World Apostasy Tour 2007 e.v.

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Dani Filth
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: World Apostasy Tour 2007 e.v.

Post autor: Dani Filth »

Orion miał wypadek i złamał rękę...To info z oficjalnej strony Rootwater. Nie wiadomo kto zastąpi kontuzjowanego basistę dziś, na koncercie we Wrocławiu.

Ps. właśnie jestem we Wrocławiu i niedługo udam się na rynek.

Hail Behemoth!
Nemesis...as one we stand!!
Awatar użytkownika
hail_the_leaf
-#Invader
-#Invader

Post autor: hail_the_leaf »

Kurr.... Żeby im do łba nie wpadł pomysł odwołania koncertu w Poznaniu tylko.
Awatar użytkownika
Ironkostek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Ironkostek »

Wczoraj dane mi było nawiedzić katowicki mega Club. To był mój czwarty koncert Behemoth i zdecydowanie najlepszy.
Set ten sam co na całej trasie. Zespół w świetnej formie, dobre nagłośnienie ( w odrózńieniu od występu nprzed Slayerem zabrzmieli dużo bardziej selektywnie).
Na szczęście Nergal darował sobie hasła o pięśćiach wymierzonych w twarz Boga czy też o wbijaniu gwoździ Chrystusowi ;-)
Z Hatesphere zapoznałem się na jakieś 2 tygodnie przed koncerte, przypasili mi i koncert eteż mi się podobał :razz:
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Dani Filth pisze:Orion miał wypadek i złamał rękę...To info z oficjalnej strony Rootwater. Nie wiadomo kto zastąpi kontuzjowanego basistę dziś, na koncercie we Wrocławiu.
To miałem szczęście ,że byłem na koncercie w Katowicach w takim razie ;) Ciekawe jak sobie to zrobił :P
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

To info już znikło ze strony Rootwater.
Awatar użytkownika
hail_the_leaf
-#Invader
-#Invader

Czyli albo Orionowi ręka się zrosła, albo ktoś "mondry" zrobił dżołk.
Dani Filth
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Genialny koncert we Wrocławiu:

- Rootwater - maksymalne zaangażowanie zespołu w spektakl, bardzo dobre brzmienie

- Hatesphere - Thrash metal z wykopem i growlem. Dobry kontakt z publiką (choć słowo "napierdalać" Duńczukom obce ), cieżka gra i niezła rozgrzewka przed daniem głównym.

- Behemoth - Nie wiem czy jest sens mówić cokolwiek o tym występie, skoro wszystko o koncertach Behemoth zostało już powiedziane: Potęga, zniszczenie, mistycyzm!!! Każdy utwór wykonany z bezlitosną precyzją i mocą. Potężne wokale Nergala, Oriona i Setha! No i oczywiście I-N-F-E-R-N-O! Najlepiej wykonany utwór - "Christgrinding Avenue". Najpierw wszystkim znana opowieść o Jerozolimie, a później absolutne zło! Magia!

Podziękowania dla Mikea i Maćka

Hail Behemoth!

Ps. Jeszcze dwie rzeczy:

- Orion wcale nie złamał ręki :roll:
- Tę/tą samą relacje wkleiłem na forum Behemoth, żeby nie było zdzieiwnia. ;-)

EDIT: Poza tym autografy całego zespołu i zdjęcie z Nergalem! :solo
Ostatnio zmieniony śr wrz 12, 2007 2:14 pm przez Dani Filth, łącznie zmieniany 1 raz.
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Bez przesady, te ich koncerty wcale nie są takie wyjebane. Zero spontana, po prostu zaprogramowane maszynki do wyrządzenia zła :) Z koncertami niektórych zespołów nie ma co nawet porównywać.
Dani Filth
-#Long distance runner
-#Long distance runner

herki pisze:Bez przesady, te ich koncerty wcale nie są takie wyjebane. Zero spontana, po prostu zaprogramowane maszynki do wyrządzenia zła Z koncertami niektórych zespołów nie ma co nawet porównywać.
To był mój pierwszy koncert Behemoth, mam prawo się popodniecać ;-)
Awatar użytkownika
Ironkostek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Ironkostek »

Dani Filth pisze: - Hatesphere - Thrash metal z wykopem i growlem. Dobry kontakt z publiką (choć słowo "napierdalać" Duńczukom obce ), cieżka gra i niezła rozgrzewka przed daniem głównym.
:solo
hehe, w Katach też sie wokalista dopytywał cóż oznacza magiczne słowo "napierdalać" :D
herki
-#Clansman
-#Clansman

tak
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Dani Filth pisze:Najpierw wszystkim znana opowieść o Jerozolimie, a później absolutne zło! Magia!
To tego w Katowicach nie było ;) Wogóle u nas Nergal skupił się raczej na rzucaniu pojedynczych haseł ;) A czy ta "maszynka do zabijania" i ta powtarzalność czegoś Wam nie przypomina ? ;)
Awatar użytkownika
Szajba
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Szajba »

