2007-10-02 - Warszawa, Torwar @ DREAM THEATER
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 2007-10-02 - Warszawa, Torwar @ DREAM THEATER
ee, z takim setem to ja im dziękuję
Poza tym, nie musze ich koniecznie 4 raz widzieć.
Ale kurde, Symphony X to dla mnie jakiśtam magnes jednak jest... nie wiem.
raczej wątpię bym dymał do Warszawy, ale jeszcze zobaczymy za 2 tygodnie, jak będzie z chęciami i kasą.
Ale kurde, Symphony X to dla mnie jakiśtam magnes jednak jest... nie wiem.
raczej wątpię bym dymał do Warszawy, ale jeszcze zobaczymy za 2 tygodnie, jak będzie z chęciami i kasą.
Tragedia jakaś ten set, ale bilet już kupiony więc nie ma co wybrzydzać. Ale mogli by się jednak trochę postarać. Na ile czasu wychodzi taki koncert?
Bardzo śmieszne...Artur pisze:ee, z takim setem to ja im dziękujęPoza tym, nie musze ich koniecznie 4 raz widzieć.
Mnie ostatnio ominęła okazja i tym razem nie odpuszczę... ale set do bani. Za co oni się mszczą?
Ej czemu oni nie grają żadnego kawałka co znam? Czyli Pull Me Under, Glass Prison lub War Inside My Head?
Za to, że wszyscy mówią, że jeśli idzie o formę twórczą, najlepsze lata mają za sobąShalotka pisze:Za co oni się mszczą?
Bo chcą Ci zrobić niespodzianki. albo żebyś nie poszedłna koncert.herki pisze:Ej czemu oni nie grają żadnego kawałka co znam? Czyli Pull Me Under, Glass Prison lub War Inside My Head?
nie jest mało, bo kurde na końcu jestShalotka pisze:Co tak mało kawałków, kur...
który zawiera fragmenty ostatnich kawalków z każdej płyty, poza debiutem i awake chyba.Encore: Medley
No i jeszcze obie części In The Presence Of Enemies zagrane razem, czyli ponad 25 minut...
Policzcie se czas i tak jest kurde dłużej niż maiden...
Nie chodzi o to czy krotko czy dlugo, ale ogolnie o set 
marudzicie. Promują nową płytę, więc z niej najwięcej kawałków jest. Też by mi to za bardzo nie leżało, gdybym się wybierał na koncert.. dlaetego się nie wybieram 
Zdarzają się perełki na trasie, np. Misunderstood. A Pull Me Under dobrze że nie grają, bo labrie zwyczajnie by tego nie wyciągnął już
Zdarzają się perełki na trasie, np. Misunderstood. A Pull Me Under dobrze że nie grają, bo labrie zwyczajnie by tego nie wyciągnął już
A dobra ona?syzygy pisze:marudzicie. Promują nową płytę, więc z niej najwięcej kawałków jest.
Jak w ogóle grają coś z jakiejś płyty, której chętniej słucham to zaiste niespodziewajkaZdarzają się perełki na trasie, np. Misunderstood.
No to kto ma to wyciągać O_oA Pull Me Under dobrze że nie grają, bo labrie zwyczajnie by tego nie wyciągnął już
tragiczna właśnieShalotka pisze:A dobra ona?
nikt. A co, muszą to grać?Shalotka pisze:No to kto ma to wyciągać
Szg co bredzisz, nowa plyta jest bardzo dobra. Mi nie pasuje set ze wzgledu na to ze bylem w Katach i chcialbym uslyszec poprostu co innego.
w 2-3 miejscachKro pisze:nowa plyta jest bardzo dobra.
już nie mam tu najwięcej postów

Sam zes jak 2-3 miejsca. Z calej plyty tylko Repentance jest slabe.
a co tam jest mocne? Chyba tylko otwieracz.Kro pisze:Z calej plyty tylko Repentance jest slabe.
Forsaken- uszłoby, gdyby nie refren
Constant Motion- komicznie brzmi momentami serek, a teledysk to już w ogóle boki zrywać- robi groźne miny śpiewając cienkim głosikiem, wygląda to przezabawnie.
The Dark Eternal Night- nc :laugh
Repentance- rozwleczone
Prophets of War- ujdzie dla mnie, jako jeden z nielicznych
The Ministry of Lost Souls- rozwleczony straszliwie, nie da się słuchać tego
In the Presence of Enemies Pt. 2- dark masta= niezły kabaret
tak ja to widzę
Szczerze powiedziawszy to ja mam wokal w dupie, bo w polowie kawalkow Dreamow LaBrie jest komiczny. Muzycznie ten album jest bardzo dobry, kawalki sa rozbudowane i mnie nie mecza (oprocz Repentance)
A do której z poprzednich jest podobna w klimatach?Kro pisze:Szg co bredzisz, nowa plyta jest bardzo dobra.
Bo oni mi mniej więcej co drugą trafiają
Trudno powiedziec, ale najbardziej to chyba do Train Of Thought
Chyba nie jadęKro pisze:Trudno powiedziec, ale najbardziej to chyba do Train Of Thought