2 koncert Maiden w Polsce???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 2 koncert Maiden w Polsce???
Super by było jakby zagrali i u nas i na Słowacji.
Pomyślcie jeszcze o Estonii tam odbywa się wielki festival na 100 tys. ludzi.
Pomyślcie jeszcze o Estonii tam odbywa się wielki festival na 100 tys. ludzi.
Nic fajnego nigdy nie widzę w takim tłumie. No chyba ,że jesteś w jednym z pierwszych rzędów co oczywiście przy takiej ilości ludzi jest niesamowicie trudne. Taka mała dygresja aporpo tego ,że tam tyle ludu przybędzie
Ja też nie, nie przepadam za takim tłumem, ale chodzi o to że tam może być festival, a ceny byłyby niewygórowane,bo Estonia to nie jest jakis bogaty kraj ,tyle żę dojazd jedynie,ale co tam...i tak wolę tam niż do Niemiec.
To takie wrozenie z fusow dopki nie oglosza trasy, ale gdyby zorganizowac znow autokar z SANKTUARIUM do Estonii ile moglby kosztowac dojazd i powrot?
Dojazd pewnie by wtedy był z Wawy, myślę że gdzieś ok.120-150 zł w dwie strony.
Nie no, dajcie spokój. Lepiej do Niemiec, bo tam na 100% zagrają gdzieś i wiadomo ,że to bardziej "cywilizowany" kraj
wolę się o tym nie przekonywaćAbstract pisze:to bardziej "cywilizowany" kraj
Ale jednak tam jest bliżej i mimo wszystko podejrzewam ,że lepsza organizacja niż na 100 tys. festiwalu
- Wildest Trooper
- -#Wrathchild

wszędzie byle nie do rzeszy...
Zależy, bo Ironi głównie grają w zach.Niemczech i te miasta blisko Polski nie są.
Inna alternatywa to jeszcze Węgry..zresztą okaże się za jakieś pare miesięcy wszystko, myślę że do końca roku będą daty.
Inna alternatywa to jeszcze Węgry..zresztą okaże się za jakieś pare miesięcy wszystko, myślę że do końca roku będą daty.
Bilet okolo 100-150 czyli maxymalnie 300zl to faktycznie nie tak zle. Mniej wiecej tyle co Czechy
Ale moze jednak nas odiwedza i nie bedzie problemow
Ale moze jednak nas odiwedza i nie bedzie problemow
- Wildest Trooper
- -#Wrathchild

Najlepsze wyjście 
Chciałbym zobaczyć ich bardzo w Polsce,ale też pojechać sobie na zagraniczny wyjazd(niedrogi jakiś ) już bardziej dla samego wyjazdu
Taka trasa to 2 koncerty to dobry pomysł, już tak świetnej trasy Ironi mieć nie będą.
Ja bym najbardziej chciał ich zobaczyć na Hunterfeście 2008, który w 2007r. odniesie taki sukces, że zaproszą takie gwiazdy jak Judas Priest, Black Sabbath z wszystkimi wokalistami, Purpli, Slayera, Testament, Elvisa Presleya, Hendrixa, Nirvanę, SYL, Napalm Death, Mastodon, Aeorosmith, Exodus, Anthrax, jeszcze raz Slayera, Entombed, cały Mystic Tour, Trójcę Niemieckiego Thrashu i wszystko to co w tym roku na Wacken + w trzydziesty dzień festiwalu cały dzień z KISS... i bis
. A Hunterfest przeniosą w ogóle do Żywca. Yeah.
fajnie....DeaDe pisze:Ja bym najbardziej chciał ich zobaczyć na Hunterfeście 2008, który w 2007r. odniesie taki sukces, że zaproszą takie gwiazdy jak Judas Priest, Black Sabbath z wszystkimi wokalistami, Purpli, Slayera, Testament, Elvisa Presleya, Hendrixa, Nirvanę, SYL, Napalm Death, Mastodon, Aeorosmith, Exodus, Anthrax, jeszcze raz Slayera, Entombed, cały Mystic Tour, Trójcę Niemieckiego Thrashu i wszystko to co w tym roku na Wacken + w trzydziesty dzień festiwalu cały dzień z KISS... i bis. A Hunterfest przeniosą w ogóle do Żywca. Yeah.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Byc może najbliżej nas zagrają na Wacken... 
To przy takich cenach biletow jakie tam sa to na pewno musialbym sobie odpuscic ;/
a wiadomo coś o Szwecji?? bo jak nie u nas (odpukać), to chyba tam bym się wybrał, w koncu mam chyba blizej niz do zachodnich NiemiecWICKER MAN pisze:Byc może najbliżej nas zagrają na Wacken...
EDIT: a gdzie to Wacken jest wogle??
Wacken jest w Niemczech.
Wacken już potwierdzony a to nie jest tak droga impreza. Jeszcze niech podadzą 2 daty w okolicy Polski i jadymy/lecimy
Wacken już potwierdzony a to nie jest tak droga impreza. Jeszcze niech podadzą 2 daty w okolicy Polski i jadymy/lecimy
a co jeszcze jest jeszcze potwierdzone?
No nie wiem czy Wacken nie jest drogie?
To kilkudniowa impreza i ceny wachaja sie okolo 500zl :/
No nie wiem czy Wacken nie jest drogie?
To kilkudniowa impreza i ceny wachaja sie okolo 500zl :/