Ja gram na basie, na akustyku, kiedyś na organach i mogę śpiewać
Wymarzona reaktywacja/reunion
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: Wymarzona reaktywacja/reunion
Panowie, nie róbcie offtopa
i co z tego ze offtop to sa wazne sprawy
niech jeszcze Ci ktorzy chca wbic pokaza co maja do zaoferowania 
Oprocz Lux Occulty chcialbym aby reaktywowala sie butelka piwa, ktora wlasnie stoi przede mna. Moglaby sie reaktywowac bez przerwy .
Jazz is not dead, it just smells funny.
myslimy podobnie :0
a Absu juz deadlo ? bo jak dla mnie brakuje mi nowej cd...
a Absu juz deadlo ? bo jak dla mnie brakuje mi nowej cd...
Ano chyba że tak. Tylko w sumie z drugiej strony na koncertach dupy daje Tate i upraszcza, skraca wokalizy do granic.Artur pisze: A no tak, o to chodziło. No jest w tym sporo racji, aczkolwiek bardziej to mi o koncerty chodziłoPodobno na koncertach to jednak Stone nie gra tak pięknie jak Chris kiedyś
Mniej o płytach myślałem tutaj, bo jest tak jak mówisz, już z nim nagrywali rzeczy które nie miały startu do pierwszych 5 CD.
O, o tym nie wiedzialem nawet. Z chęcią obadam.Tak w ogóle to niedługo wychodzi ich DVD z koncertem, na którym odegrali całe obydwie częście "Operation: Mindcrime". Ciekawie się to będzie musiało oglądać - I część zachwyt a druga już niekoniecznie ;] No chyba, że odgrywając pierwszą coś spieprzyli muzycznie, no ale od czego są poprawki w sumie
Tak BTW. z OM2 ostatnio najbardziej trafiły do mnie... instrumentale, czyli wstęp i An international confrontation. Ale nawet ogólnie jakoś rozróżniam te numery już, jest postęp
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Genesis z Rayem na wokalu, a Steve'em Hackettem na gitarze, i Philem na perkusji... marzenie... a poza tym to oczywiście Sabbath w składzie z "Cross Purposes"...
-
Deleted User 357
Rainbow niech sie reaktywuje,moze byc z Whitem na wokalu...reszta mi wisi,a Barlow wrocil do metalu i to dobrze,ale chyba nie chcialbym jego powrotu do IE,chyba nic lepszego od Horror Show by nie nagrali,a od HS lepsze juz jest TGB
Jasna sprawa :beerŻelazny pisze:a od HS lepsze juz jest TGB
Chociaż ja myślę, że mogliby jednak spłodzić coś lepszego niż "HS" ale to gdybanie. Dobrze jest jak jest.
Podobno nowy utwór IE jest gdzieś na necie już, to tak przy okazji.
audioslave!
o ch Ci chodzi? O_o
-
Gov't Mule
Jak o tym usłyszałem pomyślałem, że to niemożliwe... Tym bardziej, że Plant powiedział stanowcze NIE
A tu proszę www.ledzeppelin.com no i całe UK już huczy... Innymi słowy wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na jednorazowy występ Plant'a, Jones'a, Page'a i młodego Bonhama w Londynie 13.11.2007 (choć w przypadku tych panów jestem bardzo sceptyczny)
Jeszcze żeby to doszło do skutku i pojechali na większą trasę (jednorazową). Spodek wyprzedany.
Ale wiadomość kurde. O_o
-
Deleted User 357
Stadion a nie Spodek.M@ti pisze:Spodek wyprzedany.
Ja seobie myślę że fajnie by było jakby Terrana wrócił do Rage. Ale nie wróci bo się ostatnio coś popsztykali dodatkowo.
W listopadzie czy grudniu nikt by na stadionie raczej nie grał, ale taka letnia stadionowa trasa w sumie lepsza by była. Ale o czym ja mówię, zejdźmy na ziemię.Żelazny pisze:Stadion a nie Spodek.
o ch mi chodzi. ostatnie plyty sa wystarczajaco dziadowe by wiecej sie nie schodzili.cellman pisze:o ch Ci chodzi?
vetoslayer pisze: ostatnie plyty sa wystarczajaco dziadowe by wiecej sie nie schodzili.
Choć faktycznie mieli tendencje spadkową, 1 płyta najlepsza, 2 bardzo dobra, 3 średnia mocno.
Może lepiej to faktycznie przerwać, niż mieli by sięgnąć dna.
Ale nawet na najgorszej ich płycie, jest pare świetnych kawałków. A konkretnie 5 ostatnich, z ostatnim na czele
Lepsze audioslave, chodźby najsłabsze niż Cornell solo, jeśli ma produkowac takie niesłuchalne, wycyckane pioseneczki jak na Carry On.
lepsze RATMsyzygy pisze:Lepsze audioslave, chodźby najsłabsze niż Cornell solo,.
a ja sądzę coś innego, napisałem Audioslave, a Ty się przypie###lasz...slayer pisze:o ch mi chodzi. ostatnie plyty sa wystarczajaco dziadowe by wiecej sie nie schodzili.cellman pisze:o ch Ci chodzi?
AT THE GATES i koniec