13/06/07r.- Pearl Jam, Linkin Park - Chorzów, Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/06/07r.- Pearl Jam, Linkin Park - Chorzów, Stadion Śląski
co za koncert...taka pozytywna enegria bije z PJ, choc troche bardziej na LP szedlem..ej ja gdzie indziej bylem w tym momencie czy nie bylo alive ? 
-
Deleted User 2868
Niestety nie byłoS1MON pisze:czy nie bylo alive ?
Byłeś na płycie?
no jeremy, even flow itd. bylo...fajnie im another brick in the wall wszedl
no bylem po lewej na plycie 
-
Deleted User 2868
Ja na LP byłem bardzo blisko sceny a na PJ to po lewej stronie płyty ale daleko w sumie.
Pokaż swoje photo, może Cię widziałem
Pokaż swoje photo, może Cię widziałem
Płyta podzielona była ??
byly barierki, ze czesc pod sama scena mogla byc ale nie byl to zamkniety teren, ze trzeba bylo miec opaski czy cos.a czy podzielona na lewa i prawa strone..nie, chyba nie bylo tak
to jest ŻADNE opóźnienieKronos pisze:rozkładali sprzęt bardzo długo wyszli może z 5-10 minutowym spóźnieniem
znacie wszyscy moje zdanie nt LP, to wiecie, że mialem ten koncert szeroko i głęboko, za PJ też za bardzo nie przepadam, ale z drugiej strony, fajnie, że taka muzyka (prosta chwytliwa - o JP mowie ofkoz) nadal jest lubiana. czasami trzeba odskoczyc od rozbudowanych kompozycji w stylu DT
poszukaj w temacie "spotkania piwo - relaksacyjne w katowicach" z podpisem "świecąca koszulka S1Kronos pisze:Pokaż swoje photo, może Cię widziałem
EDIT:
jak na Mysticu 2005 ?S1MON pisze:ze czesc pod sama scena mogla byc ale nie byl to zamkniety teren, ze trzeba bylo miec opaski czy cos.a czy podzielona na lewa i prawa strone
już nie mam tu najwięcej postów

S1 za ile kupiles w koncu bilet? :>
czekam na jakiś bootleg ;]
ale gupio. a Crazy Mary było?S1MON pisze:nie bylo alive
czekam na jakiś bootleg ;]
No bardziej to mi chodziło właśnie o taki sektor pod sceną i to za nimS1MON pisze:byly barierki, ze czesc pod sama scena mogla byc ale nie byl to zamkniety teren, ze trzeba bylo miec opaski czy cos.a czy podzielona na lewa i prawa strone..nie, chyba nie bylo tak
Ciekawe jak to zrobią na Genesis i Red Hotach.
-
Deleted User 2868
Jak wyszło LP to wszyscy tak napierali na przód, że spoko się można było blisko dostać raczej 
nie...na mystic mialo sie 2 rodzaje opasek na plyte...na sektor tuz pod i reszte plyty. teraz nie bylo opasek a ludzi multum
z 20m od srodka sceny byla iles tam metrowa barierka i przerwa i znowu ciag plyty...zeby nie stac dalej wystarczylo tylko obejsc ta zapore i mozna sie bylo pchac pod scene 
Jakby tak zrobili na następnych to nawet nie będzie trzeba czekać nie wiadomo ile pod wejściem żeby sie dostać pod samą scenę, fajnie
Tylko troche determinacji i jestem z przodu :]
Wrath, za 50zl od pijanego Anglika.
Artur, no niby tak, ale juz od Comy pierwsze 10 rzedow do dla mnie mur nie do przejscia byl...musialbym chyba lot zaliczyc
Artur, no niby tak, ale juz od Comy pierwsze 10 rzedow do dla mnie mur nie do przejscia byl...musialbym chyba lot zaliczyc
No jasne jasne, trzeba jednak być o jakiejś wcześniejszej porze, ale może nie 3h przed otwarciem bram 
A tak w ogóle to na Genesis myśle, że luźniej będzie, może tak jak na U2, kiedy były normalne odstępy między ludźmi i spokojnie, bez jakiegoś szczególnego przeciskania się, można było dojść blisko sceny. Tylko też nie wiadomo tak do końca j kto będzie zorganizowane, może wtedy jakieś opaski będą ?
