Hunterfest IV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Hunterfest IV
No to nie zastanawiaj sie! z EeBe na pewno bedziemy
Jazz is not dead, it just smells funny.
Spoko, jeszcze z kumplem obgadam. A Wy na cały fest czy tylko na Kreatora?
Szkoda że Kat z Romkiem grają 7.
-
Deleted User 357
Ja nie jadę (Rage mam na MoR,Kreatora widziałem już 2 razy,reszta mi wisi),ale faknie by było jakby w tym roku wszystko było już ok,w koncu to jedyny zalążek jakiegoś metalowego festiwalu Open Air u nas,co prawda do gigantów, czy choćby takiego MoR jeszcze daleko,ale może się rozwinie
Cały czas się rozwija.Żelazny pisze:ale może się rozwinie
-
Deleted User 357
Owszem,ale ja mam nadzieję że się rozwinie do poziomu chociaż takiego Masters Of RockM@ti pisze: Cały czas się rozwija.
Jak narazie są na dobrej drodze. Oby tylko w tym roku nie dali dupy jak ostatnim razem.Żelazny pisze:Owszem,ale ja mam nadzieję że się rozwinie do poziomu chociaż takiego Masters Of Rock
Ja widziałem ze 4Żelazny pisze:Kreatora widziałem już 2 razy
Bilet zakupiony, nocleg w Szczytnie załatwiony... czyli będę.
www.MetalSide.pl
Jedzie ktoś z Poznania z kim można się zabrać?
być może się pojawię, ale to jeszcze nic pewnego, zależy czy będę w ten weekend w Wawie.
tylko kurcze nie wiem który dzień..na Rage mi w tym momencie najbardziej zależy wiec chyba 8.07. ale z drugiej strony Samael i Sepultura tez kuszą. na 2 dni mnie nie stac niestety. no nic, będę sie zastanawial kiedy bede wiedzial czy w ogole bede.
tylko kurcze nie wiem który dzień..na Rage mi w tym momencie najbardziej zależy wiec chyba 8.07. ale z drugiej strony Samael i Sepultura tez kuszą. na 2 dni mnie nie stac niestety. no nic, będę sie zastanawial kiedy bede wiedzial czy w ogole bede.
to jak Mati pijemy?
My od piatku od rana juz bedziemy ;]
My od piatku od rana juz bedziemy ;]
Jazz is not dead, it just smells funny.
No raczej będziemy. ;]slayer pisze:to jak Mati pijemy
Co do Kreatora to oni dawali ostatnimi czasy jakieś samodzielne koncerty w Polsce czy raczej tylko na festach grywali ?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Na Mysticu w 2005, wcześniej na koncertach klubowych razem z Sodom i Destruction, chyba w 2002 r. Sporo koncertów u nas dawali.
Cały czas się staram żeby być na Kreatorze. A jeśli nie zdążę już kupić w punkcie z biletami to jest możliwość nabycia biletu na miejscu? Ktoś się orientuje?
Oby, kurde tak to jest jak się wszystko załatwia na ostatnią chwilę. Nie wiem czy dostanę jeszcze "dofinansowanie". I tak trochę się zadłużyłem przez ten Graspop. Będę dobrej myśli.