Razi3l pisze:Od czego zaczac z Manowar'em?
Norka pisze:wcale nie zaczynać :]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Razi3l pisze:Od czego zaczac z Manowar'em?
Norka pisze:wcale nie zaczynać :]
Od zdzierania koszulek z pozerów.Razi3l pisze:Od czego zaczac z Manowar'em?

bardziej gejowskichNomad pisze:obiektywnie ,mało jest w heavy-metalu
Nomad pisze:zespołów
Potem stoi w zakupieM@ti pisze:Od zdzierania koszulek z pozerów.Razi3l pisze:Od czego zaczac z Manowar'em?
Podaj mi cztery zespoły thrashowe śmieszniejsze od Manowar :closedNomad pisze:większośc thrashpwych zespołów jest duuuuużo bardziej śmieszna w tym co robi niż Manowar, wiec nie wiem o co chodzi, oceniamy muzykę, a ta w wykonaniu Manowar jest dobra ,momentami bardzo dobra
Katatonia - Discouraged Ones ! Innych ich płyt narazie nie znam.BeBe pisze:Jakiś fajny doom ? Poleci ktoś coś ?
Nazwą mnie pozerem ? /o/ja mogę tu przyprowadzić ludzi którzy tu zrobią zadymę za ten Manowar, więc spoko,spoko
Konkrety proszę. Nie wydaje mi się, że Master of Puppets, Show No Mercy czy Countdown to Extenction dorastają do pięt takim perełkom jak Gods of War, Kings of Metal, Warriors of the World United.a zespoły thrashowe to z zasady napinanie muskułów, groźne miny ,pozowanie, powiem że poza Megadeth to raczej wszystkie mi znane thrashowe kapele przynajmiej w pewnym momencie twórczości robiły głupie rzeczy,już same tytuły płyty dają wiele do myślenia....oceniajmy muzykę,a nie image czy wypowiedzi muzyków ze sceny, muzycznie Manowar jest bardzo dobryp.
O i tu się zgadzam z Nomadem.Nomad pisze:oceniajmy muzykę,a nie image czy wypowiedzi muzyków ze sceny, muzycznie Manowar jest bardzo dobry
Nawet może nie thrashowych(choć też by się znalazły),ale black/death/gore na pewnoNomad pisze:większośc thrashpwych zespołów jest duuuuużo bardziej śmieszna w tym co robi niż Manowar,
Podaj mi 10 zespołów thrashowych jakie znasz,pomijając te 4 które już wymieniłeś,bez zaglądania do google,mistrzuBeBe pisze: Podaj mi cztery zespoły thrashowe śmieszniejsze od Manowar :closed
Porównywanie płyt thrashowych z heavy jest śmieszne z zasady,pomijam już fakt że 2 z 3 wymienionych przez Ciebie płyt,to zdecydowanie najsłabsze płyty w ich dyskografii :laughonkrety proszę. Nie wydaje mi się, że Master of Puppets, Show No Mercy czy Countdown to Extenction dorastają do pięt takim perełkom jak Gods of War, Kings of Metal, Warriors of the World United.
Kąt widzenia zależy od punktu siedzenia, a że siedzenie każdy ma inne oceniamy płyty inaczej. Dla mnie perełką w dyskografii Mega jest So far, so good.. a dla większości Peace Sells, które dla mnie jest kupą /o/Porównywanie płyt thrashowych z heavy jest śmieszne z zasady,pomijam już fakt że 2 z 3 wymienionych przez Ciebie płyt,to zdecydowanie najsłabsze płyty w ich dyskografii
Nie jestem mistrzem /o/Podaj mi 10 zespołów thrashowych jakie znasz,pomijając te 4 które już wymieniłeś,bez zaglądania do google,mistrzu
rotflNomad pisze:większośc thrashpwych zespołów jest duuuuużo bardziej śmieszna w tym co robi niż Manowar
Przede wszystkim tym, że gra troszkę inaczej,Nomad pisze:a powiedz w czym różni się Slayer od Manowara,
to tez. No i tekstowo nie są tacy... "rycerscy"?Żelazny pisze:Slayer nie ubierał się nigdy w skórzane majtki

A będą mieli miecze i będą dosiadali smoki?Nomad pisze:ja mogę tu przyprowadzić ludzi którzy tu zrobią zadymę za ten Manowar, więc spoko,spoko