Abstract pisze:i ta powtarzalność czegoś Wam nie przypomina ? ;)
IRON MAIDEN :!:
już nie mam tu najwięcej postów :roll: :evil:
herki
-#Clansman
-#Clansman

Abstract pisze:A czy ta "maszynka do zabijania" i ta powtarzalność czegoś Wam nie przypomina ? ;)
Doda?
Awatar użytkownika
Elevatorman
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Elevatorman »

Co do koncertu we wrocławiu to tak

Rootwater- na to to mi 50 groszy by szkoda było totalna beznadzieja :D brzmienie to oni mają takie że wszystko drzmi tak samo... chcieliśmy iść sie drzeć o dzwonki z mix plusa...

Hatesphere - no dobre dobre zaszpanowali bluzami "Polska" :D no ale było nieźle chcoaiż po 3/4 koncertu sie zwinąłem odpocząć i wypić piwo przed behem :D

Beh- W-Z moim zdaniem jest za mała był zbyt wielki ścisk nawet pomachać łbem nie było jak

moim zdaniem najlepsze wykonanie to As Above so Below i Antichristian Phenomenon
Zawoidłem sie na lasach Pomorza..:( Ogólnie Beh miał skopane nagłośśnienie gitary słabo było słychać :( Ner też sie troche podliywał mówiąc że " "tu jest kurwa najlepiej" :P
no ogólnie było fajnie. Zwinąłem sie na autobus przed Chantem ....

oo Decade OF Therion też fajnie wyszło i Summoning of ancient gods...

i majne zdjęcie z Nergalem
Szkieletor
-#Invader
-#Invader

Post autor: Szkieletor »

ma ktoś może setliste z wczorajszego koncertu w Pozen?
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
Awatar użytkownika
hail_the_leaf
-#Invader
-#Invader

Poznań był totalnym zniszczeniem. Na razie tyle.
Szkieletor
-#Invader
-#Invader

Post autor: Szkieletor »

no fakt ze niezły wymiot był wczoraj \m/
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
Awatar użytkownika
Trismegistos
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Trismegistos »

Kilka słów o koncercie w Poznaniu :)

Ilosc ludzi ,która się tam zjawiła przebiła chyba najśmielsze oczekiwania.. wcześniej nie widziałem w Zeppelinie tylu złych ludzi :solo

Rootwater - nie jestem ich fanem.. chociaż dane mi już było usłyszeć ich trzykrotnie live.. nie przekonali mnie.. trzymają poziom.. ogrywają się.. ale to nie dla mnie..

Hatesphere - !! :twisted: słabo ich znałem.. ale dali mi dobre argumenty w Toruniu ..żeby zobaczyć ich raz jeszcze, koncert wymiótł.. bardzo dobry kontakt wokalisty z publiką.. część utworków zaśpiewał biegając po barze :solo kilka razy gubiąc mikrofon.. każdy mógł coś tam pocharczec do owego fonka :twisted: ostro było.. młyn dawał rade.. kilka osób poległo :laugh na końcu wokalista rzucił się w publikę... to był fanatyzm.. został potraktowany jak relikwia.. w końcu go wypuściliśmy . Nie dało sie nie zauważyć, że zespół był zadowolony z przyjęcia..

Behemoth . zrobiło się jeszcze ciaśniej.. pierwsze kilka rzędów to mur nie do sforsowania. Zrobiło sie jeszcze mroczniej i wszechogarniający dym nadawał odpowiedni klimat.. zaczęło się :guns set z tego co zaobserwowałem bez zmian.. tylko kolejność inna. Klasa sama w sobie.. chociaż trochę więcej spontaniczności by nie zaszkodziło. Były Lasy pomorza :) .. alternatywna wersja decade ov therion,która juz chyba na dobre sie przyjęła.. Golonke masz Pan!Łyżwiarz wie, że kotek odkopał prezent!nie śmiejmy się już, lol!koleś obciągnie chuja ci!mięso tez byś chciał zryj włosy z penis-A .. :lol:
:lol: :lol: było śmiesznie :razz: Był sok malinowy, było rozbicie piwa o scenę.. dzięki Ner.. chciałem być cały w piwie :lol: Ner mało tekścił .. było o najstarszej sekcie,która ma ponad 2tys lat... w tym momencie,ktoś wrzasnął spalić ich :lol: i zaczęło się Christgrinding Avenue.. mistrzostwo. Na koniec i got erection.. pure evil and hate.. i trzeba było walczyć przed szatnią :)
Niezaprzeczalnie najlepszy koncert beha.. a byłem już na kilku. Tak dalej panowie!
Dani Filth
-#Long distance runner
-#Long distance runner

ODPOWIEDZ