ile dajecie jeszcze maidenom
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
ile dajecie jeszcze maidenom
nie wiem czy taki temat juz byl szukalem nie znalazlem wiem wiem zapewne dostane bana ale nie o to chodzi uwielbiam zelazna dziewice i niech graja do konca swiata i jeden dzien dluzej ale wiadomo grac wiecznie nie beda wiec moje pytanie ile jeszcze im dajecie i czy po zakonczeniu kariery ich wydawcy nie zasypia nas setkami best ofow itp
Re: ile dajecie jeszcze maidenom
2,5 roku, nie zasypią. Krótko i na temat. 
nagrają jeszcze jedną płytę, kilka Live'ów, pograją jeszczę trochę tuszę, że więcej niż
Michałi pisze:2,5 roku
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"
"pograją jeszczę trochę tuszę, że"
O co chodzi w tym zdaniu? o_O
O co chodzi w tym zdaniu? o_O
że tuszę iż pograją dłużej niż podajesz 
Niemożliwe. Steve mi mówił, że za 2,5 roku koniec.
Bruce też czasem coś pierd*lnie, ale Steve pisał ci na gadu, czy jakoś oficjalniej ci to przekazywał?
Na skajpie gadaliśmy.
Dalej nie wiem o co chodzi z tą tuszą.
Dalej nie wiem o co chodzi z tą tuszą.
a ja daje im lat 8. 40 lat na scenie i koniec. to moje zdanie
już nie mam tu najwięcej postów

Szajba- pewnie coś koło tego będzie
Michałi- http://www.kurnik.pl/slownik/sp.phtml?sl=tuszy%E6
Michałi- http://www.kurnik.pl/slownik/sp.phtml?sl=tuszy%E6
A ja mimo wszystko nie spodziewam sie takiego nagłego zakończenia, po nagraniu kolejnej płyty, być może ostatniej jeszcze przez dłuższy czas będą koncertować. Jak dla mnie koniec nastąpi wtedy gdy Nicko nie będzie się już nadawał do koncertowania.
-
Satil Devan
- -#Wrathchild

Co - raczej - szybko nie nastąpi. Nicko nie daje oznak "zmęczenia", ba, nadal się rozwija (mam tu na myśli np. przesiadkę na podwójną stopę przed bodajże DoD)Piwowarus pisze:Nicko nie będzie się już nadawał do koncertowania
z tego co pamiętam to on tam nagrał jeden kwałek na podwójnej stopieSatil Devan pisze:mam tu na myśli np. przesiadkę na podwójną stopę przed bodajże DoD
już nie mam tu najwięcej postów

-
paulek
- -#Lord of the flies

moim zdaniem nastąpi szybciej niż później, widziałem jak Nicko był dosłownie znoszony ze sceny w Ostrawie bo sam nie dawał rady...Co - raczej - szybko nie nastąpi. Nicko nie daje oznak "zmęczenia", ba, nadal się rozwija (mam tu na myśli np. przesiadkę na podwójną stopę przed bodajże DoD)
Cóż raczej smutnawy widok...
Moim skromnym zdaniem panowie pograją do końca 2010r,na ten moment przypada 35lecie ich istnienia-przed nami ostatni 15sty album, koncertówka ,parę dvd...
Harris uprzedzi o zamknięciu działalności przed ogłoszeniem terminów ostatniej trasy!!!!!
A dyskografia zespołu doczeka się licznych i wielorakich reedycji!!!!!!
Harris uprzedzi o zamknięciu działalności przed ogłoszeniem terminów ostatniej trasy!!!!!
A dyskografia zespołu doczeka się licznych i wielorakich reedycji!!!!!!
Ale pieprzycie, przeciez Maideni sie skonczyli juz na Kill'Em All
e tam na black albumKro pisze:przeciez Maideni sie skonczyli juz na Kill'Em All
-
Satil Devan
- -#Wrathchild

E tam, wydaje mi się, że więcej... Ale może nie znam się.Szajba pisze:z tego co pamiętam to on tam nagrał jeden kwałek na podwójnej stopie
Osobiście śmieszą mnie takie spekulacje typu "w okrągłą rocznicę zespół zawiesi działalność/uśmiercą Eddiego/zrobią sobie dredy/zaczną grać techno"... Gdy pomyślą sobie "Dobra, mamy dość", to rozwiążą się, niby po co mieliby czekać np. do urodzin zespołu?faust pisze:2010r,na ten moment przypada 35lecie ich istnienia
Tjaaa... na tym forum większość tematów to ironia, robienie sobie jajec...Kro pisze:Ale pieprzycie, przeciez Maideni sie skonczyli juz na Kill'Em All
Pograją dłużej niż wam się wydaje 
Chłopaki mają ledwo koło 50tki. Jeszcze z 10 lat pociągną.