O której ma Was odebraćMichcio pisze:napisze jutro co i jak bo ide kupić bilety.
2007-10-02 - Warszawa, Torwar @ DREAM THEATER
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 2007-10-02 - Warszawa, Torwar @ DREAM THEATER
Ponoć 15:29, w kupie raźniejAshka pisze:O której ma Was odebraćMichcio pisze:napisze jutro co i jak bo ide kupić bilety.
Mam nadzieję, że dołapię ich na dworcu
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To do zobaczenia jutro w Rock&Rollu! Postaram sie wpasc ok. 16-17! 
no to ruczamyyyyyy!
najazd KRK na Wawe
najazd KRK na Wawe
Dobra to i ja się pochwalę że sie powoli zbieram. A pogoda jest taka, że najchętniej bym został w domu.
Ładnie było. Gdy pokazaliście ten wcześniejszy set to się przeraziłem, a tu proszę nieco ponad 2h wyszło. A i frekwencja dopisała.
Pamiętasz mniej więcej set? :>
Pojęcia nie mam
Nawet nie starałem się zapamiętywać utworów. Jakoś tak wyszło.
a, rozumiem, w drimowym transie byłeś 
mam nadzieje, ze sie nie załamię jak zobacze set ;]
mam nadzieje, ze sie nie załamię jak zobacze set ;]
Było spoko, w końcu udało mi się kupić bilet za 60 zł, więc mimo tego, że pod koniec koncert zrobił się nużący nie żałuję
Nagłośnienie super, chyba najlepsze jakie do tej pory słyszałem na Torwarze (co z tego, że byłem tam do tej pory 4 razy
). Niestety straciłem 5 minut ostatniego kawałka (już bisu), żeby zdążyć na autobus który w końcu nie przyjechał 
No i dużo VIPów można było spotkać ;p Zaobserwowałem obecność Maxxa z Chainsaw, Hoffmanna, całego Lady Pank, Mirka Gila itd...
No i dużo VIPów można było spotkać ;p Zaobserwowałem obecność Maxxa z Chainsaw, Hoffmanna, całego Lady Pank, Mirka Gila itd...
Robert Janowski też był.
Set:
Constant Motion
Panic Attack
Blind Faith
The Dark Eternal Night
Solo Rudessa
Lines In The Sand
Another Day
The Ministry Of Lost Souls
In The Presence Of Enemies
Shmedley Wilcox
Czyli słyszałam na żywo już całe Images.
Koncert rewelacja! Publika liczebnościowo dopisała a bałam się, że będzie kiszka. Katowice się chowają. Miałam identyfikator dla technicznych, koncert oglądałam sprzed barierek, Portnoy pokazał mi język z tego tytułu<lol>, piłam browary z Symphony X w ich autobusie, jadłam mięso z jelenia popijając Jackiem Danielsem i w ogóle mega wesoła noc.
Osobiście jestem więcej niż zachwycona.
Set:
Constant Motion
Panic Attack
Blind Faith
The Dark Eternal Night
Solo Rudessa
Lines In The Sand
Another Day
The Ministry Of Lost Souls
In The Presence Of Enemies
Shmedley Wilcox
Czyli słyszałam na żywo już całe Images.
Koncert rewelacja! Publika liczebnościowo dopisała a bałam się, że będzie kiszka. Katowice się chowają. Miałam identyfikator dla technicznych, koncert oglądałam sprzed barierek, Portnoy pokazał mi język z tego tytułu<lol>, piłam browary z Symphony X w ich autobusie, jadłam mięso z jelenia popijając Jackiem Danielsem i w ogóle mega wesoła noc.
Osobiście jestem więcej niż zachwycona.
No, patrząc na set nie żałuje ani troche że nie pojechałem
Jedyne 2 utwory które naprawde chciałbym usłyszeć to "Another Day" i "Lines In The Sand".
