Testament
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Testament
już tak nie narzekaj, niektórzy to po 10 lat prawie już czekają i dalej wierzą 
No faktycznie, mam ten komfort, że czekam połowę krócej. 
i to jest dobry punkt widzenia 
Hardy jesteś. ;]
W sumie nic. ;]
http://www.youtube.com/watch?v=iDnAgVQVoGI
Widzieliście, słyszeliście? Jakość słaba ale jakiś tam zarys można uchwycić.
Widzieliście, słyszeliście? Jakość słaba ale jakiś tam zarys można uchwycić.
Gówno słychać, ale mam cichą nadzieję i wrażenie, że jest w stylu Gatheringa 

jakis czas temu , czytajcie pare dni...widzialem to slychac..no nic...ale widac ze kopie dupe ;D :rocx
Z tego co ja słyszę, to nie bardzo mi się podoba. No ale nic... czekam z niecierpliwością.
Powoli nadchodzi...........
TestAmenT ujawnił tytuł nadchodzącego albumu, którego premiera planowana jest chyba na kwiecień 2008 roku. Brzmi on:
"The Formation of Damnation"
Zespół jest już w trakcie nagrywania (obecnie partii perkusji przez Paula Bostapha) , z Andym Sneap'em jako producentem oczywiście, w Fantasy Studios w Kalifornii.
.......... to już po prostu musi wyjść, jak nie wyjdzie w przyszłym roku to strace do nich cały szacunek, naprawde.
Swoją drogą dziwny ten tytuł jakiś
Swoją drogą taki jednak mały strach u mnie sie pojawia, bo jeśli sie rozczaruje to będzie to chyba największe moje rozczarowanie muzyczne od niepamiętnych czasów. Słucham sobie nowego Exodusa, myśle: "kurna, 3 z rzędu masakrycznie zajebisty album spłodzili" i sie zastanawiam jak TestAmenT na to odpowie. Bo jakby nie patrzeć jeśli chcą być jeszcze traktowani poważnie jako twórcy (wszak koncertowo ofkorz zabijają) to muszą dorównać do poprzeczki wytyczonej przez Exodusa i stanąć wraz z nimi na samym szczycie. Ten album po prostu MUSI być zajebisty, bo jak nie będzie to znaczy że spieprzyli sprawę i że najpewniej nic zajebistego już NIE nagrają. Jakby nie patrzeć taki pierwszy album po reunion jest cholernie ważny i pokazuje czy w grupie drzemią jeszcze możliwości czy nie (vide: Exodus właśnie, choćby Iron Maiden, poprzedni Candlemass też sie tu łapie). Dlatego naprawde bardzo mocno licze, że jak tylko puszcze album, to mnie zgniecie, zniszczy. Ostatecznie przy 2-3 odsłuchu, nie później
No nic, pozostaje czekać i mieć nadzieje, że będzie MOC. jedno o co jestem spokojny to solówki
tak czy siak bardzo w chłopaków wierze i myśle że sie jednak nie rozczaje (podświadomie
Myślę, że to będzie mocne p..dolnięcie. Zbyt długo kazali czekać żeby teraz wydać jakiegoś średniego gniotka. Mam nadzieję, że będzie jeszcze lepsze od nowego Exo. ;] O brzmienie się nie martwię. 
o brzmienie nie ma sie co martwic...o wokale mysle tez bo Chuck poki jeszcze stoi na nogach to coraz glebszy growl ma ;D i to sie cieszy , a co do nowego albumy...pozyjemy zobaczymy
No nareszcie jakieś nowe info. Doczekać się nie mogę..mam nadzieję, że nie będą przekładać daty premiery.
no jak będzie Gatheringowe to będzie miazga ;]Evil pisze:o brzmienie nie ma sie co martwic..
-
Deleted User 2868
Wrzuci mi ktoś z was The New Order na sendspace.pl albo rapida ? 
ta, szkoda tylko że jego wokale na albumie Dublin Death Patrol są mocno przeciętne, delikatnie mówiącStoneman pisze:o wokale mysle tez bo Chuck poki jeszcze stoi na nogach to coraz glebszy growl ma ;D
Lepiej żeby tak nie spieprzył sprawy na "The Formation Of Damnation".
a poza tym, wole żeby więcej czystego śpiewu używał niż na ostatnich albumach.
Na Gatheringu spoko było. Trochę czystych, trochę growlu. Fajnie to brzmi.;]
ej..Artur..ale to Evil jest przecieć 
a tak serio, to ja jestem ciekaw czy ten album w ogóle wyjdzie. a jak wyjdzie to czy bedzie lepszy od Gatheringa... w co wątpie
a tak serio, to ja jestem ciekaw czy ten album w ogóle wyjdzie. a jak wyjdzie to czy bedzie lepszy od Gatheringa... w co wątpie
już nie mam tu najwięcej postów

na Gatheringu Chuck osignal chyba swoj szczyt przepieknosci :]. Nigdzie mi sie go tak dobrze nie slucha jak tam. Thrashowy wokal z odrobina growlu w takiej oprawie muzycznej. Ja nie wiem czy oni to przebija :].