Dream Theater
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dream Theater
bardzo śmieszne...a Petrucci to dobry jest w onaniźmie gitarowym, a Pan Adrian Smith to jest ktoś, to reżyser gry zespołu, wizjoner, człowiek który czuje muzykę a nie robot po ekskluzywnej szkole muzycznej
Czemu? Oni są przeciwko homoseksualizmowi. Z resztą nie róbmy offtopa.Shalotka pisze:Nie!
A Ty jestes dobry w onanizmie mejdenowym
Ja tam nie używam rąk do słuchania muzyki
Jezykiem naciskasz "play"?
w gruncie rzeczy Twoje posty ,czy tez wypowiedzi wiele treści nie zawierają
To Cię podsumował. :laugh
Twoje powyzsze wypowiedzi za to sa przepelnione trescia i maja glebokie przeslanie
staram się zawsze pisać by post coś zawierał, jak tego nie widzisz to trudno, a te powyższe to forma protestu przeciwko nagminnemu offtopowaniu i pieprzeniu tematów o Iron Maiden, wiem że tutaj większosc ma w dupię ten zespół ,ale ja mam to gdzieś
nie przeinaczaj celowo lub niecelowo moich wypowiedzi ...szkoda słow bo znów będzie że przesadzam, to właśnie mam gdzieś, ja się nie umawiałem na coś takiego że każdy temat, można chamsko przeciąć durnym offtopowem niczemu nie służącym, to się dzieje non stop i zawsze jakoś w tematach o Iron Maiden......dziwi mnie że nie wyrastacie jeszcze ze spodni co dwa dni,bo przeciez tak szybko dojrzewacie ,i muzycznie i pewnie wogóle też, albo się jest fanem albo nie, nie ma nic po środku
W innych tematach sie to tez dzieje 
Właśnie, trzeba być albo zimnym albo gorącym, nie letnim. Tak mówi Pan.albo się jest fanem albo nie, nie ma nic po środku
-
Deleted User 622
rotlf, jak przeczytałem jego posty na poprzedniej stronie to myślałem ze wypił piwo 
"Obsession is a young man's game"
Nomad, nie za stary już na to jesteś?
Co ty wygadujeszKro pisze:BedzieCopycat pisze:KRO - a jak nie będzie video?. A tak BTW, z tym playbackiem to po co np. na Spirit Carries On na koncu dowalili ten wokal Victorii jakiejs tam co to spiewala kiedys z LaBrie, tak samo robili z jego woakalem czasem wstawiali.
Pogrzało cię? Jaka Victoria?
Victoria to jest przecież postać z concept albumu i LaBrie tam wszystko sam śpiewa, nawet jak jest podział na role Nickolas, Miracle, Sleeper, Victoria. Ale jak grali na koncercie to wtedy śpiewała z nimi Theresa jakaś-tam, wokalista jazzowo-gospelowa, która na płycie robiła chórki, a na koncercie śpiewała parę partii
Prestiż ;>Copycat pisze:"Obsession is a young man's game"
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ehh... widocznie nie.Copycat pisze:"Obsession is a young man's game"
Anyway, let's back to the topic.
Rzadko słucham DT. Może grają wirtuozerię, ale mało który utwór jest w stanie mnie wciągnąć.
O wlasnie o nia mi chodzi, jak pisalem posta to mi Victoria do glowy przyszla.Shalotka pisze:Theresa jakaś-tam
Tak. Mam taśmę wideo z tym koncertem, piękna sprawaKro pisze:O wlasnie o nia mi chodzi, jak pisalem posta to mi Victoria do glowy przyszla.Shalotka pisze:Theresa jakaś-tam