Pytania dot. IRON MAIDEN
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Pytania dot. IRON MAIDEN
wcięło więc zakładam.
jak sie nazywa to DVD Blazea?
jak sie nazywa to DVD Blazea?
już nie mam tu najwięcej postów

- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Pytania dot. IRON MAIDEN
Alive In Poland. Widział już ktoś może DVD?
Ja osobiście w żadnym sklepie internetowym nie widziałem, a na Metalopolisie cisza...
Ja już zamówiłem z fan.pl.
-
paulek
- -#Lord of the flies

ze sklepów internetowych można jeszcze na gigancie zamówićBlaze Bayley - "Alive in Poland"
Format: DVD, DVD + CD (Ltd edition swing case)
Data premiery: 25.06.2007
Wytwórnia: Metal Mind Records
Gatunek: heavy metal
Nr kat: MMP DVD 0112, MMP DVD 0113 (DVD + CD)
ale chodzą słuchy że to DVD wogóle nie wyjdzie... zresztą kumaci wiedzą....
A czemu miało by nie wyjść? Może ja zaliczam się do tych niekumatych 
-
Deleted User 804
Jedyne co było że "sie nie ukaże" to ewentualnie born as a stranger na całym dvd bo mieli jakieś problemy z gitarą. DVD wyjdzie a teoretycznie to już wyszło 
W jakis sklepie bylo napisane ze premiera 25 czerwiec. Ciekawe czy zobacze swoja wredna gebe pod sama scena
?? 
Jak wiemy na przykładzie Maiden, poprawki w studio są dobre na wszystkoDeleted User 804 pisze:Jedyne co było że "sie nie ukaże" to ewentualnie born as a stranger na całym dvd bo mieli jakieś problemy z gitarą
no ja liczę na moją gębę, bo inaczej to nie kupuję...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Chodzi Ci o rozwiązanie konktraktu z nowym (teraz już starym) managementem? Mam nadzieję, że DVD jednak się ukaże, bo byłoby wspaniałą pamiątką z tego występu...paulek pisze:ze sklepów internetowych można jeszcze na gigancie zamówić
ale chodzą słuchy że to DVD wogóle nie wyjdzie... zresztą kumaci wiedzą....
-
Deleted User 804
No ja też liczę na moją gębę zwłaszcza że była na zdjęciu na stronie Blaza... w końcu walczyło się ze 2 godz wcześniej o miejsce przy barierceVol 7 pisze:no ja liczę na moją gębę, bo inaczej to nie kupuję...
Myślę że nowy menadżer nie ma tu za wiele do powiedzenia. Zapewne zespół od razu zgodził się na to że ich występ zostanie wydany na DVD i umowa jest dawno podpisana wiec teraz to już tylko formalnośćWICKER MAN pisze:Chodzi Ci o rozwiązanie konktraktu z nowym (teraz już starym) managementem? Mam nadzieję, że DVD jednak się ukaże, bo byłoby wspaniałą pamiątką z tego występu...
Maiden jak maiden Po zeszłorocznym koncercie Anathemy gitarzysta rzucił piecem do fosy bo nie miał odsłuchu i nie bardzo się zgrywał z orkiestrą a jednak DVD wyszło Metalmaind już sobie z tym poradziAbstract pisze:Jak wiemy na przykładzie Maiden, poprawki w studio są dobre na wszystko
-
paulek
- -#Lord of the flies

Trafiłes Wicker w sedno; otóż młyn jest dość ostry z tym DVD nie wiem jak metalmind ma kontrakt tzn z kim był zawarty z zespołem czy z menagementem - tak dla przykłądu na okładkdach reklamujących to wydawnictwo jest jeszcze stare logo a wiadomo że z odejściem menagementu odeszło i to zajefajne logo.... wiec to daje do myslenia. Z info jakie mam to bardzo pochrzaniło się wraz z odejściem menagementu; sprawy nie do opisywania na forum; ale powiem tak, jeżeli ukaże się to DVD to będę bardzo szczęśliwy a i zespół też.... bo póki co mają ostro pod górkę - ciekawe że znowu...
pzodr
pzodr
-
Deleted User 804
heh Chyba przesadzacie z niewydaniem tej płyty. Od zmiany menagmentu tylko dwie nowe informacje pojawiły się na jej temat.
Pierwsza to sprecyzowano że wersja limitowana będzie miała 2CD dodatkowo (wcześniej pisali ze DVD+CD ). Dodatkowo podali też rozkład kawałków na płytach CD
CD 1:
1.Intro
2.Speed of Light
3.The Brave
4.Futureal
5.Alive
6.Tough as Steel
7.Man on the Edge
8.Virus
9.Ten Seconds
CD 2:
1.Two Worlds Collide
2.Look for the Truth
3.Kill and Destroy
4.Silicon Messiah
5.Tenth Dimension
6.Sign of the Cross
7.Born as as Stranger
A druga ważniejsza ze premiera została przełożona(po raz drugi już
) na 25.06
Pierwsza to sprecyzowano że wersja limitowana będzie miała 2CD dodatkowo (wcześniej pisali ze DVD+CD ). Dodatkowo podali też rozkład kawałków na płytach CD
CD 1:
1.Intro
2.Speed of Light
3.The Brave
4.Futureal
5.Alive
6.Tough as Steel
7.Man on the Edge
8.Virus
9.Ten Seconds
CD 2:
1.Two Worlds Collide
2.Look for the Truth
3.Kill and Destroy
4.Silicon Messiah
5.Tenth Dimension
6.Sign of the Cross
7.Born as as Stranger
A druga ważniejsza ze premiera została przełożona(po raz drugi już
a tak liczylem na to DVD...
wiec jednak sie ukaze 
-
Deleted User 804
Myślę że tak zwłaszcza że zapewne wiele pracy już w nie włożyli no i umowy wcześniej się podpisuje. Być może opóźnienie jest związane z doszlifowaniem płyty i może muszą dłużej posiedzieć by born as a stranger doprowadzić do porządku. Nikt by nie skorzystał na nie wyjściu płyty a i stracili by wiele. Puki co pisałem do kolesia od produkcji dvd z metal mindu ale nie odpowiedział. Pozostaje tylko czekać... 
Mam pytanie dotyczące Iron Maiden Vinyl Replica. Czy ktoś zna jakieś szczegóły dotyczące tej reedycji, która miała miejsce chyba w latach 2002-2003. Proszę o szczególy.