2007-10-02 - Warszawa, Torwar @ DREAM THEATER
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 2007-10-02 - Warszawa, Torwar @ DREAM THEATER
A trudno sobie kupic (sciagnac) album i posluchac? 
Ściągnąć trudno, bo mi coś BitCommet ssać nie chce, a kupić to ja sobie wolę jakiś album, który mi bardziej pasuje 
Ale mam wątpliwości co do wyjazdu na koncert
Ale mam wątpliwości co do wyjazdu na koncert
Głupek z Ciebie. Raz w życiu ich możesz zobaczyć a nie się wykręcasz. Po fakcie znowu będzie narzekanie, że nie pojechałaś, a szybko mogą nie wrócić. Tym bardziej, że na żywo to przecież inaczej brzmi i nie zwraca się uwagi na wiele rzeczy.
Jedź i nie pieprz głupot.
Jedź i nie pieprz głupot.
Jakby byl Deris zamiast LaBrie to by sie nawet nie pytala co beda grac tylko juz od dzisiaj by siedziala pod Torwarem 
Miłość jest ślepa.
To ty myslisz, że ja LaBrie nie koffam? O_oKro pisze:Jakby byl Deris zamiast LaBrie to by sie nawet nie pytala co beda grac tylko juz od dzisiaj by siedziala pod Torwarem
Też go uważam, za bardzo niedocenianego wokalistę <3
Napewno mniej niz DerisaShalotka pisze:To ty myslisz, że ja LaBrie nie koffam?
Przypomniał mi się mój stary podpis 
Taki podpis, a na koncert nie jechac?
Próbuję się zmotywować :soloKro pisze:Taki podpis, a na koncert nie jechac?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Moze sie przejde jak tanio dostane bilet...
Zapraszamy
Będzie fajna ekipa 
Jeszcze nie wiadomo czy będzie, bo moja obecność nie jest pewna.Abstract pisze:Będzie fajna ekipa
No to jeśli Cię nie będzie to będzie ultra-fajna. Gdybyś się pojawił była by już tylko fajna.
e to moze jakiś biforek ??
Marudzicie jak stare pierdoły. Set na pewno będzie inny. Przecież Constant Motion, TDEN, Forsaken już grali w czerwcu, więc tego na pewno nie będzie. Na 95% nie powtórzą też tego co było w Poznaniu (Octavarium, As I Am, ITNOG, Endless, Pull Me Under itd.). Ja bym raczej obstawiał albumy 6DOIT, Awake, SFAM no i oczywiście to co nie grali z SC w czerwcu.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
A właściwie na jaka godzinę jest zapowiedziane otwarcie bram?
I taka ciekawostka. 2 października o 18.15 zaczyna się mecz Legia Warszawa - Borussia Dortmund. A jak wiadomo Torwar jest tuż obok stadionu. Więc lepiej się nie obnosić z niechęcią do drużyny
I taka ciekawostka. 2 października o 18.15 zaczyna się mecz Legia Warszawa - Borussia Dortmund. A jak wiadomo Torwar jest tuż obok stadionu. Więc lepiej się nie obnosić z niechęcią do drużyny
To będzie lanie brudasów xd
Swoją drogą czym jedziesz? Masz już bilet?Michcio pisze:e to moze jakiś biforek ??
przed koncertem placebo też był mecz legii. zabawne uczucie gdy jedzie się autobusem wyładowanym 'wrogimi' kibicamiPiwowarus pisze:I taka ciekawostka. 2 października o 18.15 zaczyna się mecz Legia Warszawa - Borussia Dortmund. A jak wiadomo Torwar jest tuż obok stadionu. Więc lepiej się nie obnosić z niechęcią do drużyny