koszulki by Piospy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: koszulki by Piospy
ta mi sie podoba:

bardzo szatanska koszulka 
samo zło
....tył jest fajny, ten pentagram można zastąpić logiem AE, ale wątpie żeby na forum znalazła się odpowiednia ilość osób chetnych na ten t-shirt
ja chce z pentagramem
jako ateista chce go miec 
- Metalophil
- -#Moonchild

czy są jakieś szanse na koszulkę Arii? nie chce mi sie przeglądać tych wszystkich stron tematu;)
A byłaby możliwość żeby zrobić koszulki z logiem Behemotha z płyty Demigod?
Ponawiam pytanie na temat koszulki Behemoth :/
no coz to pytanie powinno miec odpowiedz ;p a ile ziomsow zamawia to Chainsaw...bo ja jak patrze w strone mojego portfela i widze...co widze...to mi sie odechciewa... ;/ S1 łykasz?
nawet mnie nie wnerwiaj... dziś właśnie ZAMÓWIŁEM już koszulki Chainsaw...Stoneman pisze:no coz to pytanie powinno miec odpowiedz ;p a ile ziomsow zamawia to Chainsaw...bo ja jak patrze w strone mojego portfela i widze...co widze...to mi sie odechciewa... ;/ S1 łykasz?
do poniedziałku będą gotowe... na 10 sztuk - tyko Ty nie zapłąciłeś jeszcze...
ok zaplace. nie denerwuj sie
powiedz mi tylko taka rzecz . czy zeby wplacic na twoje konto musze wykonac przelew z innego konta czy jest mozliwosc dokonania wplaty na twoje konto w jakims banku ?
-
El Dorado
Taka byłaby fajna. Wiem, ze mozna ją kupić, ale jej gramatura to zaledwi 125g/m2 ;/
Pio kase na chainsaw wplacam w poniedzialek
i tak już wyłozyłem za Ciebie... więc lepiej późno niż wcale...Stoneman pisze:Pio kase na chainsaw wplacam w poniedzialek
Czy słychać coś w sprawie koszulek In Flames? ;>
będą gotowe w poniedziałek
Pio
Pio