Roger Waters 2007 Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Roger Waters 2007 Tour
Proste. 
Kurdę skoro pojawił się koncert Meiden w Ostrawie to będę musiał sobie chyba Watersa odpuścić niestety( kasa , a właściwie jej braki :guns )
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Mi przed chwilą bilet przyszedł. To spotkam kogoś w Pradze? 
Mnie! Bilecik mam pod scenę oczywiście :rocx
Z Shortcutem jedziesz? Ja też pod scenę ma się rozumieć. 
Ja jade osobówką. Od siebie do Pragi mam 160km i jade ze znajomymi. A nie wiem czy byłeś w tej hali, ale jest świetna!
Mnie tez spotkacie jade autokarem z wawy.Wiec dozobaczenia pod scena 
Kurde, mam kasę ale nie wiem w końcu czy jechać. Nie wiem czy warto wydać jednak tyle kasy na jeden koncert...
ja tez jade z shortcutem. z wroclawia. Mam tez do sprzedania 1 bilet z przejazdem (stani u podia) - za 300zl.
No to się spotkamy, też jadę z Wrocławia. Tylko gdzie jest ta cała "Gwarna"? O_o
pod samym dworcem centralnym.
Meier --> jak dostajesz sie do wroclawia? pociagiem?
bo z tego co mi wiadomo trzeba jechac kilka godzin wczesniej, aby zdazyc (wiaze sie to z kiblowaniem na dworcu). A jezeli jedziesz autem to moglibysmy sie podzielic paliwem.
bo z tego co mi wiadomo trzeba jechac kilka godzin wczesniej, aby zdazyc (wiaze sie to z kiblowaniem na dworcu). A jezeli jedziesz autem to moglibysmy sie podzielic paliwem.
Aaaa, już widzę na google maps gdzie to jest. Nawet łażę tamtędy czasami. 
Ale ja mieszkam niedaleko Wrocławia.
Nie sugeruj się tym co mam pod nickiem, to inside joke. 
Ale ja mieszkam niedaleko Wrocławia.
aha, ok 
O której otwierają bramy?
trudno wyczuć, ale mysle ze o 17 lub 18
no, wrocilem.
Koncert fenomenalny i jednoczesnie byl jednym z najlepszych na jakich bylem.
Jechalem nie znajac szczegolowo setu, ani tym bardziej scenografii czy efektow.
Waters przescignal moje wszystkie najsmielsze oczekiwania!
Byla swinia, byl trojkat z pryzmatem, byly wybuchy i latajacy kosmonauta.
Oprawa wizualna, filmy i zgranie tego wszystkiego to po prostu byl totalny odlot.
Dzwiek rowniez doskonaly.
Jedyna rzecz ktora jest troche uciazliwa to ten chorobliwy Watersowy pacyfizm. Ale moze to tez stanowi o uroku tego wszystkiego...
Ponizej kilka zdjec zrobionych komora, oczywiscie spod barierki na 'stani u podia' coby sobie mogli zobaczyc co stracili ci, ktorzy nie byli

Koncert fenomenalny i jednoczesnie byl jednym z najlepszych na jakich bylem.
Jechalem nie znajac szczegolowo setu, ani tym bardziej scenografii czy efektow.
Waters przescignal moje wszystkie najsmielsze oczekiwania!
Byla swinia, byl trojkat z pryzmatem, byly wybuchy i latajacy kosmonauta.
Oprawa wizualna, filmy i zgranie tego wszystkiego to po prostu byl totalny odlot.
Dzwiek rowniez doskonaly.
Jedyna rzecz ktora jest troche uciazliwa to ten chorobliwy Watersowy pacyfizm. Ale moze to tez stanowi o uroku tego wszystkiego...
Ponizej kilka zdjec zrobionych komora, oczywiscie spod barierki na 'stani u podia' coby sobie mogli zobaczyc co stracili ci, ktorzy nie byli

Najlepszy koncert w moim życiu. O trzy długości lepszy od zeszłorocznego koncertu Gilmoura w Stoczni... Pod każdym względem.
Kogo nie było niech żałuje.
Kogo nie było niech żałuje.
Widze Caleb po fotkach, że stałeś niedaleko mnie. Ja też stałem po prawej stronie pod samą barierką. Tak samo mnie jak Was powalił ten koncert. Mistrostwo Świata, nigdy nie widziałem tak doskonałego koncertu pod każdym względem. Po prostu mistrzostwo i perfekcja. Inne zespoły mogą się tylko uczyć od tego mistrza jak sie robi koncerty. Ci którzy z Was nie byli mają czego żałować, bo szczerze powiem, że wolę muzyke Iron Maiden, ale nie widziałem w swoim życiu takiego koncertu Maiden na żywo, DVD i z boota. Więc żałujcie jeśli wybraliście Maiden w tym roku a nie Watersa. :rocx