Liga - Komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Liga - Komentarze
Czekamy na pierwsze wyniki i zaczynamy komentować 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Re: Liga - Komentarze
No i jest... niestety remis :/.
Co po co?
Żeby coś się działo
Wszystkie fora mają takie głupawe ligi i konkursy to my też musimy mieć
Bez obrazy DeaDe
jakby Nomad to zorganizował, toby go pół forum wyśmiało...
Takie pytanie można zadać właściwie w każdym temacie :].Szajba pisze:po co ta liga ?
Żeby się fajnie bawić, od tego jest między innymi forum.
Nie
Mimo ,że Nomad ma hm.... inne zdanie niż inni na niektóre tematy to ja mimo wszystko bardzo lubię czytać to co napisze. :solo
DeaDe juz wiem 
propo nomada to ja też lubie czytać jego wypowiedzi i z nim dyskutować, bo jak mało kto jest idealistą. a ja choć nie zawsze sie z takimi ludzmi zgadzam(czesto mowie o tym w dość ostry sposob nawet), to ich podziwaim. być idealistą w dzisiejszych czasach nie jest łatwo
propo nomada to ja też lubie czytać jego wypowiedzi i z nim dyskutować, bo jak mało kto jest idealistą. a ja choć nie zawsze sie z takimi ludzmi zgadzam(czesto mowie o tym w dość ostry sposob nawet), to ich podziwaim. być idealistą w dzisiejszych czasach nie jest łatwo
już nie mam tu najwięcej postów

Przecież wszyscy kochają nomada.Szajba pisze:DeaDe juz wiem
no widzisz... i tu próbujesz go wysmiać. a ja mówie powaznie. ale eot. rob ta lige

Absolutnie nie! Mówię całkowicie poważnie. Bardzo lubię nomada, przegadaliśmy razem na gg mnóstwo godzin i to naprawdę równy gość.Szajba pisze:no widzisz... i tu próbujesz go wysmiać.
Zresztą w bardzo fajny sposób mnie nomad na gg odnalazł (to było jeszcze przed tym, jak pisaliśmy na forum). Wpisał w wyszukiwarce gg w miejscowości "Brave New World"
- Wildest Trooper
- -#Wrathchild

PotwierdzamDeaDe pisze:to naprawdę równy gość.
Dobra ,to ma być niby temat z komentarzami
Factor i No Prayer remis (szkoda że tak mało osób głosowało,w moich konkursach było ze 15 osób więcej, no ale to były inne czasy,więcej osób tu pisało) ,tak czy inaczej zgadzam się z wynikiem bo sam stawiam te płyty na równi, Factor jest lepszy muzycznie, No Prayer wokalnie ,więcej fajnych utworów jest na No Prayer, za to nie ma tak dobrego jak Sign of the Cross..choć tytułowemu z No Prayer wiele nie brakuje, ogólnie remis.
Factor i No Prayer remis (szkoda że tak mało osób głosowało,w moich konkursach było ze 15 osób więcej, no ale to były inne czasy,więcej osób tu pisało) ,tak czy inaczej zgadzam się z wynikiem bo sam stawiam te płyty na równi, Factor jest lepszy muzycznie, No Prayer wokalnie ,więcej fajnych utworów jest na No Prayer, za to nie ma tak dobrego jak Sign of the Cross..choć tytułowemu z No Prayer wiele nie brakuje, ogólnie remis.
Tylko 14 głosów na tak wielkie forum ? Dalej ludzie wbijać i głosować 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
miałem o Tobie lepsze zdanie :closedSzajba pisze:4444
wiesz mi, najtrudniejszy wybór.syzygy pisze:miałem o Tobie lepsze zdanie :closed
![]()

- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Sporo ludzi w ogóle nie zagląda do ankiet.vyrus pisze:Tylko 14 głosów na tak wielkie forum