19-20/06/2007 - Heaven & Hell - Warszawa, Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 622
Re: 19-20/06/2007 - Heaven & Hell - Warszawa, Katowice
z Rayem Gillenem też bedzie trasa? 
no kurde, odkąd zrobili mi wała z Ostravą, to szukam w sobie tego co straciłam. Rok temu się jarałam jak głupia na 40 minut zobaczenia Metal Church, a teraz Dio przyjeżdża ja na to "aha..."Abstract pisze:Czyżby jakiś syndrom wypalenia, Eve?
[m]Andzia pisze:Kurcze ja też mam to co Eve
na takie wypalenie się to za młoda jestemmetal pisze:Z seksem też tak macie, czy wasi mężczyzni dają wam pełne zadowolenie?
Jakiego wała z Ostravą?
no miałam jechać wwszystko było cacy, żadnego egzaminu tego dnia i mi wpieprzyli nagle na 14 i potem 18 O_o . jakiś zjeb poszedł i przełożył z 1go czerwca.
a mnie organizatorzy koncertow robia w wala, wszystko we wtorki albo srody, a akurat w te dni mam nocna robote i nie moge isc :/ Na maiden zalatwilem wolne, bo nawet jakbym mial nie dostac to bym byl w stanie rzucic robote i bym pojechal, ale na PJ H&H czy RHCP to juz tak zdesperowany nie jestem 
EvE pisze:no miałam jechać wwszystko było cacy, żadnego egzaminu tego dnia i mi wpieprzyli nagle na 14 i potem 18 O_o . jakiś zjeb poszedł i przełożył z 1go czerwca.
No ja coś takiego przeżyłem jak w grudniu do Dortmundu jechałem :beer Też wtedy egzaminu miało nie być...a sie okazało że będzie
Poszedłem do gościa , powiedziałem wprost dlaczego nie mogę przyjść ~ zrozumiał :rocx Tylko że potem zdawałem sam.....ustnie ( bez skojarzeń :guns )
:beer
Bomba, już udało mi się zdobyć bilet do Warszawy za 110 zł.
Czyli jak w Katowicach uda mi się kupić za +/-70 zł to prawie jeden koncert za darmo.
Czyli jak w Katowicach uda mi się kupić za +/-70 zł to prawie jeden koncert za darmo.
Hm..może i ja się przejadę i spróbuję kupić bilet taniej? tylko nie wiem ile bym na tym zyskał, tak to głupio wracać z powrotem.
-
Deleted User 357
No i pieknie. Mam w czw. o 10 poprawe testu z lit.Kanadyjskiej. Nie wiem jeszcze co zrobie,rozwazam opylenie biletu.
Naucz sie wczesniej.
-
Deleted User 357
hehe, w srode mam test z jezykoznawstwa. ale pewnie bede sie uczyl wczesniej.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Kto wybiera się jutro na Torwar i planuje uderzać na barierki? Herki? Reszta? Dawać cynk na priv! :rocx
Hm, ja nie wiem czy uderzam na barierki, bo chory jestem max...
w sobote myslalem ze pluca wypluje, taki kaszel mialem, cala noc nie spalem... zobacze.. hm.. ale na bank na plyte ide i Torwar panie WICKER
a po koncercie uderzam ze znajomym po autografy chyba... szykuje sobie, robie sam plakacik z Rainbow "On Stage" dla Ronniego, Paranoid dla Tonego i Butlera i zdjecie z sesji Dehumanizer dla wszystkich
oprocz tego dvd Dio i plyty studyjne
hehe... 
-
Fearmaiden
No własnie... gdzie mam się udać po koncercie bo chcę mieć autograf na gitarce
Jak myślcie bo wzieła mnie ochota na koncert w Katowicach, będzie szansa dostać taniej bilet? Tak to bym pojchał dzień wczesniej zobaczył H&H i potem nocka pod stadionem, i Genesis. Tylko spore ryzyko:/ Jak myślicie uda sie? A może ktoś z Was ma taniej do spzredania i by mi sprzedał pod Spodkiem.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na 99% dostaniesz ok. 20 pod Spodkiem bilet za jakieś 7-8 dych... Może i taniej.HAMMERS pisze:Jak myślcie bo wzieła mnie ochota na koncert w Katowicach, będzie szansa dostać taniej bilet? Tak to bym pojchał dzień wczesniej zobaczył H&H i potem nocka pod stadionem, i Genesis. Tylko spore ryzyko:/ Jak myślicie uda sie? A może ktoś z Was ma taniej do spzredania i by mi sprzedał pod Spodkiem.
No właśnie... Czy ktoś z Was ma cynk gdzie nocują w Warszawie, i o której przylecą (jeśli lecą?)?Fearmaiden pisze:No własnie... gdzie mam się udać po koncercie bo chcę mieć autograf na gitarce
Kurcze. Jutro będę myślał nad tym. Jedynym problemem to kasa:/ A szkoda przegapić taką okazję.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To prawda... Ja teraz żałuję, że będę tylko w Warszawie. 
Z góry dzięki za jakiekolwiek info gdzie w Warszawie można będzie spotkać muzyków Sabbath! :beer
Z góry dzięki za jakiekolwiek info gdzie w Warszawie można będzie spotkać muzyków Sabbath! :beer
W sumie ja mam jutro czasu cały dzień, bym mógł pojeździć po hotelach, ale to szukanie igły w stogu sianaWICKER MAN pisze:To prawda... Ja teraz żałuję, że będę tylko w Warszawie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jak się nie ma backstage'a to zostaje lotnisko (jeśli przylecą samolotem, a nie przyjadą autokarem) lub hotel... Może jak masz trochę czasu to podzwoń trochę po 4-5 gwiazdkowych hotelach (Radisson SAS, Mercure, Hilton, Westin, Intercontinental, Rialto, Sofitel itp.) i się podowiaduj czy nie nocują tam może muzycy Sabbs?