A jak wypadło Symphony X ? Jakiś set (Copy :>) Bo tego że ich nie zobaczyłem to akurat żałuje
A jak wypadło Symphony X ? Jakiś set (Copy :>) Bo tego że ich nie zobaczyłem to akurat żałuje
Nie znam utworów Symphony po tytułach więc się nie wypowiem. W czasie ich koncertu trochę latałam z aparatem po Torwarze i robiłam zdjęcia, np. takie
Może nie było jakiejś mega gorącej atmosfery, ale trochę ludzi się przy tym bawiło. eulogy twierdzi, że nagłośnienie było nie bardzo i w ogóle cały koncert nie bardzo. Mnie się w sumie podobało. Zapytaj jakiegoś fana. Przekleję Ci opinie z forum DT :j
Mimo wszystko żałuj, że nie pojechałeś, bo koncert DT był świetny. Formę mieli rewelacyjną, humor zresztą też. The ministry of lost souls na żywo wypada super.
Może nie było jakiejś mega gorącej atmosfery, ale trochę ludzi się przy tym bawiło. eulogy twierdzi, że nagłośnienie było nie bardzo i w ogóle cały koncert nie bardzo. Mnie się w sumie podobało. Zapytaj jakiegoś fana. Przekleję Ci opinie z forum DT :j
Mimo wszystko żałuj, że nie pojechałeś, bo koncert DT był świetny. Formę mieli rewelacyjną, humor zresztą też. The ministry of lost souls na żywo wypada super.
dasz wiare, ze ja nawet bez tego nie zaluje ?Artur pisze:No, patrząc na set nie żałuje ani troche że nie pojechałem![]()
Dla mnie to był pierwszy koncer DT. Set nie był jakiś wymarzony ale ogólnie niezły spektakl dali. Uwilebiam głos wokalisty, słychac go było bardzo dobrze więc nie moge narzekać.
Dziękuje ekipie z KRK a szczególnie Michciowi za super prezent na urodziny, lepszego byc nie mogło. Dzięki Asia za opieke nad nami, jesteś świetnym nawigatorem :] Dzięki Krzysiek za uratowanie nas przed nocowaniem na dworcu :rocx mam nadzieje że szczęśliwie dotarłeś do domu.
Herki widziałam Cie jak przebiegałeś koło mnie, nawet się nie witając, ale wybaczam bo spieszyłes sie na autobus, który nie przyjechał
Dziękuje ekipie z KRK a szczególnie Michciowi za super prezent na urodziny, lepszego byc nie mogło. Dzięki Asia za opieke nad nami, jesteś świetnym nawigatorem :] Dzięki Krzysiek za uratowanie nas przed nocowaniem na dworcu :rocx mam nadzieje że szczęśliwie dotarłeś do domu.
Herki widziałam Cie jak przebiegałeś koło mnie, nawet się nie witając, ale wybaczam bo spieszyłes sie na autobus, który nie przyjechał
No to nie zaluje, ze nie pojechalem, a tak przynajmniej zaliczylem Przeksztalcenia calkowe, koncert w Katach tez byl dzien przed i wtedy nie zaliczylem
Podajcie set Symphony X ktos
No.... wróciłem dopiero dzisiaj ok. 5 rano więc dopiero teraz mogę coś powiedzieć. Był to dla mnie już drugi koncert DT ale chyba jednak lepszy od katowickiego. Ciekawy set, inna scenografia (połączenie muzyki z obrazami wyświetlanymi na telebimie było bardzo dobrym pomysłem). Na nagłośnienie tez nie ma co specjalnie narzekać. Support sprawdził się znakomicie. Po tym koncercie Symphony przekonało mnie do siebie całkowicie (INTRO
)
Nie ma sprawy :rocx - polecam się na przyszłośćAndzia pisze: :] Dzięki Krzysiek za uratowanie nas przed nocowaniem na dworcu :rocx mam nadzieje że szczęśliwie dotarłeś do domu.
Trochę szczęścia się przydało - prawie połowa drogi w dosyć gęstej mgle , czasami widoczność poniżej 50 metrów :guns ale się udało.
A jak wasza podróż "lekko" przeładowanym pociągiem do Krakowa??
Dzięki Asia za nawigację po parkingach w Warszawie - na szczęście udało się ( mimo meczu Legii ) zaparkować jeszcze pod Torwarem :rocx
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
A to przepraszamAndzia pisze:Herki widziałam Cie jak przebiegałeś koło mnie, nawet się nie witając, ale wybaczam bo spieszyłes sie na autobus, który nie przyjechał
To było na schodkach, jak juz wybiegałeś w kurtce pod sam koniec koncertu, po tym jak sie żegnałes z jakims blondaskiem o którym myślałam że jest Korzeniem.