Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
Dla mnie to jest właśnie najsłabszy motyw na samej sesji zdjęciowej. Naprawdę nie podoba mi się to :/
Mi się to całkiem podoba ale nie rozumiem jak to może kogoś śmieszyć. Przecież ta muzyka się na takich rzeczach opiera. Szacun dla Behemotha za przykładanie się do takich spraw 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

vyrus pisze:Mi się to całkiem podoba ale nie rozumiem jak to może kogoś śmieszyć. Przecież ta muzyka się na takich rzeczach opiera. Szacun dla Behemotha za przykładanie się do takich spraw
Ciekawe jaka będzie scenografia na wrześniowej trasie!
Nemesis...as one we stand!!
W sumie zespół się rozwija to może wymyślą coś ciekawego. Bo do tej pory wszystko było na najwyższym poziomie poza scenografią właśnie. Wiadomo, z jakiego gatunku muzycznego jest to zespół ale liczę na to, że scenografia będzie ciekawa a nie tak jak do tej pory dwie płachty na krzyż. W końcu mają trochę kasy teraz. Zobaczymy jak będzie.
bo to przecież jest zabawne coanjmniej. jak behemotha lubię jako muzyków tak i tak uważam ich za bandę śmiesznych przebierańców.vyrus pisze:Mi się to całkiem podoba ale nie rozumiem jak to może kogoś śmieszyć.
No ok przecież nikt nie traktuje poważnie ale ta muzyka się na tym opiera. Nie wyobrażam sobie ich w normalnych strojach.
Behemoth podpisuje płyty
:
http://behemoth.pl/pl/index.php?type=low
Behemoth podpisuje płyty
http://behemoth.pl/pl/index.php?type=low
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Pięknie k...a, pięknievyrus pisze:Behemoth podpisuje płyty
Aaaa to na bank się pojawię. Zobaczę Nergala i spółkę na żywo. Bosko 
Ja chyba też. W sumie to jeszcze ni brałem w czymś takim udziału ale z pewnością warto 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

A super będę miał kolejne autografy Nergala i spółki. Ale tym razem sobie jeszcze foto zrobie 
wszystko wskazuje na to, że Ty i Twój kolega dani tak właśnie to traktujecie :]vyrus pisze:No ok przecież nikt nie traktuje poważnie
Wydaje Ci się
No może Dani tak
Ja to traktuje jako konieczny dodatek i tyle 
jakoś nie wszystkie kapele death metalowe robią z siebie takich pajaców i się dobrze mają. widać nei jest to takie konieczne 
Ale biedny Nergal cały czas myśli, że grają black. A jak wiadomo black= strój pajaca i wymalowana morda.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Behemoth i jego uzbrojony image to nic innego jak tylko wyrażanie siebie na scenie. To ma być tylko dodatek do muzyki, a nie jak w przypadku np. Lordi, gdzie stroje, maski, wisiorki i brzydkie miny są ważniejsze niż walory artystycze.
A po co ubiorem wyrażać siebie na scenie? Wystarczy jak będą zdrowo nap.....ać. Tak robi większość defowych kapel. Po co zbroje, malowanie? Chłopcy z Nile przebierać się nie muszą a koncertowo kopią dupy jeszcze bardziej niż beh.Dani Filth pisze:Behemoth i jego uzbrojony image to nic innego jak tylko wyrażanie siebie na scenie.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Może to zabrzmi, jakbym był zwolennikiem takich przebieranek, ale Panowie z Nile, mogliby również przyodziewać się na scenie w zbroje. Mimo to, że studyjnie i koncertowo zabijają. Poprostu ich muzyka ma taki klimat, że na koncercie możnaby było to odtworzyć. Ale tak też mi się podobaM@ti pisze:Chłopcy z Nile przebierać się nie muszą a koncertowo kopią dupy jeszcze bardziej niż beh.
jak czytam to wszystko to mi łapki opadają.... po obejrzeniu tego wideo na myspace doszedłęm do wniosku że brudasy są bardziej żałosne niż hiphopowcy. a teraz jeszzce czytam to co miszcz dani i jemu podobni wypisują to tylko utwierdzam sie w tym przekonaniu. pół biedy kapela. oni to jednak robią dla ludzi którzy tego chcą. teraz nei wiem kto jest bardziej żałosny. behemoth który robi z siebie kretynów w durnych szmatkach czy ludzie którzy widzą w tym coś zajebistegoDani Filth pisze:Behemoth i jego uzbrojony image to nic innego jak tylko wyrażanie siebie na scenie.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner