Film Chemical Wedding na podstawie scenariusza Dickinsona
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Film Chemical Wedding na podstawie scenariusza Dickinsona
a ja jakoś po lordzie którego nie byłąm w stanie dokończyć (chociaż trochę żałuje) obawiam się że film moze mieć humor ala Martwica Mózgu :/. Ale ogólnie cieszę się że wybrał konwencję horroru, ale mam przeczucie, że może podejść do sprawy półżartem i będzie to raczej czarna komedia z efektami gore :]. Moja intuicja mi tak podpowiada.
Moze pojdzie w slady Daniego 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Masz na myśli "Cradle Of Fear", czy jego udział w soundtracku do trylogii?Budziol pisze:Moze pojdzie w slady Daniego
Nemesis...as one we stand!!
CRADLE OF FEAR 
A do jakiej trylogii bral udzial w soundtracku
A do jakiej trylogii bral udzial w soundtracku
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

http://muzyka.onet.pl/10175,1587356,newsy.html Wklejałem już to w newsachBudziol pisze:A do jakiej trylogii bral udzial w soundtracku
Ps. Nie ma co patrzeć na to tak podejrzliwym okiem jak wy. Myślę, że się nie rozczarujemy i podejrzewam, że Bruce potrafi stworzyć granice między mistycznym świetem Crowleya, a błazenadą Lorda Slizgacza, więc :solo
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2007 11:10 pm przez Dani Filth, łącznie zmieniany 1 raz.
przyznaje ze przegapilem a tu takie buty 
Juz myslalem ze w trylogii Tolkiena maczal palce
Juz myslalem ze w trylogii Tolkiena maczal palce
Większość horrorów jest śmieszna
Brucowi wyjdzie pewnie coś na poziomie "Koszmar ostatniego lata" albo podobna żenada. No, ale nie chce krakać, może będzie akurat niezły. 
W sumie to nie cieszę sie z tego filmu. Lepiej by normalną studyjną płytę nagrał a nie porywał się z motyką na słońce
W sumie to nie cieszę sie z tego filmu. Lepiej by normalną studyjną płytę nagrał a nie porywał się z motyką na słońce
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Nie mam pojęcia z czego takie przypuszczenia wyciągacie? Gdybyście widzieli zwiastun to może bym zrozumiał...syzygy pisze:Brucowi wyjdzie pewnie coś na poziomie "Koszmar ostatniego lata" albo podobna żenada
A Bruce odpieprzy film roku i będzie wam łyso 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

:soloChudy pisze:A Bruce odpieprzy film roku i będzie wam łyso
... taaaaaaaaaaaaa :buahaha: ... i jeszcze będzie nominowany do Oskara w kilku kategoriach [oczywiście ma się rozumieć m.in. za scenariusz]
:rocx
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

I wtedy Bruce skończy z muzą, na rzecz podboju Hollywood 
A później zostanie gubernatorem stanu Kalifornia 
szczerze to jakoś wogóle mnie to nie interesuje, Bruce ma widać dużo wolnego czasu i się angazuje w jakieś dziwne filmy, no cóż jego sprawa, niech tylko się dobrze przygotuje do trasy Golden Years ...film pewnie z ciekawości zobacze jak mi się nawinie, tzn .moze inaczej z ciekawości posłucham muzyki do tego filmu
No to wiadomo, przeca to boski Bruce jestChudy pisze:A Bruce odpieprzy film roku i będzie wam łyso
Ale to właśnie MoS został napisany specjalnie z myślą o filmie, i tylko przypadkiem znalazł się na AoBDani Filth pisze:Jak już, to coś z "Chemical..." poleci podejrzewam
Zdawało mi się że on jeszcze w School of Rock grał.jesper pisze:... a może zobaczymy Dickinsona w jakimś epizodzie bo "chłopaczyna" ma już pewne doświadczenie w tej kwestii, m.in. swego czasu zagrał główną role w jednym z odcinków stosunkowo popularnego serialu "Paradise Club"
widzisz... BD to facet, któremu nie wystarcza robienie w kółko ciągle tego samego - czy porywa się z motyką na słońce?syzygy pisze: W sumie to nie cieszę sie z tego filmu. Lepiej by normalną studyjną płytę nagrał a nie porywał się z motyką na słońce
chyba nie pierwszy raz....
gdy miał 15 lat spróbował szermierki i w 1989r był siódmą szpadą w UK gdy jego klub Hemel Hempstead Fencing Club reprezentował UK na mistrzostwach Europy
jest prezenterem radiowym ... - w BBC 6 Music prowadzi Freak Zone i Rock Show
... i telewizyjnym - program 'Inside Spontaneous Human Combustion with Bruce Dickinson' (o fenomenie samozapłonu i samospalenia ludzkiego ciała bez zewnętrznej przyczyny) jak i seria odcinków 'Flying Heavy Metal' traktująca o historii lotnictwa od 1945r .
do tego jest zawodowym pilotem linii Astreus, założył i prowadził Air Raid Records, popełnił był 2 książki
no facet nie może usiedzieć w spokoju na tyłku, a ja jestem cholernie ciekaw efektu końcowego tego filmowego eksperymentu
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
2/10 ; )
Jazz is not dead, it just smells funny.
no daj pokój. przecież CoF to taka ujoza masakryczna, że łeb odpada.Budziol pisze:Moze pojdzie w slady Daniego
a ten film nagrany przez tego pajaca podobno jeszcze gorszy od muzy CoF 
jaki film z CoF ? obejze i sie posmieje 
już nie mam tu najwięcej postów