuciły
archaon pisze:jak już skończyli grać i zapalili światła to herki był jakieś 2-3 metry ode mnie. i mówi że ma kostkę równocześnie wyjmując ją z ramoneski. no i na kilka chwil straciłem go z oczu tak się na niego rzuciły
"Bardzo mi sie podobal moment, kiedy spiewalismy Leb die Sekunde na strony. Wiecie: prawa strona sceny, a potem lewa. Która głosniej.
I jak była nasza strona to Tom podbiegł do Georga i zaczął machać, żebysmy spiewaly jeszcze glosniej xD Tak podnisol reke do gory i otworzyl buzie spiewajac z nami.
I jak biegal to mu tak spodnie i dredy skakały xD"