ile dajecie jeszcze maidenom
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: ile dajecie jeszcze maidenom
kolejny temat o "laniu wody" i "wrozeniu z fusow"
dlaczego tak sadzisz przeciez na kazdego przyjdzie predzej czy pozniej czas my tylko spekulujemy a nie przepowiadamyBudziol pisze:kolejny temat o "laniu wody" i "wrozeniu z fusow"
masz racje tylko juz tyle na ten temat zostalo powiedziane przez forumowiczow jak i przez sam zespol
a bedzie jak bedzie, zycie samo ulozy scenariusz
masz racje zgadzam sie z toba w 100% ale jak wczesniej pisalem uwielbiam maidenow i dla mnie moga grac do konca swiata i jeden dzien dluzej moga byc nawet nie smiertelni ale w to watpie nawet jezeli przemina ich muzyka nigdyBudziol pisze:masz racje tylko juz tyle na ten temat zostalo powiedziane przez forumowiczow jak i przez sam zespol
Ja jestem wyrocznia syberyjska i powiem Wam, że Ironi wydadzą jeszcze tylko 1 płytę, Kurd'em all po której się skończą. Nie jestem pewien kiedy to nastpi, bo moja wizja jest coraz bardziej niewyraźna. Moc słabnie. Ale jak będę widział jakieś tajemnicze znaki na ścianach to powiem.
- The prophecy
- -#Invader

fajnie jakby coś nagrali podobnego do tych płyt z ich złotych lat
Jak łączna waga ich gówien będzie wynosić miliard centymetrów to zejdą ze sceny niepokonani, bo emocje z nich opadną jak z dupy gówno.
aha a moge wiedziec ile best ofow jeszcze wydadza?M@ti pisze:Ja jestem wyrocznia syberyjska i powiem Wam, że Ironi wydadzą jeszcze tylko 1 płytę, Kurd'em all po której się skończą. Nie jestem pewien kiedy to nastpi, bo moja wizja jest coraz bardziej niewyraźna. Moc słabnie. Ale jak będę widział jakieś tajemnicze znaki na ścianach to powiem.
Czekaj, <koncentruje się> wydadzą jeszcze...... k..wa znowu spadek mocy. Muszę się napić, wtedy wizje będą jaśniejsze.barteq pisze:aha a moge wiedziec ile best ofow jeszcze wydadza?
Ja wiem ile. Około miliona w porywach do stu tysięcy trzynastu.M@ti pisze:Czekaj, <koncentruje się> wydadzą jeszcze...... k..wa znowu spadek mocy. Muszę się napić, wtedy wizje będą jaśniejsze.barteq pisze:aha a moge wiedziec ile best ofow jeszcze wydadza?
ok to daj znacM@ti pisze:Czekaj, <koncentruje się> wydadzą jeszcze...... k..wa znowu spadek mocy. Muszę się napić, wtedy wizje będą jaśniejsze.
Tylko ja znam prawdziwą prawdę.herki pisze:Ja wiem ile. Około miliona w porywach do stu tysięcy trzynastu.
okbarteq pisze:ok to daj znac
bezensowny temat o niczym mozemy go zamknac?
Kazdy pisze co mu slina na jezyk przyniesie
Kazdy pisze co mu slina na jezyk przyniesie
Ostatnio zmieniony czw paź 04, 2007 8:03 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, ja tu przyszłość przepowiadam.
A dla mnie temat mimo wszystko miał jakiś sens i coś w tym jest, że co chwila ktoś narzeka, że każdy temat jest sprowadzany do bredni.
Wiedziałem, że napiszesz post w tym stylu tutaj.Piwowarus pisze:A dla mnie temat mimo wszystko miał jakiś sens i coś w tym jest, że co chwila ktoś narzeka, że każdy temat jest sprowadzany do bredni.
Dla mnie to dyskusja jest taka sama jak ta o końcu Maiden czy niektóre w dziale o AMOLAD.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

A ja wiedziałem, że Ty będziesz pisał tutaj posty g... warte. Więc po co to wszystko?
Dyskusja jak dyskusja, porozmawiać zawsze można o czymś pomówić. Pewne informacje o planach na dalszą przyszłość są to czemu nie dyskutować. Bo skoro nie o przyszłości, ani nie o przeszłości bo przecież wszystko już było to o czym. A skoro uważasz, że temat jest do niczego to go zostaw, a nie pisz o sraniu albo innych morświnach.herki pisze: Dla mnie to dyskusja jest taka sama jak ta o końcu Maiden czy niektóre w dziale o AMOLAD.
Tak.Tomek(JMM) pisze:A ja wiedziałem, że Ty będziesz pisał tutaj posty g... warte. Więc po co to wszystko?
Też tak, ale jak widzę że już parę osób traktuje temat niepoważnie to też chciałem coś napisać.Piwowarus pisze:Dyskusja jak dyskusja, porozmawiać zawsze można o czymś pomówić. Pewne informacje o planach na dalszą przyszłość są to czemu nie dyskutować. Bo skoro nie o przyszłości, ani nie o przeszłości bo przecież wszystko już było to o czym. A skoro uważasz, że temat jest do niczego to go zostaw, a nie pisz o sraniu albo innych morświnach.herki pisze: Dla mnie to dyskusja jest taka sama jak ta o końcu Maiden czy niektóre w dziale o AMOLAD.
W ogóle ta dyskusja jest bez sensu jak lokata.