Koncert w Ostrawie - RELACJE!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert w Ostrawie - RELACJE!
Szczerze to nie kojarzę, mam dziury w pamięci, wiadomo koncert to ogromne emocje ,hehe, no ale widzieć się przez jakąs chwilkę mogliśmy.
Prawde mówiąc, to wolałbym żeby pominęli tzw. Słoneczka i zagrali The Longest Day albo nawet Out Of The Shadows. Po prawie roku od premiery płyty Brighter mi się podoba ale uważam ,że jest pare lepszych koncertowych utworów na tym albumieNomad pisze:Najlepiej z nowej płyty wyszły TRoBB i FTGGoG ,reszta zdecydowanie słabiej...wg.mnie.
Pierwsze utwory na koncertach powinny być bardzo żywiołowe, mocne ...a takie 3 pierwsze z płyty nie są. Natomiast TRoBB i FTGGoG dobrze się sprawdziły w środku koncertu ,wogóle są lepsze na koncert ,taki TRoBB to utwór o cechach Fear of the Dark, czyli bardzo koncertowy, z kolei FTGGoG gdyby może go troszkę skrócić byłby takim młodszym Clansmanem.
- The prophecy
- -#Invader

The Longest Day mogli by dać ale Szadows tak nie koniecznie jak dla mnie...gdyby ten support był łagodniejszy to Szadows może i mogło by być
a co ma support do koncertu Maidenow?
O_o
O_o
Dwóch pedagogów - nauczycieli języka polskiego, opiekun dzieci niepełnosprawnych, ksiądz z Nowego Jorku i prezenter katolickiego radia - miał ktoś ciekawszy zestaw w koncertowym towarzystwie, niż ja?
Koncert był cudowny! Przez większą jego część usiłowałam robić fotki - było trochę cięzko (ludzie zasłaniali łapami i miałam małe kłopoty z aparatem
) ale jest parę udanych, tutaj kilka z nich:

Adrian Smith's Female Admirer
Chciałbym jeszcze dodać że są w sumie 2 wersje DVD z tego koncertu. Jedna nakręcona przez naszych rodaków a druga niestety niekompletna.
a masz juz? :>Mirdaroh pisze:Chciałbym jeszcze dodać że są w sumie 2 wersje DVD z tego koncertu. Jedna nakręcona przez naszych rodaków a druga niestety niekompletna.
Nagrywaj plytki bo doczekac sie nie moge
Wersja Iron Tapers gotowa 
Jestem jak najbardziej zainteresowany.Ironkos pisze:Wersja Iron Tapers gotowa
Jutro, najdalej pojutrze będę miał drugą wersje z Ostravy.Budziol pisze:a masz juz? :>Mirdaroh pisze:Chciałbym jeszcze dodać że są w sumie 2 wersje DVD z tego koncertu. Jedna nakręcona przez naszych rodaków a druga niestety niekompletna.
Nagrywaj plytki bo doczekac sie nie moge
ja bym sie tez na tego boota pisal xD
Hej Panowie, jeżeli macie możliwość w jakiś sposób dostarczenia mi tego, no to się piszę. Byłbym bardzo wdzięczny.
P.S. Całkiem ciekawe fotki A.S.W.A. bardzo piątka
:) :solo :rocx
P.S. Całkiem ciekawe fotki A.S.W.A. bardzo piątka
Nie ukrywam ale też mam ochotę na "Scream For Me Ostrava" 
When I'm Walking A Dark Road I Am A Man Who Walks Alone...
nie oszukujmy sie tez jestem zainteresowany 
- Wildest Trooper
- -#Wrathchild

i ja i ja !!
jak i ja!!
Dobra, wszyscy jesteśmy zainteresowani