Co sądzisz o "The Reincarnation Of Benjamin Breeg"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Co sądzisz o "The Reincarnation Of Benjamin Breeg"
Nomad - miło czytać, że zmieniasz zdanie o tej płycie / o poszczególnych numerach...
ja akurat przechodzę lekki kryzys (przesyt?) związany z AMOLAD, ale tak było przy każdym albumie...
za to TROBB do dej pory uważam za NAJlepszy utwór na płycie i jeden z NAJlepszych od wielu, wielu lat...
ja akurat przechodzę lekki kryzys (przesyt?) związany z AMOLAD, ale tak było przy każdym albumie...
za to TROBB do dej pory uważam za NAJlepszy utwór na płycie i jeden z NAJlepszych od wielu, wielu lat...
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
o poszczególnych utworachnurni pisze:Nomad - miło czytać, że zmieniasz zdanie o tej płycie / o poszczególnych numerach...
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Dokładnie tak!nurni pisze:za to TROBB do dej pory uważam za NAJlepszy utwór na płycie i jeden z NAJlepszych od wielu, wielu lat...
Nemesis...as one we stand!!
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

główny riff w tym utworze jest jednym z najlepszych i napewno jednym z najcharekterystyczniejszych w historii Dziewicy...
Jednym swołem Benek wymiata :rocx :solo
Jednym swołem Benek wymiata :rocx :solo
głupio sie przyznac.... zmieniłem zdanie o płycie diametralnie... podoba mi sie szczególnie reincarnation i out of the shadows ... i coraz wiecej płyty słucham 
Fajne intro, tylko jedną gitarę słabo słychać,
dalej glissando z 12, i fajny riff, moim zdaniemnajlepszy jest tam vocal
:solo
dalej glissando z 12, i fajny riff, moim zdaniemnajlepszy jest tam vocal
:solo
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Po Ostravie stwierdzam, że jest to chyba najlepiej sprawdzający się na żywo kawałwk z AMOLAD.
Nom faktycznie utwór ten sprawdza się znakomicie na koncertach. Chociaż według mnie lepiej wypadł ten w Dortmundzie niż w Ostravie.
Nie podoba mi się i basta. Wolałbym usłyszeć coś z 7so7s
- rockgirl_1989
- -#Charlotte

Jak mnie pamięć nie zawodzi to ten temat był już poruszany.
Piosenka ta bardzo mi się podoba ale słysząc ostatnie jej wykonanie podczas koncertu w wielkiej brytani zaskoczyli mnie tempem i mówiąc ogólnie jakoś nie spasowała mi
Piosenka ta bardzo mi się podoba ale słysząc ostatnie jej wykonanie podczas koncertu w wielkiej brytani zaskoczyli mnie tempem i mówiąc ogólnie jakoś nie spasowała mi
Według mnie zły nie jest
Może tylko początek trochę za bardzo przeciągany, ale dalej nawet mi się podoba. Głos na "OK" 
Swietny kawałek, mylodyjny, piękne riff'y. Ale kurka dlaczego nie ma opcji Extra?? Dlaczego pytam
:rocx