Tanie Best Of The Beast
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tanie Best Of The Beast
Można mieć też tą płytkę na jakieś wyjazdy. Nie weźmiesz przecież całej dyskografi, a te 2 płytki będą w sam raz
Ano chyba że tak, ale są ludzie którzy kupują i to, i te wszystki Edwardy itd., a tego wogóle nie rozumiem. 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

No i są ludzie którzy jada nie tylko na koncert do Chorzowa, ale jeszcze i do Pragi, i do Paryża, ja takich ludzi nie rozumiemzygfryd pisze:Ano chyba że tak, ale są ludzie którzy kupują i to, i te wszystki Edwardy itd., a tego wogóle nie rozumiem.
Bycie wielkim fanem danego zaspołu na pewno nie jest racjonalne.
-
IvonMaiden
- -#Invader

ja dla przykladu posiadam wydanie jedno i dwu plytowe BOTB i nie widze w tymnic dziwnegozygfryd pisze:Ano chyba że tak, ale są ludzie którzy kupują i to, i te wszystki Edwardy itd., a tego wogóle nie rozumiem.
Szczerze mówiąc ja widzęIvona pisze: ja dla przykladu posiadam wydanie jedno i dwu plytowe BOTB i nie widze w tym nic dziwnego
-
IvonMaiden
- -#Invader

wrrr...Piwowarus pisze:
Szczerze mówiąc ja widzę
czytam wasze posty i tak sobie mysle ze dobrze ze mieszkam tam gdzie mieszkam
i chyba skocze do arkadii obczaic tego TBOTB 2cd 
Bo sa rzeczy na Ziemi, o ktorych nawet sie fizjologom nie snilozygfryd pisze:Zastanawiam się nad jednym: po co kupować tę płytę, mając całą dyskografię maiden (oczywiście pomijam tych co nie mają żadnej płyty)? Nie krytykuję tu nikogo, ale powiedzcie mi - czemu płacicie dwa razy za to samo? Niektóre utwory to koncertówki i jedne virus, ale tylko dlatego warto? Nie pojmuję tego.
Witam.
Zamówienie na poniższe produkty zostało anulowane:
1 x CD IRON MAIDEN THE BEST OF THE BEAST
powód : produkt niedostępny
Pozdrowienia
FaN Sklep z Muzyką
ja identycznego maila dostalem...
Cholera, a tak juz sie napalilem... 
Ja także
Ostatnio na allegro mozna było dostac.
a wie ktos moze czy dostane jeszcze wydanie 4LP sklepowe nowe nie uzywane chdzby na zamowienie?
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2007 5:04 pm przez barteq, łącznie zmieniany 1 raz.
-
paulek
- -#Lord of the flies

W sklepie napewno nie, spróbuj polowac na róznych serwisach aukcyjnych czasem trafia sie coś ciekawego w stanie mint!!!!!
I jeśli chodzi o 4LP, to raczej na eBayu, na Allegro nigdy nie widziałem tego wydania.
Bylo ale kosztowalo dopowiednio...
Dobrze ze chociaz 2CD w ladnym kartonowym pudeleczku z ksiazka udalo mi sie nabyc swego czasu
Dobrze ze chociaz 2CD w ladnym kartonowym pudeleczku z ksiazka udalo mi sie nabyc swego czasu
bede polowal musze to miec! chodz mialbym sprzedac rodzine...
Są płytki w empikach tylko trzeba szukać. Jak kupowałem AMOLAD to powiedzieli mi ze nie ma, ale sobie poszukałem i gdzieś między iglesiasem a ingrid znalazłem 
stary co ty porownujesz AMOLAD do BOTB 4LP MASAKRA!Krzysiu pisze:Są płytki w empikach tylko trzeba szukać. Jak kupowałem AMOLAD to powiedzieli mi ze nie ma, ale sobie poszukałem i gdzieś między iglesiasem a ingrid znalazłem
-
Gov't Mule
Barteq to czy będziesz miał BOTB w wersji 4LP zależy od samego Iron Maiden
Jak następna płyta będzie na poziomie DOD czy AMOLAD wystawiam całą swoją kolekcję na Allegro za 1zł "Kup teraz" :laugh

Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2007 2:08 pm przez Gov't Mule, łącznie zmieniany 1 raz.
ah tam za 1zl postawie ci zubra i kolekcja moja ok?Gov't Mule pisze:Jak następna płyta będzie na poziomie DOD czy AMOLAD wystawiam całą swoją kolekcję na Allegro za 1zł "Kup teraz"