ponizej linki do mojego video podzielonego na 3 czesci:
part 1
part 2
part 3
Brand wydawalo mi sie, ze studenckich serwerow nie mozna wykorzystywac do takich celow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
A kogo to obchodzi co ja tam trzymam? Zresztą swego czasu nawet forum oficjalnego FC dream theater tam stałoSiwy pisze:Brand wydawalo mi sie, ze studenckich serwerow nie mozna wykorzystywac do takich celow
:laughBrand pisze:A kogo to obchodzi co ja tam trzymam? Zresztą swego czasu nawet forum oficjalnego FC dream theater tam stałoSiwy pisze:Brand wydawalo mi sie, ze studenckich serwerow nie mozna wykorzystywac do takich celow
No, ale wolał bym, gdyby pojawiały sie w różnych miejscach, a nie ciągle w tych samych momentach. Mi o to chodzi. Zawsze przed Iron Maiden, zawsze na wstępie do 2MTM, zawsze okrzyki na HBTN. Dochodzi niemalże do tego, że słuchając płyty audio można sie domyślić co akurat robi Bruce w tym momencie.Siwy pisze:Piwo, ale publika wlasnie lubi takie zagrywki. ja np. nie wyobrazam sobie koncertu bez "scream for me" a najlepiej jak by bylo ich jak najwiecej.
Dzieki - sciagam te 3 paczuszki do Ciebie. jaka jakosc?Siwy pisze:Piwo, ale publika wlasnie lubi takie zagrywki. ja np. nie wyobrazam sobie koncertu bez "scream for me" a najlepiej jak by bylo ich jak najwiecej.
ponizej linki do mojego video podzielonego na 3 czesci:
part 1
part 2
part 3
Brand wydawalo mi sie, ze studenckich serwerow nie mozna wykorzystywac do takich celow
u nas powiedzieli, ze serwer sluzy tylko i wylacznie do celow szkolnych, a jak sie znajdzie tam cos innego, a szczegolnie rzeczy lamiace prawa autorskie, to konto bedzie kasowaneBrand pisze:A kogo to obchodzi co ja tam trzymam?

No i co z tym Twoim koncertem?Ajron pisze:Hej zaraz wrzuce swoją wersje tego koncertu. nagrywane łączem 6mb\s, obraz dobry mozna ogladać full screen, dźwięk idealny słychac solówy każdego gitarnika. Zapraszam do ściągania

Może jednak zdążył ktoś zassać audio i podzieliłby się? Nie chce mi sie czekać aż wyjdzie oficjalnieMirdaroh pisze:Był na dime ale został osunięty ze względu na newsa że będzie wydane oficjalnie...