Całkiem możliwe.szpara pisze:Mayhem z Deadem i Euronymousem
Burzum
A ja bym chciał Arię z Kipelovem, Megadeth z Friedmanem i Ellefsonem, Sepulturę z braćmi Cavalera i Panterę (:B)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Całkiem możliwe.szpara pisze:Mayhem z Deadem i Euronymousem
Burzum
wkurzają mnie te ~20min kawałki. nie mogę do końca dotrwaćsobota pisze:nie wiesz co traciszKea pisze:ja tak tego słucha i słucham od czasu do czasu i fenomenu pojąć nie umiem
zero wrażliwości...Kea pisze:wkurzają mnie te ~20min kawałki. nie mogę do końca dotrwać

ja też. zwłaszcza po tym co pokazali po rozpadzie. alter bridge nagrali genialną płytę. trochę ciężej niż creed ale przy zachowaniu charakterystycznych elementów. gdyby Scott tam śpiewał to by była ich najlepsza płyta. a tak to jest "tylko" bardzo dobrze. Miles ma fajny głos ale zbyt... ciotowatyClans pisze:Ja bym chciał żeby Creed zaczął znowu grać.
To ja piszę, Accept równo kopię tyłkiStoneman pisze:
Nie wiem czemu nikt tu nie napisal jeszcze Accept ?!!
(

Ale ponoć Rinehart ze względu na zdrowie nie może śpiewać. Mogliby z Dotym coś nagrać.Stoneman pisze:Dark Angel - rok temu Hoglan na lamach mega sina mowil ze cos tam robia... wiec cholera wie...
Teraz mają jakąś inną kapele, ale nie słyszałem jej.Stoneman pisze: a po Centinex jakos nikt nie placze...
Matek, ty, ja... to już tłumStoneman pisze:a co do Xentrix...kto dzis slucha takiego Thrashu ?
o, no. oczywizm.slayer pisze:Lux Occulta