Spotkania forumowe w Krakowie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Krakowie
nie doceniasz Dody...w Sosnowcu bylo 20 tys ludzi na niej...tu sa jej najlepsi fani 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie watpie! Ale w Warszawie przybywaja na nia takie tlumy, ze az nigdy nie moge dostac biletow! Zwlaszcza na te darmowe koncerty w M1!!!
To moze zaprosimy Dode na nasz zlot?? S1 - Ty ja ponoc znasz wiec zagadaj! Przypomnij, ze to ze mna jadla obiadek tydzien temu!
To moze zaprosimy Dode na nasz zlot?? S1 - Ty ja ponoc znasz wiec zagadaj! Przypomnij, ze to ze mna jadla obiadek tydzien temu!
Sam jesteś KrakersWICKER MAN pisze:Ktos z Was, Krakusow, wynajdzie jakis pub lub moze zarezerwuje dla nas stoliki?
Zawsze tam chcialem iscShalotka pisze:pub "U Twojej Starej" w Mistrzejowicach na peryferiach Nowej Huty?
ten, kto Ci podal te informacje musi zginac.WICKER MAN pisze:To moze zaprosimy Dode na nasz zlot?? S1 - Ty ja ponoc znasz wiec zagadaj! Przypomnij, ze to ze mna jadla obiadek tydzien temu!
A tak w ogóle to skąd wytrzasnąłeś 20 tys. ludzi na jej koncercie w Sosnowcu ?
Gdzie oni mieliby się zmieścić ? 
w parku sieleckim. no nie liczylem, ale takie dane byly gdzies w gazetach czy necie. przeciez nie zmyslam.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Loch Ness byłby dobry, tylko tam pasowałoby lożę zarezerwować.
hm...pojawiła sie szansa ze bede tego 16 
już nie mam tu najwięcej postów

To może i ja sie pojawie
Choć to w dzień Thrash Attack Festival, więc nieco później mógłbym sie pojawić.
A'propos - Loch Ness chyba by odpadało, bo właśnie tam to będzie
A'propos - Loch Ness chyba by odpadało, bo właśnie tam to będzie
faktycznie, zapomniałem o tym.... kurde to nie wiem ... mzoe tak jak artur bede po TAF moze tylko na zlocie a moze wcale...powiem kolo10 
już nie mam tu najwięcej postów

to do karpia II proponuje. tyle ze trzeba zarezerwowac stoliki.
a taka przyjemnosc bodajrze 10 zl.
a moze na Kazimierz ??
a taka przyjemnosc bodajrze 10 zl.
a moze na Kazimierz ??
-
Deleted User 1309
Czyli 13 i basta
?
. W popularnym też jest taka stawka ?
Jak każdy dorzuca swoje propozycje , to ja zasugeruje Stary Port
. Klimatycznie i można rezerwować część sali , tylko nie wiem jakie stawki tam stoją za rezerwację .
To złożymy się po 2 - 3 zła taka przyjemnosc bodajrze 10 zl
Jak każdy dorzuca swoje propozycje , to ja zasugeruje Stary Port
Płaci się, placi, ale potem te pieniądze są odliczone od zamowienia, więc się zwracają. Tak jakbyś z góry zapłacił za parę napojów.Mareq555 pisze:Jak każdy dorzuca swoje propozycje , to ja zasugeruje Stary Port. Klimatycznie i można rezerwować część sali , tylko nie wiem jakie stawki tam stoją za rezerwację .
Mi to wisi gdzie, byle bedzie w miare tanio. Moze byc nawet jakis spontan, bo pewnie i tak nas wyrzuca z jakiejs knajpy 
Ja byłbym za Loch Nessem. Tam popytałbym ile za rezerwacje stolików. Tylko muszę wiedzieć ile was będzie. Żebym wiedział ile tych stolików zarezerwować. Spróbuję dobrą muzę załatwić i poproszę o połączenie paru stolików.
WICKER zrobiłbyś na chwilę ankietę, kto będzie, a kto nie, żebym miał orientacje ile osób będzie.
WICKER zrobiłbyś na chwilę ankietę, kto będzie, a kto nie, żebym miał orientacje ile osób będzie.
No to życze powodzenia:balcerek pisze:Ja byłbym za Loch Nessem. Tam popytałbym ile za rezerwacje stolików. Tylko muszę wiedzieć ile was będzie. Żebym wiedział ile tych stolików zarezerwować. Spróbuję dobrą muzę załatwić i poproszę o połączenie paru stolików.
13.10.2007 Kraków @ Loch Ness Club: THRASH ATTACK FEST
pisałem o tym zresztą kilka postów wzwyż, więć radze uważniej przeglądać temat
:/ faktycznie. Jeszcze jest opcja Jazz Rocka.
-
Deleted User 1309
Jest dużo opcji . Ale niech wybierze opcję ten , który bierze na siebie wszystkie sprawy organizacyjne , czyli latanie i rezerwowanie
. Jeżeli Ty to bierzesz na siebie to Ty wybierz opcje :> . Myślę , że gdy już będzie wszystko załatwione to nikt nie będzie miał nic przeciwko temu gdzie odbywa się spotkanie
. Ważne żeby było piwo , 4 ściany , dach i dobra muzyka
.