A tak w ogóle to na Genesis myśle, że luźniej będzie, może tak jak na U2, kiedy były normalne odstępy między ludźmi i spokojnie, bez jakiegoś szczególnego przeciskania się, można było dojść blisko sceny. Tylko też nie wiadomo tak do końca j kto będzie zorganizowane, może wtedy jakieś opaski będą ?
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Jesli z tym sektorem będzie tak jak na U2, że wpuszczali do niego kto był odpowiednio wcześniej to chyba nie będzie problemu. Ale na szczęscie Genesis nie organizuje Mystic ; )Artur pisze: Tylko też nie wiadomo tak do końca j kto będzie zorganizowane, może wtedy jakieś opaski będą ?
FaktJMM pisze:Ale na szczęscie Genesis nie organizuje Mystic ; )
No ja myśle, że tak z godzinke przed jest odpowiednio. Tak BTW to o której wpuszczają na Genesis ?JMM pisze:Jesli z tym sektorem będzie tak jak na U2, że wpuszczali do niego kto był odpowiednio wcześniej to chyba nie będzie problemu.
-
Deleted User 2868
Widziałem ludzi w koszulkach z napisami Linkin Park Chorzów 13.06.07r. Wie ktoś ile kosztowały ? 
Ja również byłem na tym koncercie
Powiem Wam ,że był to jeden z mniej udanych koncertów na których byłem moej stosunkowo długiej karierze koncertowej
Gdybym nie miał biletu za połowę ceny to pewnie w ogóle bym się nie pojawił. A co do zespołów...
Gutierez - totalnie nie moje klimaty (w goóle całe to wydarzenie było wybitnie w klimatach niestety bardziej rockowych niz jak się zdążyłem przyzwyczaić metalowych)
Coma - podobnie
LP - Dno, metr mułu i dopiero oni. Strasznie tandetny zespół aczkolwiek bardzo wiele osób przyszło właśnie na nich niż na główną gwiazdę (obok mnie był ojciec z synem ,którzy po LP wyszli i się już nie pojawili
)
PJ -... cóż, jako gwiazda zaprezentowali się nieźle, aczkolwiek zabrakło mi dwóch świetnych kawałków czyli Alive i Why Go. Po koncercie jednak stwierdziłem ,że nie jest to zespół po prostu z mojej bajki
Gutierez - totalnie nie moje klimaty (w goóle całe to wydarzenie było wybitnie w klimatach niestety bardziej rockowych niz jak się zdążyłem przyzwyczaić metalowych)
Coma - podobnie
LP - Dno, metr mułu i dopiero oni. Strasznie tandetny zespół aczkolwiek bardzo wiele osób przyszło właśnie na nich niż na główną gwiazdę (obok mnie był ojciec z synem ,którzy po LP wyszli i się już nie pojawili
PJ -... cóż, jako gwiazda zaprezentowali się nieźle, aczkolwiek zabrakło mi dwóch świetnych kawałków czyli Alive i Why Go. Po koncercie jednak stwierdziłem ,że nie jest to zespół po prostu z mojej bajki
Mimo że nie lubię PJ to nie uważam, żeby mogli dać naprawdę badziewny koncert. Ten zespół ma jakiś poziom i nawet z video któe oglądałem to widać.Abstract pisze:Ja również byłem na tym koncerciePowiem Wam ,że był to jeden z mniej udanych koncertów na których byłem moej stosunkowo długiej karierze koncertowej
Gdybym nie miał biletu za połowę ceny to pewnie w ogóle bym się nie pojawił. A co do zespołów...
Coma - podobnie
LP - Dno, metr mułu i dopiero oni. Strasznie tandetny zespół aczkolwiek bardzo wiele osób przyszło właśnie na nich niż na główną gwiazdę (obok mnie był ojciec z synem ,którzy po LP wyszli i się już nie pojawili)