SPOILER: Setlista trasy A Matter of The Beast 2007
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Iron Marcin
- -#Invader

Re: SPOILER: Setlista trasy A Matter of The Beast 2007
Dobrze, ze graja Childrena, wole to niz 22AA, bo to 22 juz slyszalem.
Poza tym to set mnie niczym nie zaskoczyl. Mogli chociaz z nowej cos zmienic. No ale dobrze, ze chociaz ich znowu zobacze. Koncert napewno bedzie super :rocx
Poza tym to set mnie niczym nie zaskoczyl. Mogli chociaz z nowej cos zmienic. No ale dobrze, ze chociaz ich znowu zobacze. Koncert napewno bedzie super :rocx
zaśpiewał to beznadziejnie, nie jechał cały czas na powerze tak jak w oryginale, nie był nawet blisko, obniżał sobie przyśpiewki bo się poprostu męczy chłop i już nie daje rady tak jak kiedyś...Abstract pisze:No też chciałem to napisać. Dzisiaj słuchałem płyty TNOTB i powiem szczerze ,że wykonanie z wczoraj niewiele odbiega od tego sprzed 25 lat. Dla mnie świetna forma! Oby tak do Ostravy
Dziś koncert w Bułgarii, może akurat coś dodadzą, bo wydaję mi się że 90 minut np.w Donington to by było za mało i tam raczej będzie więcej niż 15 utworów, ale wtedy w Słowenii tez by było więcej. Zobaczymy.
-
Deleted User 1499
Przeciez to oczywiste ze nie zaspiewa tak jak na oryginale , nie ten glos i nie te lata.Ale jak dla mnie wykonaniue bylo na poziomie , i o wiele lepsze niz w Brixton`02.Oby forma sie utrzymala na dluzej , bo jak narazie jest w dobrej.Scorpien pisze:zaśpiewał to beznadziejnie, nie jechał cały czas na powerze tak jak w oryginale, nie był nawet blisko, obniżał sobie przyśpiewki bo się poprostu męczy chłop i już nie daje rady tak jak kiedyś...Abstract pisze:No też chciałem to napisać. Dzisiaj słuchałem płyty TNOTB i powiem szczerze ,że wykonanie z wczoraj niewiele odbiega od tego sprzed 25 lat. Dla mnie świetna forma! Oby tak do Ostravy
Nie tyle forma co zaangażowanie ,fani wybaczą brak formy,ale braku zaangażowania nie, a niestety granie ciągle tych samych wałków trochę to wyraża, no ale zobaczymy, wiadomo że na koncercie się tak na to nie patrzy,ale żeby koncert był naprawdę wielki, musi być to "coś" ,w Chorzowie trochę tego jakby brakowało.
set pewnie bedzie dzis po 23, ale na zmiany juz nie licze
-
paulek
- -#Lord of the flies

No i co z tym setem z Sofii 100% że bez zmian; czy jednak się mylę?
Set podobno bez zmian 
mi sie podoba, ze Children bedzie
to prawda nie bylo jakos super ekstra, ale biorac pod uwage ostatnie koncerty, to w sumie nawet dobrze. dodatkowo jest to poczatek trasy, wiec jest na prawde przyzwoicie. miejm nadzieje, ze w Ostravie bedzie jeszcze lepiejsekcjazwlok pisze:Przeciez to oczywiste ze nie zaspiewa tak jak na oryginale , nie ten glos i nie te lata.Ale jak dla mnie wykonaniue bylo na poziomie , i o wiele lepsze niz w Brixton`02.Oby forma sie utrzymala na dluzej , bo jak narazie jest w dobrej.Scorpien pisze:zaśpiewał to beznadziejnie, nie jechał cały czas na powerze tak jak w oryginale, nie był nawet blisko, obniżał sobie przyśpiewki bo się poprostu męczy chłop i już nie daje rady tak jak kiedyś...Abstract pisze:
No też chciałem to napisać. Dzisiaj słuchałem płyty TNOTB i powiem szczerze ,że wykonanie z wczoraj niewiele odbiega od tego sprzed 25 lat. Dla mnie świetna forma! Oby tak do Ostravy![]()
Z informacji na różnych zagranicznych stronkach wynika, że setlista się nie zmieniła :/ Szkoda, bo mogła by być dużo lepsza, ale jest to mój drugi koncert, więc żaden z utworów nie zdążył mi się jeszcze znudzić ;d
-
Deleted User 1499
Mogla by byc o chociaz o 2 utwory dluzsza.No nic , i tak bedzie dobrze.
Do zobaczenia w Ostravie :beer
Do zobaczenia w Ostravie :beer
- dostoevsky
- -#Assassin

Walić setlistę, będzie zajebisty koncert!
będziemy tam - więc koncert będzie zajebisty 
haha... do pupy ta setlista.. i jak tak dalej pojdzie to w ogole nie bede jezdzil na maiden... raz bylem, w 2003 w spodku, i to chyba byla ostatnia dobra trasa, bo przynajmniej grali Die with your boots on, 22 acacia, bring your doughter a nie jakies nowe.. zreszta mogli by zagrac calego numbera a nie 4 kawalki i to jeszcze takie ujechane... zamiast tych mogli by dac prisonera i gangland, total eclipse... heh.. no chyba juz sie nie uwolnia od nowych kawalkow i coraz krotszych setow... e tam.. co robic, zycze wszystkim dobrej zabawy, ale sam se wlacze jakis stary bootleg haha
niby łaski nie robisz, ale trochę racji maszwidman pisze:haha... do pupy ta setlista.. i jak tak dalej pojdzie to w ogole nie bede jezdzil na maiden... raz bylem, w 2003 w spodku, i to chyba byla ostatnia dobra trasa, bo przynajmniej grali Die with your boots on, 22 acacia, bring your doughter a nie jakies nowe.. zreszta mogli by zagrac calego numbera a nie 4 kawalki i to jeszcze takie ujechane... zamiast tych mogli by dac prisonera i gangland, total eclipse... heh.. no chyba juz sie nie uwolnia od nowych kawalkow i coraz krotszych setow... e tam.. co robic, zycze wszystkim dobrej zabawy, ale sam se wlacze jakis stary bootleg haha
Ale nie ma co narzekać już jutro o tej porze.... :rocx :solo
Bedzie EXTRA! :beer
-
El Dorado
Set z dupy. Powinno być mniej z AMOLAD. W ogóle nie powinno być.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Z AMOLAD zabrakło jeszcze The Longest Day. W ogóle ta trasa jest tak krótka, że mogli pokusić się o zagranie 18 kawałków. Dali by jeszcze 22AA - byłoby 5 utworów z Numbera, tak jak zapowiadali, plus coś z ery z Blazem i myślę, że wszyscy byliby zadowoleni.
Set jednak zdecydowanie lepiej sprawdził się w praniu niż na papierze.
Set jednak zdecydowanie lepiej sprawdził się w praniu niż na papierze.
To prawda na papierze wygladal srednio ale na zywo bylo extra! :rocx
Podpisuję się pod powyższym obiema ręcyma ;d
setlista jest kapitalna i niech nikt nie wazy sie sprzeciwiac