norkaMatek pisze:prostak
S.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
norkaMatek pisze:prostak
Luzer.Matek pisze:i mówię całkiem serio. nie chce mi sie. nie mogę nawet wyobrazić sobie siebie bawiącego się pod sceną..
Może i ja bym się wybrał... Jak chcesz tam dojechać? :>WICKER MAN pisze:Prawdpodobnie będę miał do opchnięcia 2 bilety na płytę na ten gig. Myślę, żeby 5 lipca jechać na mega gig (Metallica, Heaven And Hell, Bullet For My Valentine) do Wiednia, a 7-8 lipca jestem na Hunterfest więc co za dużo, to niezdrowo.
Jeszcze niedawno pisałeś, że to będzie dla Ciebie koncert życia... skąd ta nagła zmiana?Matek pisze:ja jestem za stary na koncerty
i mówię całkiem serio. nie chce mi sie. nie mogę nawet wyobrazić sobie siebie bawiącego się pod sceną..
nei wiem skąd... tzn nadal uważam że to bylby najlepszy koncert na jakim byłem ale poprostu ta forma rozrywki przestała mnie interesować. wolę na dvd obejrzećMeier(D5) pisze:Jeszcze niedawno pisałeś, że to będzie dla Ciebie koncert życia... skąd ta nagła zmiana?

Nie wiem... Pewnie EC z Wawy... Mam wujka w Wiedniu więc jeśli wtedy nie będzie akurat w Polsce to miałbym nocleg za free.Meier(D5) pisze:Może i ja bym się wybrał... Jak chcesz tam dojechać? :>WICKER MAN pisze:Prawdpodobnie będę miał do opchnięcia 2 bilety na płytę na ten gig. Myślę, żeby 5 lipca jechać na mega gig (Metallica, Heaven And Hell, Bullet For My Valentine) do Wiednia, a 7-8 lipca jestem na Hunterfest więc co za dużo, to niezdrowo.

a po co Ty tam?Szajba pisze:zaistniałą szansa, że i ja się pojawię. i nie ukrywam, szansa całkiem spora