Łee.. myślałem, że Cię zaskoczę ;]
Cieszysz się?
3 zespół.. nie za dużo? Ciekawe kiedy znajdzie czas dla Stone Sour... No ale Anthrax jest porządnym zespołem, może coś fajnego z tego wyjdzie
syzygy pisze:Ciekawe kiedy znajdzie czas dla Stone Sour
SS nie prędko wyda płytę, trzeba będzie poczekać pewnie z 3 lata ;] ciekawe kiedy znajdzie czas na Slipknot prawie 3,5 roku temu wyszło vol 3 a o nowym albumie niewiele słychać..
syzygy pisze:W ogóle od kiedy Apocalyptica ma wokal?
ale to tylko w jednym kawałku ;] na nowej płycie zaśpiewa też Cristina Scabbia ;] i jeszcze ktoś chyba. wokal w Apo się zdażał już nie raz
nowa płyta wychodzi jakoś na jesień, nie wiem dokładnie kiedy. a nowy kawalek bardzo mi się podoba:)
Mam nadzieje, że już ten kontrakt z Nuclear Blast to ostateczne potwierdzenie tego że w końcu to wyjdzie Bo ileż można czekać.... już i tak wnerwia mnie to, że nie w tym roku a pewien byłem, że tak będzie...
Czas najwyższy
To niech sie Dziuba postara i ściągnie jeszcze jakie Nevermore + jeszcze ze 1-2 kapelki w Twoim guście co by Cie godnie przyjąć w Katowicach, czymś więcej niż tylko chlebem i solą :laugh
Artur pisze:To niech sie Dziuba postara i ściągnie jeszcze jakie Nevermore + jeszcze ze 1-2 kapelki w Twoim guście co by Cie godnie przyjąć w Katowicach, czymś więcej niż tylko chlebem i solą