no ja teżArtur pisze:No nie moge
Przecież rok temu Sleja przesłuchał raz AMOLAD i stwierdził, że więcej tego shitu nie tknie, a tymczasem nawet oryginał sobie sprawił
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
no ja teżArtur pisze:No nie moge
no ja o tym doskonale wiem, jak dla mnie najlepsza płytka BS z Dio na wokalu... czyli automatycznie najlepsza płyta BSAbstract pisze: A co do Mob Rules to poprostu to ,że to fajna, dobra płyta
za AMOLAD..? No to rzeczywiście nieźle. Ja dałem rok temu ponad 80zł, bo z jakimś durnym DVD i jeszcze koszt wysyłkislayer pisze:za 26 zł za płytkę nie opłacało się?
Źle kojarzyszsyzygy pisze:czyli automatycznie najlepsza płyta BS
Ale "Rock In Rio" i "Live After Death" to już ok. 50 musiało Cie chyba kosztować no nie ?slayer pisze:za 26 zł za płytkę nie opłacało się?![]()
za Slayera 22, a Downa 28 ? no interesy takie ostatnio zrobilem, ze zadowolony bardzo jestem![]()

A po ile?Artur pisze:1 i 3 pozycja u mnie "do kupienia"
Artowi chodzilo chyba o to ze se musi je kupicStormshield pisze:A po ile?Artur pisze:1 i 3 pozycja u mnie "do kupienia"

pfff.... ; )syzygy pisze:jak dla mnie najlepsza płytka BS z Dio na wokalu... czyli automatycznie najlepsza płyta BS
zgadzam sie ze ja kz Dio to automatycznei najlepsze od BSsyzygy pisze:jak dla mnie najlepsza płytka BS z Dio na wokalu... czyli automatycznie najlepsza płyta BS
no fakt, Twój ulubieniec też niezły, w sumie mało się wsłuchiwałem, za mało... jedynie Headless Cross słuchałem ale też pobieżnie... Muszę wrócić koniecznie...Tomek(JMM) pisze:pfff.... ; )
a mi WasS1MON pisze:zal mi Was ;]

Dżołk to był przecieżBonzo pisze:Artowi chodzilo chyba o to ze se musi je kupic