03/07/07 - Red Hot Chili Peppers - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/07 - Red Hot Chili Peppers - Chorzów @ Stadion Śląski
W moim sektorze wszyscy się bawili. Wstali nawet ludzie, którzy przesiedzieli poprzednie dwa koncerty. Jak się oglądałem do tyłu, to wydziałem falujące tłumy. To nie prawda, że było niemrawo. Chyba, że byłeś na trybunach
Jeśli chodzi o Mystic, to byłem w takim miejscu, że zabawa była na całego. A to, że momentami ludzie niemrawo stali było wynikiem zmęczenia zapewne. Przecież było wtedy 35 stopni, a koncerty zaczęły się o 14:00. Sam byłem ledwo żywy, ale jeszcze trochę sił wykrzesałem 
Nic by mi nie przeszkadzały improwizacje, gdyby tylko nie były "kosztem" "Under the bridge".Artur pisze:No to bardzo nam przykro... ale widać że chyba wielu takie miało podejście - mają grać same hity i mówić publice jaka jest zajebista itp. A oni takiego "fucka" wszystkim pokazaliDeaDe pisze:I wkurzony jestem na te durne improwizacje.Straszne po prostu
Fakt, przede wszystkim chodziło mi tutaj o Kiedisa. Ale to on chyba jest frontmanem, nie? I jest to ważne, bo widać po tym, między innymi, jaki ktoś ma stosunek do fanów. Ja przynajmniej dużo lepiej się czuję i bawię, jeśli wiem, że muzyk to co robi na scenie, robi dla mnie.Artur pisze:DeaDe pisze:Absolutnie nie było tego widać.No jeśli dla Ciebie RHCP=Kiedis to faktycznie możnaby tak pomyśleć...DeaDe pisze:Nawet się przywitać ani pożegnać nie umieli
(...)O kurdeA to takie ważne jest ??
Już wytłumaczyłem wcześniej, o co mi chodziłoArtur pisze:No i nie mówmy na jamowanie durne tylko dlatego, że sie nie podobało.
Ja byłem na sektorach na Mysticu 2005 i to była tragedia. Ludzie siedzieli i się tylko gapili. Czasem ktoś w oddali mruczał jakiś refren i to wszytko (nie licząc oklasków). Marnie to wyglądałoMajek pisze: Sam byłem wtedy na płycie, ale kumpel opowiadał, że ludzie najzwyczajniej siedzieli.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Zauważył ktoś, że Kiedis pomylił text w "Dani California"
? Bo nie wiem, czy mi się tylko zdawało.
Pomylił też w By The Way. 
Przypominam, że za chwilę koncert na TVN!
nagrywa ktoś ?
już nie mam tu najwięcej postów

jesli uda mi się znalezc w sobie energię na ruszenie dupy z fotela i jesli wideo bedzie działać to nagram.
niedlugo bedzie i tak na torrentach czy gdzies. szkoda, ze to nie caly koncert tylko 55 minut :/
niedlugo bedzie i tak na torrentach czy gdzies. szkoda, ze to nie caly koncert tylko 55 minut :/
ale miała być retransmisja całości chyba jakoś w nocy o 1 20 lipca?
wtedy tez jest 55 minut.
mogli to podzielić na 2 części a nie wywalają połowę kawalkow.
ale tu jakas sciema jest bo początek by the way chyba dobrze zaśpiewał (tak? bo nie zwrocilem uwagi) a na koncercie przekręcił słowa przeciez. no i bisów w ogóle nie puscili.
mogli to podzielić na 2 części a nie wywalają połowę kawalkow.
ale tu jakas sciema jest bo początek by the way chyba dobrze zaśpiewał (tak? bo nie zwrocilem uwagi) a na koncercie przekręcił słowa przeciez. no i bisów w ogóle nie puscili.
bardzo mi się podobało... ( rodzicom też
)szkoda, że mnie nie było

A Anthony wcale źle nie śpiewał, a marudziliście na niego.
A Anthony wcale źle nie śpiewał, a marudziliście na niego.
Kurde, zdecydowanie za krótkie. I jeszcze ta pieprzona przerwa na reklamy...
Ale lepsza tuja niż ni chuja.
A, i zatuszowali pomyłki
. W DC i w BTW.
A, i zatuszowali pomyłki
Katie Żenua.. Wycięli mi Don`t forget me 
Strasznie długie to było ;f A najgorzej, że nie było Mickey'go Avalona 
Ja będę miał całość na DVD. Wykorzystam wtyki w TVN. Także jak coś, to mogę przegrywać i wysyłać.
Jak załatwisz to daj znaćbalcerek pisze:Ja będę miał całość na DVD. Wykorzystam wtyki w TVN. Także jak coś, to mogę przegrywać i wysyłać.
Ja bardzo chętnie wezmębalcerek pisze:Ja będę miał całość na DVD. Wykorzystam wtyki w TVN. Także jak coś, to mogę przegrywać i wysyłać.
Będziemy się ugadywać jak sam dostanę DVD.