Jedyny koncert w Niemczech w 2008 roku... Dziwne, że zgodzili się zagrac na w sumie dośc niszowym festiwalu... Musieli im zapłacic kupę ka$y...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Abstract pisze: Po pierwsze dlatego ,że oprócz Maidenów może nie być niczego ciekawego.
Właśnie myślę ,że prawda O_o Na pewno musieli wyłożyć spore pieniądze na Maiden. W końcu to nie jest tani zespół. Ok, nie chodzi mi o to ,że może nie być totalnie niczego ciekawego ale zwyczajnie może będą gwiazdy troszeczkę z niższej półki co zwykle. Co nie znaczy ,że złeDeaDe pisze:Niezła bzdura.
Nie ma szans, Wacken to za poważna impreza, żeby skończyć na jednym świetnym zespole. Zresztą popatrz na plakaty z poprzednich lat.Abstract pisze:Właśnie myślę ,że prawda O_o Na pewno musieli wyłożyć spore pieniądze na Maiden. W końcu to nie jest tani zespół. Ok, nie chodzi mi o to ,że może nie być totalnie niczego ciekawego ale zwyczajnie może będą gwiazdy troszeczkę z niższej półki co zwykle. Co nie znaczy ,że złeDeaDe pisze:Niezła bzdura.
Wicker prosze Cie :laughWICKER MAN pisze:Dziwne, że zgodzili się zagrac na w sumie dośc niszowym festiwalu