Spotkania forumowe w Krakowie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Krakowie
Wpaść czy nie wpaść?
-
Deleted User 357
Lepiej nie wpadaj,za młoda jesteś chyba jeszcze,no i studiujesz
Masz rację.
Wpadaj, bo masz dowod!!!
-
Deleted User 357
I co,że już pełnoletnia,to może już wpaść? A co z wychowaniem? Z pieniędzmi? Becikowe przecież niczego nie załatwi
A kto Ci kupi piwo? Masz dowod?! Ewa ma!Żelazny pisze:I co,że już pełnoletnia,to może już wpaść? A co z wychowaniem? Z pieniędzmi? Becikowe przecież niczego nie załatwi
-
Deleted User 357
Mnie i tak nie będzie,a wy se radźcie :laughA kto Ci kupi piwo?
wpadne jak znajde swojego księcia z bajki na białym rumakuI co,że już pełnoletnia,to może już wpaść? A co z wychowaniem? Z pieniędzmi? Becikowe przecież niczego nie załatwi
oni to wiedzą kocieEvE pisze:wpadne jak znajde swojego księcia z bajki na białym rumaku
Ewa przybądź, ja CHYBA bede
już nie mam tu najwięcej postów

A myslalem ze moj glos liczy sie za 10EvE pisze: Jeszcze znajdzie się jakieś 10 osób które chce żebym wpadła i rozważę to poważniej
kto oni i czemu mnie wyzywasz? Byłam dziś miłą dla Ciebie, przynajmniej się starałam.Szajba pisze:oni to wiedzą kocie![]()
Wagi dobiore stosownie do zachętyKro pisze:A myslalem ze moj glos liczy sie za 10
ja ? nieEvE pisze:kto oni i czemu mnie wyzywasz?
byłaś byłaśEvE pisze:Byłam dziś miłą dla Ciebie, przynajmniej się starałam.
Ewwwwwwwwwwwwwooooooooooo Ty moja kooooooooooooffana :* wpadnij :* prosze:8 prooooooooooooosze:* wpadniesz:) wiedzialem :*EvE pisze:Wagi dobiore stosownie do zachęty

jak wpadniesz i ja wpadnę to dostaniesz ode mnie przepiękny bilet na Iced EarthEvE pisze:Wagi dobiore stosownie do zachęty
Twój glos i tak liczy sie za 1 wiec sie nie wysilajSzajba pisze:Ewwwwwwwwwwwwwooooooooooo Ty moja kooooooooooooffana :* wpadnij :* prosze:8 prooooooooooooosze:* wpadniesz:) wiedzialem :*
nie odpowiedziałeś na moje pytaniaSzajba pisze:ja ? nie
czemu chcesz zebym wpadla ?Ewwwwwwwwwwwwwooooooooooo Ty moja kooooooooooooffana :* wpadnij :* prosze:8 prooooooooooooosze:* wpadniesz:) wiedzialem :*
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ewa... Jak mam Cie zachecic, zebys wpadla?
:p Czyzby spotkanie mojej nieskromnej osoby nie bylo wystarczajaca zacheta?

A na powaznie to wpadaj - masz blisko!! Ja sie kilkaset kilometrow bede tlukl, zeby Was zobaczyc!
A na powaznie to wpadaj - masz blisko!! Ja sie kilkaset kilometrow bede tlukl, zeby Was zobaczyc!
to ogłoszę Was mężem i żonąWrath pisze:jak wpadniesz i ja wpadnę
nielubie Cie :closedWrath pisze:Twój glos i tak liczy sie za 1 wiec sie nie wysilaj

EvE pisze:wpadne jak znajde swojego księcia z bajki na białym rumaku![]()
znaczy problem rozwiązany ?Szajba pisze:Ewa przybądź, ja CHYBA bede![]()
a co, kupiłeś je ? :>Wrath pisze:dostaniesz ode mnie przepiękny bilet na Iced Earth
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja tez kcem!!!!!!!!Wrath pisze:jak wpadniesz i ja wpadnę to dostaniesz ode mnie przepiękny bilet na Iced Earth
jeszcze nie. ale kupię (chybaArtur pisze:a co, kupiłeś je ? :>
a co ja z tego będę miał?WICKER MAN pisze:Ja tez kcem!!!!!!!!Ot, taka lapowka dla Administracji.