ja tylko tak napisałem
btw
nie myślę teraz wogóle o nowych albumach, trasach tylko o najbliższej trasie, ale to ja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Heh jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby robili koncert dlatego żeby odebrać setną złotą płytęWICKER MAN pisze: Borys ma rację - gdyby AMOLAD pokrył się u nas choćby złotem (a do tego brakuje ok. tysiąca egzemplarzy!!) to byłaby większa wola zespołu, aby przybyć do Polski - choćby po to, żeby odebrać złotą płytę.

Nie po to, aby odebrac złotą płytę, ale byłby to jakiś bodziec i sygnał, że jednak są u nas popularni... A tak z 9-tysiącami egzemplarzy AMOLAD marnie to wygląda... DVD Early Days mimo koncertu w Chorzowie także nie odniosło u nas takiego sukcesu jak Rock In Rio... Po prostu od Dance of Death sprzedaż płyt Maiden leci u nas na łeb na szyję i nie wiem jak ma to mobilizowac zespół do odwiedzenia naszego kraju...Piwowarus pisze:Heh jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby robili koncert dlatego żeby odebrać setną złotą płytę![]()
Wg mnie wszystko zależy właśnie od promotorów. I sam trochę nie rozumiem faktu czemu nie mieli by pieniędzy na sprowadzenie 3 dużych zespołów, no ale ja sie na tym kompletnie nie znam więc przyjmuję to za fakt.
No 9 tyś AMOLAD rzeczywiście słabo wygląda, ale takie Earlu Days sprzedało sie w jakiejś komicznej ilości, a jednak te 30 tyś w Chorzowie było. Jakiś to znak popularności niewątpliwie jest. Sam jestem ciekaw jak wygląda sprawa sprzedaży płyt np. w Czechach, czy wzrasta czy maleje.WICKER MAN pisze:Nie po to, aby odebrac złotą płytę, ale byłby to jakiś bodziec i sygnał, że jednak są u nas popularni... A tak z 9-tysiącami egzemplarzy AMOLAD marnie to wygląda... DVD Early Days mimo koncertu w Chorzowie także nie odniosło u nas takiego sukcesu jak Rock In Rio... Po prostu od Dance of Death sprzedaż płyt Maiden leci u nas na łeb na szyję i nie wiem jak ma to mobilizowac zespół do odwiedzenia naszego kraju...

No to jest jeden z dwóch plusów koncertów tam (drugi to piwoarchaon pisze:eee tam. koncert w czechach byl spoko. moge tam za rok jechac. latwo sie pod barierki wcisnac xD